>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Summer Island Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Summer Island Maldives

Mest for voksne
Summer Island Maldives er et fantastisk resort, som ligger i North Male-atollen. Drømmer du om et tropisk paradis, der du kan gå runt barbeint, da er Summer Island Maldives med sine svaiende palmer, hvite sandstrender og tyrkisblått vann det perfekte stedet for deg. Resortet er spesielt velegnet til voksne og par, som ønsker ro, avslapping og en fantastisk koselig stemning.
 

Snorkling og dykking

Allerede ved bryggen, der speedbåten legger til, når du ankommer, vil du kunne oppleve det fantastiske undervannsliv, som Maldivene er så kjent for. I det krystallklare vannet kan du nemlig blant annet være heldig å se fargerige fisk, rokker og store muræner.
 
Summer Island Maldives har ikke et naturlig husrev. Men i resortets lagune finner du et av verdens største 3D-printet koralrev, og her kan både nybegynnere og erfarne oppleve en haug av tropiske fisk.
 
Bare en kort tur med speedbåt fra resortet finner du dessuten flere fantastiske dykkespots, og flere ganger daglig arrangeres det båtturer til koralrev i nærheten, der du med snorkel eller dykkeutstyr kan utforske det tyrkisblå Indiske Oceanet og være heldig å oppleve blant annet majestetiske skilpadder, store ørnerokker, djevelrokker og fredelige revhaier.
 
Resortets dykkesenter tilbyr dessuten forskjellige dykkekurser. Utvalget av dykketurer varierer og opplyses på hotellet.
 

Aktiviteter og utflukter

Summer Island Maldives er bygget opp som en frodig hage omgitt av skjønne sandstrender og med masse muligheter for å finne din egen private spot. Her er det en koselig og uformell stemning, og du glemmer fort alt det som skjer i verden rundt om deg.
Avslapping, ro og bortskjemmelse er uten tvil nøkkelordene, og du har god mulighet for å slappe av ved den skjønne infinity-pool eller bade i den vakre lagunen.
 
Du kan også seile en tur i kano, kajakk eller pedalbåt, prøve windsurfing eller stand-up-paddle, og på land er det mulighet for å trene i fitnessrommet, spille badminton eller bli skjemt bort i wellnessområdet, som byr på dampbad, sauna og et utvalg av avslappende massasjebehandlinger.
 
Hvis du vil oppleve enda mer, kan du booke en av resortets utflukter, der du bl.a. kan besøke en lokal øy og lære mer om den maldiviske kultur og livsstil, dra på dagsutflukt til hovedstaden Malé, prøve big game fishing, bli med på seiltur i tradisjonell, maldivisk seilbåt eller dra på piknick på en øde sandbanke. Utvalget av utflukter kan variere og opplyses ved ankomst til resortet.
 

Restauranter og barer

Hovedrestauranten på Summer Island Maldives heter Samuga og byr på en innbydende og variert buffet med retter fra hele verden. Restauranten har også en live cooking station, der du kan følge med i hvordan maten blir tilberedt med de lekreste, ferske råvarer.
 
Den koselige bar og a la carte-restauranten Avi, som står på påler direkte i det tyrkisblå vannet, er det perfekte stedet å slappe av med en forfriskende cocktail eller et lekkert måltid, mens du nyter solnedgangen, livemusikken og den fantastiske utsikt over havet.
 
Summer Island Maldives har også en eksklusiv a la carte-restaurant, Hiya, som står på påler i vannet. Denne restauranten er forbeholdt gjester, som bor i en av resortets villaer.
 
Hvis du vil ha en helt unik opplevelse, da kan du bestille en privat candle light dinner på stranden, der du kan nyte en deilig middag under stjernene med føttene i det myke sandet.
 
Ditt opphold på Summer Island Maldives er som utgangspunkt med halvpensjon, der frokost og middag på Samuga er inkludert. Det er mulig å oppgradere til både helpensjon og all inclusive. For de fleste vil det lønne seg, siden mat og drikkevarer er dyre på Maldivene.
 

Transfer til hotellet

Transfer til resortet tar ca. 45 minutter med speedbåt. Det er mulig å oppgradere til vannflyv for 2.500 kr. per person. Turen med vandfly tar ca. 15 minutter og er en helt fantastisk opplevelse.

Slik bor du:

På Summer Island Maldives kan du velge mellom flere forskjellige romtyper. Felles for alle rommene er at de er innrettet i lyse farger og har aircondition, wi-fi og solsenger.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende