>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Bandos Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Bandos Maldives

Familievennlig
Bandos Maldives er et vidunderlig, barnevennlig resort, som ligger skjønne naturomgivelser på paradisøya Bandos bare 15 minutter med speedbåt fra flyplassen i Malé. Strandresortet ligger blant svaiende palmer rett ned til Det Indiske Ocean med krystallklart vann og kritthvite sandstrender. Dette er det perfekte hotellet for deg, som drømmer om avslapping og masse aktivitetsmuligheter for hele familien i idylliske omgivelser.
 

Snorkling og dykking

Bare få meter fra den fine sandstranden kan du oppleve undervandsliv i verdensklasse ved Bandos Maldives sitt imponerende vakre husrev, som gjør det mulig for både nybegynnere og de som er litt mer trenet å utforske det fascinerende og fargerike livet under vannoverflaten.
 
Her kan du også være heldig å oppleve klovnefisk, fredelige revhaier, rokker og skilpadder.
Bandos Maldives har også et stort dykkesenter, som tilbyr et stort utvalg av PADI-dykkekurser og snorkel- og dykkeutflukter til omkringliggende koralrev, der du kanskje tilmed kan være heldig å få oppleve de majestetiske hvalhaier.
 

Aktiviteter og utflukter

På Bandos Maldives er det masse aktivitetsmuligheter både på land og i vann. Her er det et stort, innbydende bassengområde med et fint barnebasseng med store vakre palmer omkring seg.
 
Ved vannsportsenteret kan du blant annet prøve windsurfing, parasailing og vannski, eller du kan dra på en adrenalinfylt tur med banan eller funtube. Du kan også seile en tur i katamaran eller utforske de vakre omgivelsene i en kano.
 
Har du lyst til å oppleve enda mer, kan du bli med på en av resortets mange utflukter, som bl.a. omfatter øy-hopp til omkringliggende øyer, delfincruise i solnedgangen, dagsutflugt til hovedstaden Malé, big game fishing eller en seiltur med glassbottom boat over resortets husrev – en fantastisk opplevelse for spesielt mindre barn.
 
På land finner du også en haug av fasiliteter. Du kan fx spille tennis, ping-pong eller beachvolley, få opp pulsen i treningsrommet eller besøke spa-avdelingen, der du kan slappe av i dampbadet eller skjemme bort deg selv med en avslappende behandling (mot betaling). Spa-avdelingen tilbyr også behandlinger for barn, og ellers er det også gof mulighet for koselige aktiviteter i barneklubben, der barna kan være, hvis foreldrene for eksempel skal på dykketur.
 

Restauranter og barer

Når sulten melder seg, kan du spise på hotellets hovedrestaurant, som serverer frokost, lunsj og middag fra buffet, eller på en av hotellets a la carte-restauranter, som byr på et lekkert og stort utvalg av internasjonale og lokale retter, ferskgrillet fisk, skalldyr og kjøtt.
 
I løpet av dagen kan du slukke tørsten i poolbaren, og på kvelden kan du nyte en forfriskende drink og den vakre solnedgangen med stille musikk i bakgrunnen på baren Huvan. Hvis du ønsker at det skal skje litt mer, kan du legge veien forbi Sand Bar, som byr på cocktails, livemusikk, karaoke og diskokveld.
 
Det er også mulig å arrangere en privat middag på stranden, der du og din partner kan nyte en lekker middag med føttene i sandet, stille musikk i bakgrunnen og utsikt til millioner av stjerner på himmelen.
Ditt opphold på Bandos Maldives er som utgangspunkt med frokost. Men det er mulig å oppgradere til all inclusive, og det lønner seg ofte, for mat og drikkevarer er dyre på Maldivene.

Slik bor du:

På Bandos Island Resort & Spa bor du i pene, romslige rom og hytter, som er innrettet i tradisjonell maldivisk stil med jordfarger, tre og stråtak. Alle rom og hytter har minibar, aircondition, safebox, terrasse og mulighet for roomservice.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende