>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Summer Island Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Summer Island Maldives

Summer Island Maldives er et fantastisk resort, som ligger på en øy i North Male Atollen – ca. 45 minutter med speedbåt fra flyplassen i Malé. Hvis du drømmer du om et tropisk paradis, da er Summer Island Maldives med sine svaiende palmer, hvite sandstrender og tyrkisblått vann det perfekte sted for deg.

 

Aktiviteter og utflukter
På Summer Island Maldives har du god mulighet for å slappe av ved den flotte infinity-pool, du kan bade i den vakre lagunen eller utforske det krystallklare Indiske Ocean med snorkel eller dykkeutstyr. Du kan også seile en tur i kano, kajakk eller pedalbåt eller prøve windsurfing eller stand up paddle.

På land er det dessuten mulighet for å trene i fitnessrommet, spille badminton eller bli bortskjemt i spa-området, som byr på dampbad, badstue og et utvalg av massasjebehandlinger.

Hvis du ønsker å oppleve enda mer, kan du booke en av resortets utflukter, der du blant annet kan besøke en lokal øy og få et innblikk i den maldiviske kultur og livsstil, dra på dagsutflukt til hovedstaden Malé, prøve big game fishing, bli med på seiltur med en tradisjonell, maldivisk seilbåt eller dra på picnic på en øde sanddynge. Utvalget av utflukter kan variere og blir opplyst når du ankommer til resortet.

 

Restauranter og barer
Når du bor på Summer Island Maldives, kan du velge mellom tre restauranter og en koselig bar, som byr på et stort utvalg av drikkevarer fra iskalde øl til fargerike cocktails.

Hovedrestauranten på Summer Island Maldives heter Samuga og har en innbydende og variert buffet med retter fra hele verden. Restauranten har også en "live cooking station", der du kan følge med i hvordan din mat blir laget - selvsagt med de lekreste, ferske råvarer.

Den koselige bar og a la carte-restaurant Avi, som står på påler direkte i det tyrkisblå vannet er det perfekte sted å slappe av med en forfriskende cocktail eller et lekkert måltid, mens du nyter solnedgangen, livemusikken og den formidable utsikt over havet.

Summer Island Maldives har også en eksklusiv a la carte-restaurant, Hiya, som står på påler i vannet. Denne restauranten er bare for gjester, som bor i en av resortets villaer.

Hvis du vil ha en helt unik opplevelse, kan du bestille en privat candle light dinner på stranden, der du kan nyte en herlig middag direkte under stjernene med føttene i det myke sandet og lyden av bølgene i bakgrunnen.

Du kan også bestille en bubbly breakfast, der du får servert friskbakte lekkerier, tropiske frukter, kaffe, te og champagne direkte på stranden.

 

Mulighet for all inclusive
Oppholdet på Summer Island Maldives er som utgangspunkt med halvpensjon – dvs. at frokost og middag fra buffeten på Samuga er inkludert. Det er mulig å oppgradere til både helpensjon og all inclusive. For de fleste lønner det seg, for mat og drikkevarer er dyre på Maldivene.

Bestiller du all inclusive, blir allle måltider servert fra buffet i hovedrestauranten Samuga. Bor du i en av resortets villaer, spiser du på den eksklusive overwater-restaurant Hiya. Dessuten er ettermiddagskaffe, -te og -snacks inkludert sammen med drikkevarer (lokale merker) fra kl. 9 til midnatt. Drikkevarer inkluderer blant annet mineralvann, pils, husets vin, sprit, brus og dagens cocktail. Dessuten kan du få en gratis snorkeltur (utstyr er ikke inkludert).

Vær også oppmerksom på at hotellet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer får du opplyst ved ankomst.

 

Slik bor du
På Summer Island Maldives kan du velge mellom flere ulike romtyper. Felles for alle rommene er at de er innrettet i lyse farger og har aircondition, strandhåndklær, wi-fi, tv og solsenger.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

På Summer Island Maldives kan du velge mellom flere forskjellige romtyper. Felles for alle rommene er at de er innrettet i lyse farger og har aircondition, strandhåndklær, wi-fi, tv og solsenger.

Water villaen ligger på påler direkte i den tyrkisblå lagunen og består av et soverom, baderom og privat solterrasse med solsenger, direkte adgang til havet og utsikt over Det Indiske Ocean. Soverommet har en king-size seng, og baderommet har boblebad og separat dusj. Villaen har plass til 2 voksne (barn ikke tillatt).

Garden Rooms ligger blant frodige planter med kort avstand til stranden. Soverommet inneholder en king-size seng, baderommet har dusj, og rommet har en møblert terrasse. Her er det plass til 2-3 personer.

Superior bungalowen ligger blant tropiske planter og har direkte adgang til stranden. Bungalowen byr på et soverom med en king-size seng, baderom med dusj og en koselig terrasse med solsenger. Det er plass til 2-3 personer i en Superior bungalow.

Superior Beach-rommene ligger direkte ned til stranden og har en fantastisk utsikt. Soverommet har en king-size seng, og det delvist utendørs baderommet har dusj. Rommet har en privat, møblert terrasse med direkte adgang til stranden. Her er det plass til 2-3 personer.

Dette rommet ligger på 1. etasje og har king-size seng, baderom med dusj og en koselig balkong med en vidunderlig utsikt over palmetrærne og stranden. Her er det plass til 2-3 personer.

Beach villaen ligger direkte på stranden og inneholder et soverom med king-size seng, baderom med dusj og en utendørs jacuzzi. Villaen har også en privat terrasse med solsenger. Villaen har plass til 2-3 personer.

Sommerhuset er på 2 etasjer og har plass til 6 voksne eller 4 voksne og 2 barn. Huset byr på to soverom med en king-size seng i hvert, og tre baderom med dusj, badekar og boblebad. I huset er det også en oppholdsstue med sitteområde, nespressomaskin og snackbar, balkong med havutsikt og en møblert terrasse med privat basseng.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende