>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Komandoo Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Komandoo Island Resort & Spa

Mest for voksne
Snorkling
Komandoo Island Resort er et lite, luksuriøst og prisbelønt resort kun for voksne - det perfekte stedet for en romantisk ferie eller bryllupsreise.
 
Opplevelsene starter allerede ved ankomsten til Maldivene når dere går om bord i det lille vannflyet som flyr dere de 40 minuttene til feriestedet, som ligger i Lhaviyani-atollen. Underveis kan du nyte den spektakulære utsikten over de mange små paradisøyene som ligger spredt i Maldivenes asurblå vann.
 

Snorkling og dykking

Komandoo Island Resort er omgitt av krystallklart vann og et fantastisk undervannsliv, og er det perfekte stedet å utforske det fascinerende livet under overflaten med snorkel eller dykkermaske.
Feriestedets eget husrev, som kan nås med snorkel direkte fra stranden, er et flott sted å oppleve vakre korallrev fylt med fargerike fisk. Her er det også muligheter for å se morenerk, rokker og rolige havskilpadder. Hvis du er heldig, kan du også - spesielt mellom november og mars - være så heldig å se de enorme mantaene.
 
Hvis du vil oppleve enda mer, tilbyr feriestedets dykkesenter uforglemmelige opplevelser for både nybegynnere og viderekomne dykkere, og med mer enn 50 fantastiske dykkesteder i umiddelbar nærhet er det nok av muligheter for varierte opplevelser.
De mange kanalene rundt Komandoo Island Resort gjør det til et hotspot for haier, og dykkere ser ofte fredelige grå revhaier og sølvspisshaier i farvannet rundt øya.
 
Innen en halvtimes båttur kan du også nå Kuredu-grottene, som er spesielt kjent for sin store bestand av havskilpadder, og hvor du også kan være heldig å se rokker, dragefisk, piggsvin og mye mer. Du kan også besøke Kuredu Express, et av de mest populære dykkestedene på Maldivene, med grå revhaier, store tunfisk, ørnerokker, barracudaer, rokker og napoleonflopper.
 
Dykkesenteret tilbyr også et bredt utvalg av PADI-dykkerkurs.
 

Aktiviteter og utflukter

På Komandoo Island Resort bestemmer du selv tempoet ditt. Det er nok av muligheter til å slappe av og nyte den koselige øyatmosfæren i det lille, luksuriøse barfotparadiset, og hvis du vil gjøre mer, er det et vell av aktiviteter og utflukter å velge mellom.
Begrav føttene i den myke strandsanden og nyt utsikten over svaiende palmer, ta en dukkert i det krystallklare havet, utforsk livet under vann med snorkel eller prøv deg på stand up paddling (SUP). Du kan også seile med katamaran, vindsurfe eller utforske den vakre lagunen på egen hånd i kajakk, og hvis du er nybegynner, kan du ta leksjoner.
 
Hvis du trenger en pause fra stranden og havet, finnes det også et deilig svømmebasseng, og hvis du vil få opp pulsen, kan du booke en badmintonbane eller besøke feriestedets treningssenter.
Etterpå kan du unne deg en tur i spaet, som tilbyr yoga og en rekke avslappende spabehandlinger, inkludert parmassasjer og resortets signaturbehandling Maldivian Island Paradise, der hele kroppen skjemmes bort fra topp til tå.
 
Hvis du vil oppleve enda mer av det fantastiske Maldivene, kan du bli med på en av resortets mange utflukter. Du kan for eksempel besøke en lokal øy og lære mer om maldivernes kultur, dra på en heldagstur med seilbåt, spille golf på søsterhotellet Kuredu Island Resort eller besøke et marint senter og lære mer om bevaring av havskilpadder. Utvalget av utflukter varierer, og du får informasjon om dette ved ankomst til hotellet.
 

Restauranter og barer

Enten du er ute etter en romantisk middag for to under stjernene, en overdådig buffé eller fine dining, finner du det på Komandoo Island Resort.
 
Den koselige hovedrestauranten har fantastisk utsikt over lagunen og serverer en overdådig buffé med smakfulle retter fra hele verden, mens à la carte-restauranten byr på fine middager i unike omgivelser. Restauranten ligger på stylter rett i den rolige lagunen og er det perfekte stedet for en romantisk kveld.
 
Komandoo Island Resort har også flere barer med et bredt utvalg av fruktjuicer, kaffe, vin og fargerike cocktailer.
 
For en helt unik opplevelse kan du bestille bord på 5.8 Undersea Restaurant - verdens største undervannsrestaurant der alle vegger og tak er laget av glass. Restauranten ligger på søsterhotellet Hurawalhi Maldives, bare noen minutter fra feriestedet, og et besøk her blir garantert en opplevelse for livet.
 
Oppholdet på Komandoo Island Resort er i utgangspunktet fullpensjon, med frokost, lunsj og middag fra buffé inkludert. Drikkevarer er for egen regning. Det er imidlertid mulig å oppgradere til all inclusive, der alle måltider, (lokale) drikkevarer og utvalgte aktiviteter er inkludert. Du kan lese mer om all inclusive her.

Slik bor du:

På Komandoo Island Resort bor du i romantiske villaer med plass til 2-3 personer. Alle villaene ligger i vakre omgivelser og har klimaanlegg, minibar, safe, Wi-Fi, badehåndklær og mange andre fasiliteter som sikrer deg en herlig og avslappende ferie.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer via vannfly til/fra flyplassen
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende