>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Fihalhohi Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Fihalhohi Maldives

Snorkling
Fihalhohi Maldives er et fantastisk hotell, som ligger i skjønne naturomgivelser på øya Fihalhohi i South Malé Atoll på Maldivene, bare 45 minutters seiltur med speedbåt fra flyplassen. Her blir du møtt av frodige omgivelser med store svaiende palmer, kritthvite sandstrender og krystallklart vann – et vidunderlig, eksotisk paradis.
 

Aktiviteter og utflukter

De flotte paradisstrendene og den fredfylte, tyrkisblå lagunen innbyr til avslapping, solbading og svømmeturer i det krystallklare vann. Men hvis du vil ha litt mer fart over feltet, er det også god mulighet for aktiviteter og utflukter.
 
Ved koralrevet rett ved hotellet kan du utforske det fasinerende livet under havets overflate på egen hånd. Og hvis du ønsker å oppleve enda mer, da tilbyr hotellets dykkesenter en bred vifte av aktiviteter for både begynnere og rutinerte dykkere.
 
På Fihalhohi Maldives finns det også vannsportsaktiviteter som jetski, kano og seilturer med katamaran, ping-pong, biljard, badminton, fitness-rom og beachvolley.
 
Drømmer du om absolutt avslapning, har Fihalhohi Resort også et spaområde, der du kan bli bortskjemt med avslappende behandlinger i rolige omgivelser.
 
Hotellet arrangerer også en rekke utflukter, der du blant annet kan snorkle med hvalhaier og djevelrokker eller dra på fisketur, delfincruise eller natsnorkling. Utvalget av utflukter varierer og opplyses når du ankommer hotellet.
 

Restauranter og barer

Når sulten melder seg, kan du velge mellom et stort utvalg av retter i den koselige Palm Grove Restaurant, som serverer frokost, lunsj og middag fra en lekker og variert buffet. Til lunsj blir det servert internasjonale, asiatiske og maldiviske retter, mens middagen serveres etter tema, som varierer i en to-ukers syklus, så det alltid er noe nytt og spennende på menyen.
 
På Blue Lagoon Bar får du dessuten servert snacks som burger, pizza og salater til lunsj og lekre biffer og ferskfanget sjømat til middag.
 
Det er også mulig å bestille en uforglemmelig, privat middag med din eneste ene eller hele familien. Spør på hotellet, hvis du vil høre mer om dette.
 
Tørsten kan du slukke i en av de tre strandbarer, der du har mulighet for å velge mellom et stort utvalg av drikkevarer. Uansett om du foretrekker en stille cocktail og fantastisk solnedgang eller livemusikk og karaoke, finner du en bar på Fihalhohi Island Resort, som lever opp til dine ønsker.
 

Mulighet for all inclusive

På Fihalhohi Maldives er halvpensjon, dvs. frokost og middag (uten drikkevarer), som utgangspunkt inkludert. Men det er mulig å oppgradere til helpensjon eller all inclusive.
 
Ved helpension får du frokost, lunsj og middag inkludert. For de fleste lønner det seg å kjøpe all inclusive, der alle måltider og drikkevarer (oftest lokale merker) er inkludert, for mat og drikkevarer er relativt dyrt på Maldivene.
 
Vær også oppmerksom på at hotellet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel, og at drikkevarer kjøpt i strandbaren Beach Hut ikke er inkludert i all inclusive. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer opplyses ved ankomst.
 

Slik bor du

Alle rommene på Fihalhohi Maldives er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning. På rommene finns det dessuten aircondition, safebox, gratis wi-fi, hårføner, telefon, mulighet for å lage kaffe og te, minibar, en gratis flaskevann pr person pr dag og baderom med dusj eller badekar og gratis toalettartikler.
 
Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

Alle rommene på Fihalhohi Island Resort er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og har mulighet for en ekstra oppredning. På rommene finner du dessuten aircondition, safebox, wi-fi, minibar og baderom med dusj eller badekar.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende