Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 26.995 NOK
17 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Aktive Bali og Gili

Aktive Bali og Gili er en fantastisk og opplevelsesrik rundreise fylt med adventure, natur, kultur, flotte strender og mye mer.

 

Det er den perfekte reise for deg, som drømmer om å oppleve Gudenes Øy på en aktiv måte – uansett om du reiser på egen hånd, med hele familien eller sammen med noen venner.

 

På Aktive Bali og Gili-rundreisen kommer du rundt til noen av de mest spektakulære steder i området.

 

Gled deg blant annet til å oppleve den sjarmerende kunstnerlandsbyen Ubud, frodige Bali Nasjonalpark og snorkling ved den ubebodde Menjangan Island, de ville delfiner utfor kysten ved Lovinas svarte vulkanstrender, mystiske Øst-Bali med de mange fasinerende templer, paradisøya Gili Trawangan og til sist de vakre strender i det sørlige Bali.

 

Aktive Bali og Gili-rundreisen anbefales ikke for barn under 14 år.

 

Høydepunkter:

 • 11 netter på Bali
 • 3 netter på Gili-øyene
 • Privat, engelsktalende guide
 • Ubud, Pemuteran, Lovina og Candidasa
 • Sykkeltur langs risterrasser og lokale landsbyer
 • White water rafting gjennom jungelen
 • Trekking og soloppgang på Batur-vulkanen
 • Snorkling ved Menjangan Island
 • Teltovernatting i Bali Nasjonalpark
 • Øy-stemning og tid på egen hånd på Gili-øyene
 • Avslappende badeferie i det sørlige Bali

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende sjåfør/guide klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe første del av ferien.

Den sjarmerende og verdensberømte landsbyen Ubud er kjent som Balis kulturelle sentrum, og området omkring Ubud byr på en haug av opplevelser og severdigheter, som enten kan utforskes på egen hånd eller med guide.

Ved ankomst til Ubud sjekker du inn på det sjarmerende hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Hopp i bassenget, gå på oppdagelse i Ubud eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, så du er klar til de mange opplevelser, som venter de neste dagene.

Inkludert hotell
Taman Harum Cottages 3
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i Ubud – en sjarmerende og verdensberømt landsby, som er kjent som Balis kulturelle sentrum.

Bruk dagen på å slappe av ved bassenget, gå på oppdagelse i området eller dra på en spennende utflukt (skal kjøpes separat).

Besøk for eksempel den hellige Monkey Forest, dra på marked, gå en tur i sentrum av Ubud eller besøk de lokale kunsthåndverkere og opplev deres imponerende verker.

Inkludert hotell
Taman Harum Cottages 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 4:

Sykkeltur, risterrasser og Bali Swing

Etter en deilig frokost på hotellet kan du se frem til en lærerik tur langs de frodige rismarkene og den vakre naturen rundt Ubud, der du kan lære mer om de eksotiske kryddere og planter, som har vært brukt i generasjoner i tradisjonell balinesisk medisin.

Heretter skal du på en flott sykkeltur gjennom lokale landsbyer og vakre risterrasser – den absolutt beste måten å oppleve det autentiske Bali.

Sykkelturen tar ca. 2 timer og går i rolig tempo på stille landsbyveier. På den avslappende sykkelturen kommer du vekk fra turistområdenes stress og jag og får virkelig mulighet for å oppleve, dufte og merke det ”ekte” Bali.

Det er flere stopp underveis på sykkelturen. Opplev blant annet vakre rismarker og lokale bønder, vakre fossefall og den hellige Ayung-elven.

Siste stopp på dagens utflukt er den berømte ”Bali Swing” – en veldig populær huske, som gir deg en fantastisk utsikt utover det flotte landskapet, når du sitter i den. Heretter går turen tilbake til hotellet, der du har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Taman Harum Cottages 3
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

White water rafting og Tirta Empul

Forbered deg på en opplevelsesrik dag med masse action og adventure!

Du blir hentet på hotellet etter frokosten og kjørt til startpunktet for rafting-turen. Her får du grundige instruksjoner og får utlevert redningsvest, paddel og hjelm.

Heretter skal du ut på en cirka to timer lang rafting-tur på den hellige Ayung River gjennom frodig jungel og forbi små landsbyer, vakker natur og spektakulære vannfall. Etter rafting-turen blir det servert en lekker lunsj, innen turen går videre til det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann ansees som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i rensings-seremonier. Ønsker du selv å ta et rensende bad, informerer guiden deg gjerne om hvordan du skal gjøre det.

Heretter går turen tilbake til hotellet, der du har kvelden på egen hånd.

 

Praktisk info i forbindelse med rafting-turen

Det kan være opp til seks personer i hver båt utover guiden. Husk å ta med sko eller sandaler, som kan bli våte, tørre klær og kontanter til drikkevarer og tips. Vi anbefaler som utgangspunkt at du lar kamera bli hjemme. Kjøp eventuelt et vanntett engangskamera i stedet.

Inkludert hotell
Taman Harum Cottages 3
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 6:

Sunrise trekking på Batur-vulkanen

I dag skal du veldig tidlig opp for å oppleve den spektakulære morgenutsikt fra Batur-vulkanen.

Du blir hentet på hotellet om natten og kjørt til en restaurant, der du får en lett frokost. Deretter kjører du til startpunktet for trekking-turen. Det kan være litt kaldt i begynnelsen, så husk å ta med varme klær. Så snart solen står opp, blir det fort varmt, så det kan være en fordel med flere lag av klær, som kan tas av litt etterhvert.

Toppen av Mount Batur ligger 1717 m over havets overflate og turen opp er ganske krevende, men å få vandre på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk opplevelse.

Du ankommer til toppen av Batur-vulkanen etter ca. 2 timer i tide til å oppleve den spektakulære soloppgangen og den fantastiske morgenutsikten over krateret og innsjøen.

På toppen serveres det frokost i form av niste og på vei ned kan du nyte utsikten over det imponerende vulkanske landskapet. Tilbake ved foten av Mount Batur kan du ta en dukkert i de varme svømmebassengene ved Batur Natural Hot Springs.

Etter en uforglemmelig opplevelse på Batur-vulkanen går turen videre langs nordkysten av Bali mot den frodige Bali Nasjonalpark. Her blir du innlosjert på et deilig hotell i den koselige og avslappet landsbyen Pemuteran, som ligger på grensen til nasjonalparken. Her har du resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 7:

Trekking og overnatting i telt

Etter frokost har du morgenen på egen hånd i idylliske Pemuteran til sjåføren henter deg og kjører deg til en lokal restaurant for lunsj. Deretter seiler du til rolige Brumbun Bay, som er ca. 45 minutters seiling fra Pemuteran. Vi anbefaler å ta med ryggsekk slik at du slipper å ha med deg all bagasjen.

Ved ankomst til Brumbun Bay skal du på en kort trekkingtur gjennom den vakre naturen og er du heldig kan du se aper eller den vakre bali myna. Deretter er det tid til å slappe av på stranden og nyte din egen liten bit av paradis midt i Bali Nasjonalpark mens middagen tilberedes på stranden.

Du overnatter i et simpelt telt til lyden av bølgene under tusenvis av stjerner.

I tilfelle av dårlig vær og i regnsesongen fra januar til mars flyttes overnatting og middag til et hotell. Det er mulig å oppgradere til hotell hele året hvis du ikke ønsker å bo i telt.

Inkludert hotell
Telt i Brumbun Bay
Fullpensjon
Hotelloppgraderinger
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Dag 8:

Snorkling og hellige vannfall

Våkne opp til lyden av fuglekvidder og nyt en enkel frokost på stranden, før du seiler videre til den berømte, ubebodde øya Menjangan Island.

Med god veiledning av en lokal Park Ranger får du her muligheten for å utforske de dramatiske undervannsklipper, fargerike fisk og andre spennende vesener, mens du snorkler rundt i det krystallklare vannet.

Heretter seiler båten deg tilbake til fastlandet, der du spiser lunsj på en lokal restaurant.

Etterpå kan du glede deg til å oppleve det hellige Banyumala-vannfallet, der du får mulighet for å ta en svømmetur i det naturlige bassenget med utsikt til den frodige jungelen – en helt fantastisk opplevelse.

Når du er ferdig, fortsetter turen til den koselige kystbyen Lovina, der du skal sove i natt.

Stranden i Lovina er den mest populære på nordkysten av Bali med svart vulkansand, det krystallklare Indiske Ocean og et stort utvalg av restauranter. Her har du resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Frangipani Beach Hotel 3
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
The Lovina Bali 4
Dag 9:

Delfiner og modertempelet Besakih

I dag gjelder det om å være morgenfrisk. Du skal nemlig møte opp på stranden ved soloppgang for å seile med en lokal fiskebåt ut på det vakre Indiske Ocean.

Her er du forhåpentligvis heldig å få oppleve en flokk ville delfiner, som glade og fri leker i vannet med soloppgangen i bakgrunnen – en helt fantastisk opplevelse for alle som elsker dyr.

Etter å ha opplevd de ville delfiner i sine naturlige omgivelser går turen tilbake til hotellet, der du spiser frokost, innen du sjekker ut og drar videre til den østlige del av Bali.

På vei mot øst opplever du flere kulturelle høydepunkter, blant annet det fredfylte – og for turister relativt ukjente – Beji Temple, som er et av de eldste templer på Bali. Det vakre tempelet er bygget av rosa sandsten med dramatiske skulpturer i det 15. århundre til ære for gudinnen Dewi Sri, som beskytter de mange rismarker på øya.

Deretter fortsetter du til det imponerende Besakih-tempelet, som også er kjent som ”modertempelet”. Tempelet er bygget på åssiden av den hellige Agung-vulkan og er det største, helligste og viktigste hindutempel på hele Bali. Her har du god tid til å utforske det imponerende tempelkomplekset, som består av ikke mindre enn 23 templer.

Etter besøket ved Besakih går turen videre gjennom frodige, grønne landskap til Candidasa på østkysten av Bali, der du kan bruke resten av dagen ved bassenget eller gå på oppdagelse i den koselige kystbyen, som har et stort utvalg av restauranter og barer.

Inkludert hotell
Bali Palms Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Ramayana Candidasa 4
Dag 10:

Velkommen til paradis

Etter en tidlig frokost på hotellet blir du hentet av en sjåfør, som kjører deg til havnen, der du går ombord på den fast boat, som skal seile deg til paradisøya Gili Trawangan*.

Seilturen tar cirka 2-3 timer, og det kan være stopp ved andre øyer på veien.

På Gili Trawangan finns det ingen motoriserte kjøretøy, så turen til hotellet foregår enten til fot eller med hestevogn, avhengig av hvor på øya du skal bo. Du kan enkelt ordne transport til hotellet ved ankomst til Gili Trawangan.

Resten av dagen er til fri disposisjon med mulighet for å utforske området, nyte de hvite sandstrendene eller ta en svømmetur i sjøen.

Er du gravid eller har du ryggproblemer, skal du være oppmerksom på at det ikke anbefales å seile med fast boat. Les mer om begrensningene for fast boats i vår reiseinfo til Bali.

Inkludert hotell
Pearl of Trawangan 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Kardia Resort 4
Gili Eco Villas 3
Dag 11-12:

Gili på egen hånd

Gili-øyene er kjent for sin avslappet stemning, fantastiske strender og imponerende undervannsliv.

Her er det god mulighet for å snorkle blant fargerike fisk og havskilpadder, slappe av på stranden, nyte den sjarmerende øy-stemningen eller ta en svømmetur i hotellets basseng.

På Gili Trawangan finns det dessuten fler dykkeklubber, som kan hjelpe med å arrangere snorkel- eller dykketure – og hvis du ikke har prøvd å dykke før, er det også mulig å få et prøvedykk.

På østkysten er det et stort utvalg av hoteller, restauranter, barer og butikker, og her kan du vandre rundt i gatene, oppleve stemningen og spise et nytt sted hver kveld.

Hvis du foretrekker å bo i roligere omgivelser, er vestkysten det opplagte valget for deg. Du kan lese mer om hotellene våre på Gili-øyene under "Hotelloppgraderinger".

Det er mulig å forlenge oppholdet på Gili-øyene.

Inkludert hotell
Pearl of Trawangan 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Kardia Resort 4
Gili Eco Villas 3
Dag 13:

Strendene i sør

Første del av dagen har du på egen hånd til å nyte de siste timene på Gili-øyene. Deretter går turen tilbake til Bali med fast boat.

Ved ankomst til Bali kjører sjåføren deg videre til den koselige og sjarmerende kystbyen Sanur.

Den lange, gylne sandstranden i Sanur er en av de mest populære på Bali, og havet her er vanligvis roligere enn på resten av øya. Området er derfor ideelt for barnefamilier og andre som ønsker å ta en dukkert i det vakre havet.

Sanur tilbyr imidlertid også mye mer enn stranden, og byen, som ligger rett bak stranden, byr på en herlig blanding av gatemat, restauranter, templer, markeder og butikker.

Med sin avslappede atmosfære, balinesiske sjarm og mange fasiliteter, er Sanur det perfekte utgangspunktet for en avslappende strandferie.

Inkludert hotell
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 14-15:

Badeferie i det sørlige Bali

Etter frokost på hotellet er dagene til fri bruk med rikelig anledning til å nyte solens stråler, det vakre havet og den gylne sandstranden. Den lange, gylne sandstranden i Sanur er en av de mest populære på Bali, og havet her er vanligvis roligere enn på resten av øya.

Sanur tilbyr imidlertid også mye mer enn stranden, og byen, som ligger rett bak stranden, byr på en herlig blanding av gatekjøkken, restauranter, templer, markeder og butikker.

Du bor på et hyggelig hotell, hvor det selvfølgelig også er mulig å slappe av ved det innbydende svømmebassenget, ta en dukkert eller lese en god bok i skyggen. Bør mer skje, er det mulighet for et vell av vannsportaktiviteter på stranden samt snorkling eller dykking utenfor kysten.

Med sin avslappede atmosfære, balinesiske sjarm og mange fasiliteter, er Sanur den perfekte basen for en avslappende strandferie.

Det er mulig å forlenge badeferien - enten på samme sted eller i et av de andre ferieområdene på det sørlige Bali.

Inkludert hotell
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Tilleggsturer
Dagstur til Nusa Penida (fra Sanur)
Nusa Penida med snorkling (fra Sanur)
Turtle Island med glassbunnsbåt
Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt
Dag 16:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke sammen og dra hjemover.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykkene fra din reise til Bali og Gili-øyene.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen, til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert hotell
Frokost
Dag 17:

Velkommen hjem

Du lander i Norge etter en forhåpentlig behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali og Gili-øyene i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter på Bali
 • 3 netter på Gili Trawangan
 • Buss- og båttransport til/fra Gili Trawangan
 • Privat bil med engelsktalende guide under resten av turen
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 deltakere
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Havneavgift (omtrent 40 000 IDR)
 • Turistskatt (150.000 IDR per person)
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!