>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Olhuveli Beach Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Olhuveli Beach Resort & Spa

I hjertet av Maldivene, omkranset av krystallklart, tyrkisblått vann og kritthvite sandstrender, finner du det flotte Olhuveli Beach & Spa Resort – bare 45 minutter med speedbåt fra flyplassen i Malé. Resortet er ideelt for deg, som drømmer om å stikke av fra hverdagens stress og komme helt ned i gir i tropiske og luksuriøse omgivelser.

 

Aktiviteter og utflukter
Den skjønne sandstranden og det krystallklare vannet er uten tvil hovedattraksjonen på Olhuveli Beach & Spa Resort, og koralrevet rett utenfor resortet byr på uforglemmelige snorkelopplevelser for både store og små.

Hvis det skal være litt mer action, kan du spill blant annet tennis, badminton, ping-pong og biljard eller du kan prøve en av de mange vannsportsaktiviteter som dykking, windsurfing og kajakk.

Drømmer du om å bli bortskjemt, kan du nyte den rolige og idylliske stemningen i spa-avdelingen eller slappe av i hotellets badstue eller jacuzzi. Du kan også bestille en spabehandling i en av de private spapavilloner, som ligger litt skjult flere steder i den eksotiske hagen, der du kommer til via den private bryggen. Her er det bl.a. mulighet for par-massasje og utendørs blomsterbad.

Reiser du med barn, er det god mulighet for underholdning med både barnebasseng, barneklubb (3-12 år) og lekeplass på resortet.

 

Restauranter og barer
På Olhuveli Beach Resort & Spa er det åtte spisesteder og fem barer å velge mellom.

Her kan du få alt som du måtte ønske, fra japansk sushi og indiske karryretter over italienske klassikere og biffer på grillen til lokale, maldiviske spesialiteter og naturligvis lekker, ferskfanget fisk og skalldyr. Alt sammen servert på innbydende vis i fantastisk vakre omgivelser.

Personalet hjelper også gjerne med å arrangere en picnic på stranden, mat ved bassenget eller en ”candle-light-dinner” for to under stjernehimmelen.

I barene kan du få drikkevarer i løpet av dagen eller nyte en drink i solnedgangen. Barene serverer et varierende og stort utvalg av iskalde øl, brus, fargerike cocktails, kaffe og mye mer.

 

Mulighet for all inclusive
Oppholdet på Olhuveli Beach Resort & Spa er som utgangspunkt med helpensjon. Det betyr at frokost. lunsj og middag fra buffet er inkludert. Hvis du foretrekker a la carte, får du 40 % rabatt på utvalgte a la carte-restauranter til lunsj og middag (husk å bestille bord på forhånd). Drikkevarer kommer alltid i tillegg ved helpensjon.

Det er mulig å oppgradere til all inclusive, og for de fleste lønner dette seg, for mat og drikkevarer er ganske dyre på Maldivene.

Med all inclusive får du, utover alle måltider og drikkevarer, også ”afternoon tea” og ubegrenset drikkevarer fra kl. 10 til 24. Det gjelder bl.a. brus, juice, pils, te, kaffe, husets hvit-, rose- og rødvin, sprit og et utvalg av cocktails og mocktails. Dessuten får du fylt opp minibaren daglig uten at det koster noe ekstra.

I all inclusive-pakken er det også inkludert en lang rekke aktiviteter, blant annet gratis snorkleutstyr og en times lån av kajakk og paddleboard daglig.

Vær oppmerksom på at resortet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer og innhold i all inclusive ser du her.

 

Slik bor du
På Olhuveli Beach Resort & Spa bor du i lekre rom, villaer eller suiter med privat balkong eller terrasse. Alle rommene har behagelige senger, wi-fi, safebox, strykejern og -brett, tv og dvd, aircondition og takvifte, hårføner, putemeny og mye mer.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

På Olhuveli Beach Resort & Spa bor du i lekre rom, villaer eller suiter med privat balkong eller terrasse. Alle rommene har behagelige senger, wi-fi, safebox, strykejern og -brett, tv og dvd, aircondition og takvifte, hårføner, putemeny og mye mer bortskjemmelse til deg på ferien.

91 kvm villa med plass til 2 voksne. Har lekkert utendørs baderom og en skjønn treterrasse rett ved stranden, med liggestoler og privat basseng.

112 kvm villa med privat basseng og utendørs dusj. Deilig uteområde med flott utsikt og sittemøbler. Plass til 2 voksne, barn ingen adgang.

50 kvm dobbeltrom med plass til 2 voksne og 1 barn. Ligger i sjarmerende, to-etasjers bygninger rett ved sandstranden og har privat terrasse eller balkong med utsikt over havet.

64 kvm villa med plass til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Med privat terrasse og direkte adgang til lagunen.

64 kvm villa med plass til 2-3 personer. Står på påler i vannet i den tyrkisblå lagunen og har en skjønn terrasse med liggestoler og en trapp, som fører direkte ned i det krystallklare vannet. Har dessuten baderom med rainshower og badekar med utsikt over terrassen og havet.

80 kvm strandvilla med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn, delvist utendørs baderom. Ligger med utsikt over det tyrkisblå havet og har privat terrasse med direkte adgang til stranden.

100 kvm villa med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Står på påler i vannet i den tyrkisblå lagune og har en stor solterrasse med liggestoler, daybed, bord og stoler og trapp, som fører direkte ned i havet. Har dessuten baderom med rainshower og badekar.

112 kvm villa med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Står på påler i vannet i den tyrkisblå lagunen og har en stor solterrasse med spiseområde, liggestoler, daybed, privat basseng og trapp, som fører direkte ned i det rolige havet.

123 kvm villa med plass til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Villaen står på påler i vannet i den rolige lagunen og har en stor solterrasse med liggestoler, direkte adgang til den krystallklare lagune via en liten trapp og utendørs boblebad med en fantastisk utsikt.

91 kvm stor villa, som ligger helt nede på stranden. Lekker solterrasse med liggestoler, bord og privat basseng. Soverom med king-size seng og mulighet for ekstra oppredning. Utendørs baderom med lekkert rainshower. Her er det plass til 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn.

101 kvm suite med plass til 2-4 voksne eller 2 voksne og 3 barn. Har lekkert utendørs baderom med rainshower, skjønn terrasse med sittemøbler og privat basseng rett på den hvite sandstranden.

270 kvm villa ytterst på gangbroen, med 2 soverom og 2 baderom, oppholdsstue med lekker utsikt til lagunen. Stort utendørs platå med plass til å spise og slappe av. Plass til 6 voksne eller 4 voksne og 2 barn.

293 kvm villa med privat plunge-pool og huske med utsikt over den vakre lagunen. To store soverom med direkte adgang til stranden og vakre utendørs baderom. Stue med adgang til terrasse, der det er solsenger. Plass til 6 voksne eller 4 voksne og 2 barn.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende