>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Bandos Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Bandos Maldives

Bandos Maldives ligger veldig skjønne omgivelser på øya Bandos bare 15 minutter med speedbåt fra flyplassen i Malé. Strandresortet ligger blant store svaiende palmer direkte ned til havets krystallklare vann og kritthvite sandstrender. Dette er hotellet for deg, som ønsker å slappe av på komfortable rom i idylliske omgivelser.

 

Aktiviteter og utflukter
På Bandos Maldives er det  masse aktivitetsmuligheter. Koralrevet rett ved resortet er imponerende vakkert og gir deg mulighet for å utforske det fasinerende og fargerike liv under vannoverflaten. Både nybegynnere og de som er litt mer erfarne kan være med.

Du kan også prøve dykking, windsurfing, parasailing og stand-up paddleboard eller dra på en av de mange utflukter, som bl.a. omfatter øyhopp, delfincruise, dagsutflukt til Malé eller seiltur med glass bottom boat over koralrevet.

På land finner du også en lang rekke av fasiliteter. Du kan fx spille tennis, ping-pong eller beachvolley, få opp pulsen i fitness-rommet eller besøke spa-avdelingen, der du kan slappe av i dampbadet eller bli skjemt bort med en avslappende behandling (mot ekstra betaling). Spa-avdelingen tilbyr også behandlinger for barn, og ellers er det mulighet for å delta i morsomme aktiviteter i barneklubben.

Bandos Maldives har også et stort, innbydende bassengområde, som ligger vakkert blant store palmer.

 

Restauranter og barer
Når du blir sulten, kan du spise på hotellets hovedrestaurant, som serverer frokost, lunsj og middag fra buffet, eller på en av hotellets a la carte-restauranter, som byr på et stort, lekkert utvalg av internasjonale og lokale retter, ferskfanget fisk, skalldyr og kjøtt.

I løpet av dagen kan du få litt kaldt å drikke i pool baren, og på kvelden kan du nyte en forfriskende drink og den flotte solnedgangen med stille musikk i bakgrunnen på baren Huvan. Hvis du ønsker at det skal skje litt mer, kan du besøke Sand Bar, som byr på ulike cocktails, livemusikk, karaoke og disko.

Det er også mulig å arrangere en privat middag på stranden, der du og din partner kan nyte en lekker middag med føttene i sandet, stille musikk i bakgrunnen og utsikt til millioner av stjerner på himmelen.

 

Mulighet for all inclusive
Oppholdet på Bandos Maldives er som utgangspunkt kun med frokost. Men det er mulig å oppgradere til all inclusive, der alle måltider og drikkevarer er inkludert. Det lønner seg ofte, fordi mat og drikkevarer er realtivt dyre på Maldivene.

Ved all inclusive er frokost, lunsj og middag fra buffet inkludert i tillegg til ettermiddagssnacks og drikkevarer fra Sand Bar, Huvan og Gallery Restaurant (buffetrestauranten). Drikkevarer (ofte lokale merker) inkluderer bl.a. flaskevann, te og kaffe, brus, juice (ikke ferskpresset), husets vin, pils, sprit, utvalgte cocktails og mocktails.

Utover mat og drikke inkluderer all inclusive-pakken også lån av utstyr til windsurfing, kano, tennis og stand-up paddling i to timer pr dag og bruk av ping-pong, biljard, dampbad og badstue.

Vær oppmerksom på at hotellet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel og fx begrense utlån av utstyr. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer får du opplyst ved ankomst.

 

Slik bor du
På Bandos Island Resort & Spa bor du i pene, romslige rom og hytter innrettet i tradisjonell maldivisk stil med jordfarger, tre og stråtak. Alle rom og hytter har telefon, minibar, tv, aircondition, hårføner, elektronisk nøkkel, safebox, vannkoker, terrasse og mulighet for roomservice.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

På Bandos Island Resort & Spa bor du i pene, romslige rom og hytter, som er innrettet i tradisjonell maldivisk stil med jordfarger, tre og stråtak. Alle rom og hytter har telefon, minibar, tv, aircondition, hårføner, elektronisk nøkkel, safebox, vannkoker, terrasse og mulighet for roomservice.

Luksuriøse, moderne villaer med plass til 2 personer. Villaene ligger rett på den kritthvite sandstranden med stor, delvist overdekket solterrasse med solsenger, hagemøbler og egen, privat infinity-pool med en formidabel utsikt over det krystallklare havet. I en Beach Pool Villa kan du glede deg til å bli bortskjemt - og her er det god mulighet for å slappe av i fred og ro. Beach Pool Villaene er innrettet med et stort oppholds- og soverom med høyt til loftet, king-size seng og rustikke møbler, lyst og lekkert en-suite baderom med både dusj og spabad.

Pent og romslig dobbeltrom ved stranden med plass til 2-3 personer. På standardrommene er det en lekker dobbeltseng, skrivebord og et lite sitteområde. Det er et fint baderom med dusj og privat terrasse med en skjønn utsikt til stranden og de grønne omgivelsene. Noen av rommene har begrenset utsikt på grunn av vegetasjon.

Sjarmerende villa med stråtak og plass til 2-3 personer. Villaene ligger sentralt på øya, midt i den velpleide hagen og tett på basseng og hotellets øvrige fasiliteter. Her opplever du en fantastisk kombinasjon av tradisjonell arkitektur og all den luksus du kan forestille deg. I de store rommene finner du en deilig dobbeltseng, et lite oppholdsområde, et lekkert baderom med dusj og en deilig stor terrasse med utsikt over den frodige hagen.

Superior villas er noe helt unikt – med stil og lekre detaljer. Moderne møbler og stilfulle mosaikkfliser. Ligger midt i frodige omgivelser og er en ideell base for en skjønn ferie. Med badekar og utendørs baderom.

Lekre, moderne villaer med plass til 2-3 personer og direkte adgang til den kritthvite sandstranden. Strandvillaene er oppført i en vakker kombinasjon av tradisjonell, maldivisk arkitektur og moderne, minimalistisk innretning med alle de fasiliteter du kan drømme om. Her får du ditt eget strandparadis med oppdelt oppholds- og soverom, lekker dobbeltseng, privat terrasse med en skjønn utsikt og et deilig baderom med badekar og utendørs dusj, så du kan nyte utsikten til stjernene og lyden av de blide bølger på stranden.

Unike villaer i to plan med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Villaene er på 109 kvm og har vidunderlige uteområder, der du kan nyte lyden av de blide bølger. I stueetasjen finner du villaens oppholdsrom og en koselig terrasse. Der er det også det luksuriøse baderommet, som ligger i åpen forbindelse med en liten, lukket hage, der du kan nyte en tur i spabadet med utsikt til stjernene. På førstesalen finner du soverommet med direkte adgang til en balkong, der du har en skjønn utsikt til stranden.

Lyse og ekstra romslige rom ved stranden med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Deluxe-rommene har høyt til loftet, parkettgulv og masse plass, og de er innrettet med lekker dobbeltseng, sitteområde med fire sitteplasser, baderom med badekar og en skjønn terrasse. Det er dessuten mulighet for sammenhengende rom. På grunn av den ekstra plassen, er deluxe-rommene ideelle for familier med barn.

Opplev ultimativ luksus i en Water Villa – en vakker villa med stråtak, som står på påler i vannet i det tyrkisblå havet. I hele villaen og særlig fra den romslige, private solterrassen med direkte adgang til havet har du en fantastisk utsikt over den kritthvite sandstranden, det vakre havet og de flotte solnedgangene. Villaene er innrettet med oppholdsrom med sofaer og spiseplass, separat soverom med walk-in og stort, lekkert baderom med utendørs dusj og stort spabad med en skjønn utsikt over havet. Det er plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn i en Water Villa.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende