Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Full day Dubai private tour

Opplev Dubais høydepunkter på denne heldagstur, der du både opplever det historiske Dubai og New Dubai med storslått arkitektur og shopping i verdensklasse.

Full day Dubai private tour

Dubai

Opplev Dubais absolutte høydepunkter på denne heldagstur med privat, engelsktalende sjåfør.

Formiddag: Historiske Dubai

På formiddagen kommer du å oppleve Grand Jumeirah Mosque, som er en av de vakreste og mest fotograferte moskéer i De Forente Arabiske Emirater.

Du fortsetter forbi Dubai Creek til det gamle Al Fahidi Historical District, som i daglig tale er kjent som Al Bastkiya-kvarteret. Området er lett gjenkjennelig og veldig sjarmerende med sine unike vindtårn og smale gater. Her kan du også oppleve Dubai Museum, som ligger i Al Fahidi Fort og gir en fantastisk innsikt i den tradisjonelle, emiratiske livsstil.

Herfra går turen videre til Dubais velduftende ’spice souk’, som byr på en haug av spennende krydderier og som en gang var sentrum for all krydderihandel i hele landet.

Rundturen i historiske Dubai avsluttes i den gigantiske og velbesøkte ’gold souk’, som er berømt for sine hundrevis av gullbutikker.

Ettermiddag: New Dubai
På ettermiddagen kjører du langs den berømte Palm Jumeirah, som har form som en palme. Her finnes det utrolig mange luksuriøse hoteller og noen betrakter dette som verdens åttende vidunder.

Turen går deretter til det nærliggende Jumeirah-område, der det er tid til et fotostopp rett ved det ikoniske luksushotell Burj Al Arab.

Heretter besøker du ’Downtown Dubai’, som blant annet byr på verdens største shoppingsenter - Dubai Mall, verdens høyeste bygning – Burj Khalifa, og verdens største koreograferte fontene – Dubai Fountain, som hver kveld byr på imponerende og fantastisk flotte shows.

Etter showet kjører sjåføren deg tilbake til hotellet, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.

Priser

Pris per person
100 USD
Turen bestilles direkte hos vår samarbeidspartner etter ankomst til Dubai.
Fakta om Dubai
  • Forente Arabiske Emirater, Abu Dhabi
  • Arabisk og engelsk
  • Dirham (AED)
  • 2,5 mio.
  • 23-41°C
  • Sommertid +2 timer, vintertid +3 timer