>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Sandies Bathala Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Sandies Bathala Maldives

Populær
Snorkling

Sandies Bathala Maldives tilbyr noe av det beste Maldivene har å by på. Det 4-stjerners resortet ligger på en liten, privat paradisøy omgitt av et fantastisk husrev med mange muligheter for snorkling.

Resortøya ligger ca. 15 minutter med sjøfly fra Malé flyplass, og flyturen er en unik opplevelse med fantastisk utsikt over de mange små øyene som ligger spredt i det asurblå vannet.

 

Snorkling og dykking

Sandies Bathala Maldives er kjent for sitt fantastiske husrev og Werner Lau Diving Centre, som er populært blant dykkere fra hele verden.

Hvis du drømmer om å snorkle og utforske Maldivenes fascinerende undervannsliv, har du kommet til rett sted. Snorkelutstyr kan lånes på feriestedet, slik at du kan utforske på egen hånd, og feriestedet tilbyr også guidede snorkleturer ved husrevet, der du kan være heldig å få øye på svarttippede revhaier, ørnerokker og fargerike papegøyefisk.

Hvis du vil oppleve enda mer, kan du kjøpe snorkelutflukter til noen av de populære snorkleområdene i nærheten, der du kan se skilpadder, haier, stimer med fargerike fisk og majestetiske mantarokker.

Hvis du vil dykke, ligger noen av Maldivenes beste dykkesteder, blant annet Fishead, Maaya Tila og Manta Point, i kort avstand fra feriestedet, og dykkesenteret tilbyr også dykkekurs på alle nivåer, fra Open Water til profesjonell dykking.

 

Aktiviteter og utflukter

Kritthvite sandstrender, svaiende palmer og krystallklart vann pryder den lille paradisøya og innbyr til lange, late dager med føttene i den myke strandsanden og herlige svømmeturer i det rolige havvannet.

Feriestedet har også et vakkert svømmebasseng som ligger direkte på stranden med en fantastisk 180-graders utsikt over det asurblå havet.

Hvis du vil oppleve enda mer av Maldivene, tilbyr Sandies Bathala Maldives en rekke betalte utflukter. Du kan for eksempel dra på øyhopping, prøve deg på havfiske eller et romantisk solnedgangscruise - og hvis du trenger en pause fra sol og vann, kan du få opp pulsen i treningsstudioet eller unne deg en avslappende massasje, kroppsskrubb eller skjønnhetsbehandling i resortets eksklusive spa-avdeling.

 

Restauranter og barer

Oppholdet på Sandies Bathala Maldives er all inclusive, med frokost, lunsj og middag, morgen- og ettermiddagssnacks, drikkevarer (lokale merker) på dagtid og utvalgte cocktails etter kl. 18.00 inkludert, sammen med blant annet Wi-Fi, badehåndklær og leie av snorkelutstyr.

Hovedmåltidene serveres fra en overdådig buffé i restauranten The Island Gallery, som også har levende matlagingsstasjoner med fersk fisk, pasta, pizza og tradisjonelle maldiviske retter.

For en helt unik opplevelse kan du (mot betaling) bestille en deilig à la carte-middag direkte på stranden til lyden av havets rolige bølger.

Feriestedet har også en koselig bar som i tillegg til morgen- og ettermiddagssnacks serverer kaldt øl, brus, vin, juice og annet gjennom hele dagen. Her kan du også nyte en deilig cocktail før eller etter middagen mens du nyter utsikten og de vakre omgivelsene.

Slik bor du:

På Sandies Bathala bor du enten i en vakker Beach Bungalow direkte på stranden eller i en Water Villa, som står på stylter i den turkise lagunen.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • All inclusive
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer via vannfly til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer i tillegg til all inclusive-programmet
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende