Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Desert Safari

Opplev de endeløse ørkenlandskaper og adrenalinfylt dune bashing på ørkensafari i Dubai. Avslutt med en koselig middag i en tradisjonell beduinleir. Les her!

Desert Safari

Dubai

Du blir hentet på hotellet i en kraftfull, firhjulstrukket jeep.
 
Etter cirka 45-60 minutters kjøretur kommer du frem til ørkenen, der sjåføren lukker ut noe luft av dekkene, så dere er klar til den nervepirrende og adrenalinfylte opp-og-ned-tur – kjent som ’dune bashing’ – bortover det storslåtte og endeløse ørkenlandskapet.
 
Heretter går turen til den flotte ørkenleiren, som er bygget i tradisjonell beduinstil. Du vil bli budt velkommen med en ’gahwa’, som består av arabisk kaffe og dadler og etterpå kan du slappe av på de myke, late puter og nyte den lekre grillmiddagen, som er inkludert.
 
Et av kveldens høydepunkter vil sansynligvis være den fortryllende dans ’Tanoora’ og det imponerende magedanseshow. Det er også mulighet for å ri på en kamel, få en henna-tatovering, nyte en ’shisha’ (vannpipe) eller forsøke deg med sandboarding.
 
Når kvelden er slutt, går turen tilbake til hotellet – forhåpentligvis med en masse fantastiske minner fra ørknen med deg.

Priser

Pris per person
45 USD
Turen bestilles direkte hos vår samarbeidspartner etter ankomst til Dubai.
Fakta om Dubai
  • Forente Arabiske Emirater, Abu Dhabi
  • Arabisk og engelsk
  • Dirham (AED)
  • 2,5 mio.
  • 23-41°C
  • Sommertid +2 timer, vintertid +3 timer