Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Viñales

Vinales

Oppdag fantastiske Viñales på Cuba. Her finner du informasjon om de mange aktivitetene, den unike naturen og opplevelsene som venter deg på din reise til Cuba.

Den naturskjønne Vinales-dalen

Viñales-dalen, som ligger ca. 180 km vest for Havanna på Cuba, er kjent for sitt unike naturlandskap og er et av de mest pittoreske områdene i landet. Denne dalen, som er omgitt av de unike Mogotes-fjellene, er ikke bare en fryd for øyet, men også et viktig område for jordbruk, spesielt tobakk- og banandyrking.

Dalens frodige vegetasjon og slående kalksteinsklipper byr på et vell av aktiviteter. Besøkende kan utforske området på hesteryggen, på sykkel eller på fotturer og nyte synet av de lokale tobakksplantasjene der den berømte vueltabajo-tobakken dyrkes. En spesiell attraksjon er "Cueva de los Indios", et imponerende grottesystem med dryppsteinsgrotter som du kan seile gjennom.

Aktiviteter i Vinales

I byen Viñales, et sted der tiden ser ut til å ha stått stille, kan du oppleve en blanding av tradisjonelle cubanske smaker og moderne bekvemmeligheter. Byen byr på en rekke restauranter og barer der du kan nyte lokale retter og drinker som guarapo og guayabita. Besøkende kan også ta del i lokale tradisjoner som salsadans og lære mer om tobakksproduksjon fra lokale bønder.

Viñales-dalen står på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sin unike geologi og sitt biologiske mangfold. Området er beriket med fargerike veggmalerier og fjellvegger som nesten ser ut til å stige loddrett opp fra bakken. For de som ønsker opplevelser utenfor dalen, byr naboområder som Cayo Levisa og Cayo Jutías på muligheter for vannaktiviteter og avslapping på isolerte strender.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte reisen?

Drømmer du om å utforske den unike naturen og kulturen i Viñalesdalen på Cuba? Våre dedikerte reisekonsulenter står klare til å hjelpe deg med å planlegge drømmereisen til dette spektakulære stedet.

 

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en av våre erfarne reisekonsulenter kontakt med deg for å kartlegge dine interesser og preferanser. Vi setter sammen en skreddersydd reiserute som kan inkludere fascinerende rideturer og fotturer gjennom dalens unike landskap, men også kulturelle opplevelser med lokale tobakksbønder og innblikk i kubansk kulturarv. Enten du drømmer om å sykle gjennom dalens frodige omgivelser, utforske historiske grotter eller lære å rulle din egen sigar, sørger vi for at turen til Viñales blir en uforglemmelig opplevelse.

 

Ta det første skrittet mot eventyret ditt i dag, og la oss hjelpe deg med å skape uforglemmelige minner i Viñales.

Heidi Witzell
  • Heidi Witzell
  • Reisekonsulent
  • Tlf: 21955827
  • Mail: info@flamingotours.no