Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 18.995 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Aktive Bali og Gili

Aktive Bali og Gili er en fantastisk og opplevelsesrik rundreise fylt med adventure, natur, kultur, flotte strender og mye mer.

 

Det er den perfekte reise for deg, som drømmer om å oppleve Gudenes Øy på en aktiv måte – uansett om du reiser på egen hånd, med hele familien eller sammen med noen venner.

 

På Aktive Bali og Gili-rundreisen kommer du rundt til noen av de mest spektakulære steder i området.

 

Gled deg blant annet til å oppleve den sjarmerende kunstnerlandsbyen Ubud, frodige Bali Nasjonalpark og snorkling ved den ubebodde Menjangan Island, de ville delfiner utfor kysten ved Lovinas svarte vulkanstrender, mystiske Øst-Bali med de mange fasinerende templer, paradisøya Gili Trawangan og til sist de vakre strender i det sørlige Bali.

 

Aktive Bali og Gili-rundreisen anbefales ikke for barn under 14 år.

 

Høydepunkter:

 • 10 netter på Bali
 • 3 netter på Gili-øyene
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Ubud, Pemuteran, Lovina og Candidasa
 • Sykkeltur langs risterrasser og lokale landsbyer
 • White water rafting gjennom jungelen
 • Trekking og soloppgang på Batur-vulkanen
 • Snorkling og teltovernatting på Menjangan Island
 • Øy-stemning og tid på egen hånd på Gili-øyene
 • Avslappende badeferie i det sørlige Bali
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende sjåfør/guide klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe første del av ferien.

Den sjarmerende og verdensberømte landsbyen Ubud er kjent som Balis kulturelle sentrum, og området omkring Ubud byr på en haug av opplevelser og severdigheter, som enten kan utforskes på egen hånd eller med guide.

Ved ankomst til Ubud sjekker du inn på det sjarmerende hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Hopp i bassenget, gå på oppdagelse i Ubud eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, så du er klar til de mange opplevelser, som venter de neste dagene.

Inkludert
Bucu Guest House 3
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Sykkeltur, Luwak-kaffe og Bali Swing

Etter en deilig frokost på hotellet kan du se frem til en flott sykkeltur gjennom lokale landsbyer og vakre risterrasser – den absolutt beste måten å oppleve det autentiske Bali.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til den lille landsbyen Kintamani, der du kan nyte den fantastiske utsikten over Batur-vulkanen og kratersjøen. Dette er startpunktet for den ca. 24 km lange sykkeltur, som går i rolig tempo på stille landsbyveier.

På den avslappende sykkelturen kommer du vekk fra turistområdenes stress og jag og får virkelig mulighet for å oppleve, dufte og merke det ”ekte” Bali.

Det er flere stopp underveis på sykkelturen. Opplev blant annet et gigantisk Banyan-tre, typiske landsbytempler og vakre rismarker. Du kommer også på besøk i et balinesisk hjem, der du på tett hold kan oppleve hvordan balineserne lever utenfor turistområdene.

Etter sykkelturen kan du glede deg til en lekker lunsj på en lokal restaurant etterfulgt av et besøk ved en balinesisk krydderhage, der du kan lære mer om de eksotiske kryddere og frukter og få lov til å smake lokal urtete og kaffe, blant annet den særlige Luwak-kaffe, som er noe av den dyreste kaffen i verden.

Siste stopp på dagens utflukt er den berømte ”Bali Swing” – en veldig populær huske, som gir deg en fantastisk utsikt utover det flotte landskapet, når du sitter i den.

Heretter går turen tilbake til hotellet, der du har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Bucu Guest House 3
Frokost + lunsj
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 4:

White water rafting og Tirta Empul

Forbered deg på en opplevelsesrik dag med masse action og adventure!

Du blir hentet på hotellet etter frokosten og kjørt til startpunktet for rafting-turen. Her får du grundige instruksjoner og får utlevert redningsvest, paddel og hjelm.

Heretter skal du ut på en cirka to timer lang rafting-tur på den hellige Ayung River gjennom frodig jungel og forbi små landsbyer, vakker natur og spektakulære vannfall.

Etter rafting-turen blir det servert en lekker lunsj, innen turen går videre til det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann ansees som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i rensings-seremonier.

Ønsker du selv å ta et rensende bad, informerer guiden deg gjerne om hvordan du skal gjøre det.

Heretter går turen tilbake til hotellet, der du har kvelden på egen hånd.

 

Praktisk info i forbindelse med rafting-turen

Det kan være opp til seks personer i hver båt utover guiden.

Husk å ta med sko eller sandaler, som kan bli våte, tørre klær og kontanter til drikkevarer og tips.

På båten er det en vanntett pose/veske, der du kan oppbevare de tingene, som ikke skal bli våte.

Vi anbefaler som utgangspunkt at du lar kamera bli hjemme. Kjøp eventuelt et vanntett engangskamera i stedet.

Inkludert
Bucu Guest House 3
Frokost + lunsj
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Sunrise trekking på Batur-vulkanen og Bali Nasjonalpark

I dag skal du tidlig opp for å oppleve den spektakulære morgenutsikt fra Batur-vulkanen.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til startpunktet for trekking-turen. Det kan være litt kaldt i begynnelsen, så husk å ta med varme klær. Så snart solen står opp, blir det fort varmt, så det kan være en fordel med flere lag av klær, som kan tas av litt etterhvert.

Toppen av Mount Batur ligger 1717 m over havets overflate og turen opp er ganske krevende, men å få vandre på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk opplevelse.

Du ankommer til toppen av Batur-vulkanen i tide til å oppleve den spektakulære soloppgangen og den fantastiske morgenutsikten over krateret og innsjøen.

På toppen serveres det frokost i form av niste og på vei ned kan du nyte utsikten over det imponerende vulkanske landskapet.

Etter en uforglemmelig opplevelse på Batur-vulkanen går turen videre langs nordkysten av Bali mot den frodige Bali Nasjonalpark. Her blir du innlosjert på et deilig hotell i den koselige og avslappet landsbyen Pemuteran, som ligger på grensen til nasjonalparken. Her har du resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 6:

Snorkling og overnatting i telt

Etter frokost blir du kjørt til den lokale havnen, der du stiger ombord på en liten båt, som seiler deg den korte tur (ca. 30 minutter) ut til den berømte, ubebodde øya Menjangan Island.

Med god veiledning av en lokal Park Ranger får du her muligheten for å utforske de dramatiske undervannsklipper, fargerike fisk og andre spennende vesener, mens du snorkler rundt i det krystallklare vannet.

Heretter seiler båten deg videre til Menjangans kritthvite sandstrender, der du skal tilbringe kvelden og natten.

Et enkelt kveldsmåltid blir tilberedt over bål på stranden, mens du har mulighet for å nyte din egen liten bit av paradis på denne øde øya midt i Bali Nasjonalpark.

Du overnatter i et simpelt telt til lyden av bølgene under tusenvis av stjerner.

I tilfelle av dårlig vær og i regnsesongen fra januar til mars, flyttes overnatting og middag til et hotell.

Inkludert
Fullpensjon
Dag 7:

Hellige vannfall og Lovina

Våkne opp til lyden av fuglekvidder og nyt en enkel frokost på stranden.

Heretter seiler du tilbake til fastlandet, der du kan glede deg til den neste spennende utflukten – en spirituell trekking-tur, der du kommer til å oppleve vakker natur og hellige templer i det magiske, nordlige Bali.

På trekking-turen gjennom jungelen opplever du blant annet det hellige vanntempel Tirta Kuning og ikke mindre enn fire spektakulære vannfall. Et av dem er det hellige Banyumala-vannfallet, der du får mulighet for å ta en svømmetur i det naturlige bassenget med utsikt til den frodige jungelen – en helt fantastisk opplevelse.

Etter trekket blir det servert en lett lunsj som niste, innen turen går videre til den koselige kystbyen Lovina, der du skal sove i natt.

Stranden i Lovina er den mest populære på nordkysten av Bali med svart vulkansand, det krystallklare Indiske Ocean og et stort utvalg av restauranter. Her har du resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Frangipani Beach Hotel 3
Frokost + lunsj
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
The Lovina Bali 4
Dag 8:

Delfiner og modertempelet Besakih

I dag gjelder det om å være morgenfrisk. Du skal nemlig møte opp på stranden ved soloppgang for å seile med en lokal fiskebåt ut på det vakre Indiske Ocean.

Her er du forhåpentligvis heldig å få oppleve en flokk ville delfiner, som glade og fri leker i vannet med soloppgangen i bakgrunnen – en helt fantastisk opplevelse for alle som elsker dyr.

Etter å ha opplevd de ville delfiner i sine naturlige omgivelser går turen tilbake til hotellet, der du spiser frokost, innen du sjekker ut og drar videre til den østlige del av Bali.

På vei mot øst opplever du flere kulturelle høydepunkter, blant annet det fredfylte – og for turister relativt ukjente – Beji Temple, som er et av de eldste templer på Bali. Det vakre tempelet er bygget av rosa sandsten med dramatiske skulpturer i det 15. århundre til ære for gudinnen Dewi Sri, som beskytter de mange rismarker på øya.

Deretter fortsetter du til det imponerende Besakih-tempelet, som også er kjent som ”modertempelet”. Tempelet er bygget på åssiden av den hellige Agung-vulkan og er det største, helligste og viktigste hindutempel på hele Bali. Her har du god tid til å utforske det imponerende tempelkomplekset, som består av ikke mindre enn 23 templer.

Etter besøket ved Besakih går turen videre gjennom frodige, grønne landskap til Candidasa på østkysten av Bali, der du kan bruke resten av dagen ved bassenget eller gå på oppdagelse i den koselige kystbyen, som har et stort utvalg av restauranter og barer.

Inkludert
Bali Palms Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Ramayana Candidasa 4
Dag 9:

Velkommen til paradis

Etter en tidlig frokost på hotellet blir du hentet av en sjåfør, som kjører deg til havnen, der du går ombord på den fast boat, som skal seile deg til paradisøya Gili Trawangan*.

Seilturen tar cirka 2-3 timer, og det kan være stopp ved andre øyer på veien.

På Gili Trawangan finns det ingen motoriserte kjøretøy, så turen til hotellet foregår enten til fot eller med hestevogn, avhengig av hvor på øya du skal bo.

Resten av dagen er til fri disposisjon med mulighet for å utforske området, nyte de hvite sandstrendene eller ta en svømmetur i sjøen.

Er du gravid eller har du ryggproblemer, skal du være oppmerksom på at det ikke anbefales å seile med fast boat. Les mer om begrensningene for fast boats i vår reiseinfo til Bali.

Inkludert
Scallywags Trawangan Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Gili Eco Villas 3
Pearl of Trawangan 4
Dag 10-11:

Gili på egen hånd

Gili-øyene er kjent for sin avslappet stemning, fantastiske strender og imponerende undervannsliv.

Her er det god mulighet for å snorkle blant fargerike fisk og havskilpadder, slappe av på stranden, nyte den sjarmerende øy-stemningen eller ta en svømmetur i hotellets basseng.

På Gili Trawangan finns det dessuten fler dykkeklubber, som kan hjelpe med å arrangere snorkel- eller dykketure – og hvis du ikke har prøvd å dykke før, er det også mulig å få et prøvedykk.

På østkysten er det et stort utvalg av hoteller, restauranter, barer og butikker, og her kan du vandre rundt i gatene, oppleve stemningen og spise et nytt sted hver kveld.

Foretrekker du å bo i mer rolige omgivelser, er vestkysten det opplagte valget for deg. Du kan lese mer om våre hoteller på Gili-øyene under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Det er mulig å forlenge oppholdet på Gili-øyene.

Inkludert
Scallywags Trawangan Resort 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Gili Eco Villas 3
Pearl of Trawangan 4
Dag 12:

Strendene i sør

Første del av dagen har du på egen hånd til å nyte de siste timene på Gili-øyene. Deretter går turen tilbake til Bali med fast boat.

Ved ankomst til Bali kjører sjåføren deg videre til den koselige og sjarmerende halvøya Tanjung Benoa, som ligger rett nord for badebyen Nusa Dua.

Tanjung Benoa er kjent for sine lange, hvite sandstrender, der det er god mulighet for å slappe av og nyte en svømmetur i det vakre havet.

Badeferien kan uten ekstra kostnad flyttes til det sjarmerende Sanur eller det fashionable Seminyak.

Inkludert
Camakila Benoa Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Nusa Dua Beach Hotel & Spa 5
Dag 13-14:

Badeferie i det sørlige Bali

Etter frokost på hotellet er dagene på egen hånd med mulighet for å nyte solens stråler, det vakre havet og den brede sandstranden.

Du blir innlosjert på et lekkert hotell, der det naturligvis også er mulig å slappe av ved det herlige bassenget, ta en svømmetur eller lese en god bok i skyggen.

Hvis du vil at det skal skje litt mer, er det mange ulike vannsportaktiviteter ved stranden og snorkling eller dykking utfor kysten.

I området finner du også et stort utvalg av restauranter, caféer og mindre butikker, der du blant annet kan kjøpe lokalt håndverk.

Tanjung Benoa har alt det du trenger for en god badeferie på Bali.

Det er mulig å forlenge badeferien – enten samme sted eller i et av de andre ferieområder i det sørlige Bali.

Inkludert
Camakila Benoa Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Nusa Dua Beach Hotel & Spa 5
Dag 15:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke sammen og dra hjemover.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykkene fra din reise til Bali og Gili-øyene.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen, til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert
Frokost
Dag 16:

Velkommen hjem

Du lander i Norge etter en forhåpentlig behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali og Gili-øyene i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 10 netter på Bali
 • 3 netter på Gili Trawangan
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Avrejsegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!