>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Atmosphere Kanifushi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Atmosphere Kanifushi

Water villa
Opplev det unike Atmosphere Kanifushi Maldives - et herlig tropisk paradis med all den luksus og velvære du forventer av et 5-stjerners resort.
 
Den lille paradisøya, som er ca. 2 km lang og 90 meter bred, ligger i Lhaviyani-atollen og byr på perfekte, kritthvite sandstrender med svaiende palmer og krystallklart vann med livlige koraller og fargerike fisker. Her kan du fylle dagene med spennende opplevelser over og under vannoverflaten eller slappe av med føttene i sanden og en god bok.
 
Reisen fra flyplassen til feriestedet tar ca. 35 minutter med sjøfly - en uforglemmelig opplevelse.
 

Aktiviteter og utflukter

Atmosphere Kanifushi Maldives tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter til lands og til vanns. Du kan spille tennis eller paddle-tennis, få opp pulsen i treningsstudioet eller prøve deg på windsurfing, kanopadling eller SUP (stand up paddle).
 
Feriestedet har også et stort, flott svømmebasseng som ligger rett ved stranden med fantastisk utsikt over havet. Det finnes også et separat, grunt basseng som er ideelt for barn. I den andre enden av øya er det et flott basseng kun for voksne.
 
Hvis du virkelig vil skjemme deg bort, kan du ta turen til spaet, som tilbyr en rekke avslappende behandlinger inspirert av India, Bali, Hawaii og Thailand.
 
For familiens yngste medlemmer arrangerer barneklubben daglige aktiviteter, og på kveldene er det levende musikk og underholdning flere ganger i uken.
 

Snorkling og dykking

De hvite sandstrendene og det krystallklare vannet på Atmosphere Kanifushi Maldives er som tatt ut av et postkort, og det føles nesten som om tiden står stille når solen skinner på den turkise lagunen.
 
Selv om Atmosphere Kanifushi Maldives ikke har et eget husrev, er det likevel gode muligheter for snorkling i nærheten av øya, og feriestedet arrangerer daglige snorkleturer til nærliggende korallrev med et magisk undervannsliv som bare venter på å bli utforsket. Snorkelutstyr kan lånes på hotellet.
 
Ferieanlegget har også et PADI-sertifisert dykkesenter som tilbyr snorkelkurs og dykkekurs for både nybegynnere og viderekomne mot betaling. Det er også mulig å dra på dykkerturer til områdets mange fantastiske dykkesteder, der du kan være heldig å se rokker, små haier, skipsvrak og mye mer.
 

Restauranter og barer

I tillegg til hovedrestauranten, som byr på overdådige frokost-, lunsj- og middagsbuffeter, live cooking-stasjoner og temakvelder flere ganger i uken, har Atmosphere Kanifushi Maldives et bredt utvalg av à la carte-restauranter som serverer smakfulle retter fra hele verden. Anlegget har også en fantastisk vegetarisk restaurant som er svært populær.
 
Oppholdet på Atmosphere Kanifushi Maldives er all-inclusive, inkludert frokost, lunsj og middag i bufférestauranten, snacks og lette lunsjer i hotellets bassengbarer og én à la carte-middag på en av hotellets fine restauranter (bestill bord).
 
Drikkevarer, inkludert mineralvann, juice, brus, kaldt øl, fargerike cocktailer og et bredt utvalg av viner fra hele verden (lokale og internasjonale merker) er også inkludert.
 

Eksklusiv all inclusive

All inclusive-pakken på Atmosphere Kanifushi Maldives er noe av det beste vi tilbyr på Maldivene. Her trenger du bare å tenke på å nyte ferien.
 
Pakken inkluderer gratis snorkelutstyr, daglige snorkelutflukter, gratis bruk av tennis- og padletennisbaner, utvalgte vannsportsaktiviteter, gratis minibar, en gratis spabehandling, et bredt utvalg av førsteklasses viner, flere restauranter, à la carte-middag og gratis tilgang til loungen med velkomstdrink, snacks og Wi-Fi før avreise med sjøfly.
 
All inclusive gjelder frem til kl. 11.00 på avreisedagen, og hotellet kan endre innholdet i pakken uten varsel.

Slik bor du:

På Atmosphere Kanifushi Maldives bor du i vakre villaer direkte på stranden eller på stylter i det krystallklare vannet. Alle villaene er vakkert innredet i lyse farger og utstyrt med klimaanlegg, Wi-Fi, TV, safe, minibar med daglig påfyll og kaffe- og tekoker.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • All inclusive
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer via vannfly til/fra flyplassen
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer i tillegg til all inclusive-programmet
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende