>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Royal Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Royal Island Resort & Spa

Snorkling
Royal Island Resort & Spa er et ekte øy-paradis. Her kan du slappe av ved det vidunderlige bassengområdet, begrave tærne i det kritthvite sandet på stranden, snorkle med fargerike fisk ved det fantastiske husrev eller bli bortskjemt med en avslappende massasje. Her får du noe av det allerbeste, som Maldivene har å by på.
 
Resortet ligger på en privat øy i Baa-atollen, og turen hit foregår først med innenriksfly og deretter med speedbåt.
 

Snorkling og dykking i verdensklasse

Omgitt av krystallklart vann med fargerike fisk er Royal Island Resort & Spa det perfekte stedet å utforske det fascinerende undervannsliv, som Maldivene er så kjent for.
 
Resortet har et fantastisk husrev og god mulighet for å snorkle i den rolige lagunen rett utfor stranden. Her kan du oppleve fargerike koralrev, rolige skilpadder, fredelige sorttippet revhaier, papegøyefisk, fargestrålende kirurgfisk og, spesielt i perioden mai til desember, gigantiske djevelrokker. Det er også mulig å dra på snorkeltur til laguner rett i nærheten, der du kan oppleve enda mer av det unike marinelivet.
 
I Baa-atollen finner du dessuten mange ulike dykkesteder, blant andre også det verdensberømte UNESCO biosfærereservat Hanifura Bay, der du kan svømme langs fargerike koralrev og komme helt tett på de mange dyrene som bor i vannet. Du kan blant annet være heldig å oppleve grå revhaier, nursehaier, barracudaer, tun, pilrokker, napoleonfisk, muræner, dragefisk, skorpionfisk og skilpadder.
 
Dykkesenteret rett i nærheten er PADI-sertifisert, og her kan du - uansett om du er nybegynner eller erfaren dykker - få mange spennende opplevelser. Det er mange ulike ekskursjoner og kurser å velge imellom, og du finner helt sikkert også noe som passer til nettopp ditt nivå. Det er også mulig å ta dykkesertifikat på resortet.
 

Aktiviteter og utflukter

Den kritthvite sandstrand og det krystallklare vannet er, som på mange andre maldiviske øyer, hovedattraksjonen, men Royal Island Resort & Spa har også et vidunderlig, laguneaktig bassengområde rett ved stranden med liggestoler, poolbar og et separat basseng for barn. Her kan både barn og voksne få timer til å gå med avslapping, svømmeturer og lek i vannet.
 
Resortets vannsportsenter tilbyr dessuten en haug av morsomme vannaktiviteter. Du kan for eksempel utforske den rolige lagunen på SUP-board eller i kajakk, prøve windsurfing, seile en tur i katamaran eller kaste deg ut i bølgene med surfbrett eller bodyboard. Hvis du vil ha litt mer fart over feltet, kan du prøve aktiviteter som vannski, fun-tube, jetblade, sea-bob, vannscooter eller parasailing.
 
Hvis du trenger til en pause fra strand og basseng, er det mulig å spille badminton, tennis, beachvolley eller ping-pong. Resortet har også et treningsrom, der du kan få opp pulsen og en liten smykkebutikk og en souvenirbutikk, så du kan kjøpe med litt gaver til de som er hjemme.
 
Royal Island Resort & Spa har også en vidunderlig, frodig hage og en luksuriøs spa-avdeling med jacuzzi, dampbad og mulighet for å bli bortskjemt med et stort utvalg av avslappende spabehandlinger.
Ønsker du å oppleve enda mer av det vidunderlige Maldivene, da tilbyr resortet et stort utvalg av utflukter, for eksempel dyphavsfiskeri, nattfiskeri, sunset cruise, snorkelturer og øy-hopp til lokale eller ubebodde paradisøyer. Utvalget av utflukter varierer og opplyses på resortet.
 

Restauranter og barer

På Royal Island Resort & Spa er det god mulighet for at skjemme bort smaksløkene, mens du nyter den vidunderlige utsikten over det endeløse Indiske Ocean. Resortet har to restauranter – en buffetrestaurant, som byr på en overdådig buffet med retter fra hele verden, og en koselig a la carte-restaurant, som serverer lekre, lokale spesialiteter, grillet kjøtt log massevis af ferskfanget sjømat.
 
Det er også flere barer, blant annet en poolbar, som byr på lette retter og kalde drikkevarer i løpet av dagen, og den avslappende Boli Bar, der du kan nyte et glass vin eller en fargestrålende cocktail før middagen. Det blir jevnlig arrangert kveldsunderholdning og livemusikk på resortet, og det er også en pub, der du kan spille pool, synge karaoke og danse natten lang.
 
Ditt opphold på Royal Island Resort & Spa er som utgangspunkt med halvpensjon, der frokost og middag fra buffet er inkludert. Det er mulig å oppgradere til helpensjon eller all inclusive. Dette lønner seg for de fleste, for mat og drikkevarer er dyrt på Maldivene.

Slik bor du:

På Royal Island Resort & Spa bor du i skjønne, frittstående villaer med aircondition, minibar og wi-fi. Alle villaer har dessuten en deilig terrasse, der du kan nyte utsikten over det vakre Indiske Ocean.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med sjøfly til/fra flyplassen
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer, som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende