Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Dra på koselig dinner-cruise på en tradisjonell dhow og nyt en lekker buffetmiddag med arabiske og internasjonale retter. Inkludert i prisen er også alkoholfri drikkevarer og underholdning ombord på båten.
 
Mens den sjarmerende trebåten seiler av gårde langs Dubai Creek, har du god tid til å se tilbake på og snakke om dagen, som har gått eller nyte roen og den vakre utsikt til blant annet Dubai Marina, Palm Jumeirah og en haug av imponerende og futuristiske bygningsverker i moderne Dubai.

Les mer

Du blir hentet på hotellet i en kraftfull, firhjulstrukket jeep.
 
Etter cirka 45-60 minutters kjøretur kommer du frem til ørkenen, der sjåføren lukker ut noe luft av dekkene, så dere er klar til den nervepirrende og adrenalinfylte opp-og-ned-tur – kjent som ’dune bashing’ – bortover det storslåtte og endeløse ørkenlandskapet.
 
Heretter går turen til den flotte ørkenleiren, som er bygget i tradisjonell beduinstil. Du vil bli budt velkommen med en ’gahwa’, som består av arabisk kaffe og dadler og etterpå kan du slappe av på de myke, late puter og nyte den lekre grillmiddagen, som er inkludert.
 
Et av kveldens høydepunkter vil sansynligvis være den fortryllende dans ’Tanoora’ og det imponerende magedanseshow. Det er også mulighet for å ri på en kamel, få en henna-tatovering, nyte en ’shisha’ (vannpipe) eller forsøke deg med sandboarding.
 
Når kvelden er slutt, går turen tilbake til hotellet – forhåpentligvis med en masse fantastiske minner fra ørknen med deg.

Les mer

Opplev Dubais absolutte høydepunkter på denne heldagstur med privat, engelsktalende sjåfør.
 
Formiddag: Historiske Dubai
På formiddagen kommer du å oppleve Grand Jumeirah Mosque, som er en av de vakreste og mest fotograferte moskéer i De Forente Arabiske Emirater.
 
Du fortsetter forbi Dubai Creek til det gamle Al Fahidi Historical District, som i daglig tale er kjent som Al Bastkiya-kvarteret. Området er lett gjenkjennelig og veldig sjarmerende med sine unike vindtårn og smale gater. Her kan du også oppleve Dubai Museum, som ligger i Al Fahidi Fort og gir en fantastisk innsikt i den tradisjonelle, emiratiske livsstil.
 
Herfra går turen videre til Dubais velduftende ’spice souk’, som byr på en haug av spennende krydderier og som en gang var sentrum for all krydderihandel i hele landet.
 
Rundturen i historiske Dubai avsluttes i den gigantiske og velbesøkte ’gold souk’, som er berømt for sine hundrevis av gullbutikker.
 
 
Ettermiddag: New Dubai
På ettermiddagen kjører du langs den berømte Palm Jumeirah, som har form som en palme. Her finnes det utrolig mange luksuriøse hoteller og noen betrakter dette som verdens åttende vidunder.
 
Turen går deretter til det nærliggende Jumeirah-område, der det er tid til et fotostopp rett ved det ikoniske luksushotell Burj Al Arab.
 
Heretter besøker du ’Downtown Dubai’, som blant annet byr på verdens største shoppingsenter - Dubai Mall, verdens høyeste bygning – Burj Khalifa, og verdens største koreograferte fontene – Dubai Fountain, som hver kveld byr på imponerende og fantastisk flotte shows.
 
Etter showet kjører sjåføren deg tilbake til hotellet, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.

Les mer

Opplev de største høydepunkter og mest fasinerende bygningsverker i det nye, moderne Dubai på denne halvdagstur med privat sjåfør.
 
Du starter med å kjøre langs den verdensberømte Palm Jumeirah Island, som er formet som en palme - her ligger noen av Dubais mest luksuriøse hoteller. Fortsett deretter til det nærliggende område Jumeirah, der du har et fotostopp i nærheten av Burj Al Arab – verdens mest ikoniske og luksuriøse hotell.
 
Heretter kjører du til metropolens nåværende sentrum: ’Downtown Dubai’, der du kommer til å oppleve verdens største mall – Dubai Mall, verdens høyeste bygning – Burj Khalifa, og verdens største koreograferte fontene – Dubai Fountain, som hver kveld byr på fantastisk flotte og imponerende shows.
 
Etter showet blir du kjørt tilbake til hotellet, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.

Les mer

På denne heldagstur til Abu Dhabi – De Forente Arabiske Emiraters føderale hovedstad – får du oppleve metropolens allerstørste attraksjoner.
 
Etter cirka halvannen times kjøring med utsikt til de prektige ørkenlandskaper ankommer du til Abu Dhabi, der du starter med et besøk i Sheikh Zayed Grand Mosque, som er en av verdens største moskéer med plass til cirka 40.000 mennesker. Den imponerende moské har 82 kupler, mer enn 1.000 søyler, lysekroner med 24 karat gull og verdens største håndvevde teppe.
 
Vær oppmerksom på at Sheikh Zayed Grand Mosque har en streng "dress code", som skal følges for å få adgang til moskéen. Alle besøkende skal ha på lange bukser eller langt skjørt og langermet trøye, bluse eller skjorte. Shorts og tettsittende eller gjennomsiktig klær er ikke tilladt. Kvinner skal dessuten tildekke håret sitt med et tørkle.
 
Deretter går turen til Heritage Village, der du kan oppleve en fantastisk vakker rekonstruksjon av en tradisjonell oaselandsby. Her kan du få et unikt innblikk i hvordan livet i ørknen var i gamle dager og la deg selv føre tilbake til tiden fra før Abu Dhabi ble modernisert.
 
I Heritage Village er det også mulighet for å se lokale kunsthåndverkere, som for eksempel lager kjeramikk, blåser glass og vever stoff på en vev. Kunstnerne selger her sine egne ting og i noen tilfeller er det også mulig selv å prøve krefter med de ulike håndverk.
 
Etter et besøk i fortiden kjører du på Corniche Road langs den vakre kystlinjen til det lokale daddelmarked, der du kan kjøpe og smake noen av de beste tørret dadler i regionen. På veien tilbake passerer du Abu Dhabis berømte Formel 1-bane og forlystelsesparken Ferrari World, der det vil være mulig å ta et fotostopp eller to, innen turen går tilbake til Dubai.

Les mer