Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

På denne heldagstur med katamaran får du oppleve sørøstkysten av Mauritius og paradisøya Ile aux Cerfs, som er berømt for sine perfekte, finkornet og strender med kritthvitt sand.

Nyt utsikten til de vakre fjellene og små øyene med en drink i hånden, mens du seiler rundt i den stille lagunen, og la deg deretter bli bortskjemt med en hyggelig BBQ-lunsj på Ile aux Cerfs.

Underveis er det mulighet for å bade, så husk å ta med badetøy, solkrem og håndkle.

Inkludert i prisen: BBQ-lunsj og drikkevarer ad libitum ombord på katamaranen (vann, brus, juice, øl, rom og lokal vin).

Les mer

På denne heldagsturen finner du ut hvorfor Mauritius er kjent som et ekte shoppingparadis. I Curepipe, som er den andrestørste by på Mauritius, får du mulighet for å handle blant andet kashmir, lokal rom og smykker – tollfritt.
 
Du kan også oppleve en modellskipsbutikk, der lokale håndverkere lager imponerende detaljerte modeller av historiske krigsskip.

Deretter går turen videre til den sovende vulkanen ved Trou aux Cerfs, hvorfra det er en fantastisk utsikt utover øya.

Opplev også hindutemplet ved Ganga Talao – en hellig innsjø, som hinduene mener er forbundet med Ganges-elven i India.

Lunsjen inntas på den fashionable restauranten Magic Spoon, som er beliggende på Avalon Golf & Country Club med en spektakulær utsikt utover den vakre golfbanen og de majestetiske, omkringliggende fjellene.

Til sist besøker du Seven Coloured Earths og Chamarel Waterfalls, som med sine 83 høydemeter og frodige omgivelser er et utrolig vakkert syn.

Les mer

Casela World of Adventures er den mest besøkte attraksjon på Mauritius og har eksistert siden 1979.
 
Den 14 hektar store parken startet som fuglereservat, men har løpende utvidet, så parken i dag er hjem for 1.500 fugler, løver, sebraer, giraffer, nesehorn, flamingoer, kuduer, kjempeskilpadder og mange andre dyr.
 
Her får du oppleve sebraer, strutser, antiloper og andre afrikanske dyr i sine naturlige omgivelser på safari med parkens safaribuss, eller du kan kjøpe en safari på ATV eller segway for å komme enda tettere på dyrene.
 
Drømmer du om å komme helt tett på, er det mulighet for flere ulike kjøp av ekstra aktiviteter. Du kan blant annet:
• Fore giraffer, nesehorn eller dvergflodhester
• Fiske i fiskesjøen
• Fore kjempeskilpadder
• Ri på kameler eller hester
• Klappe og få tatt bilder med en løve eller gepard
 
Foruten de mange dyreopplevelser tilbyr parken en rekke spennende forlystelser, som kan få adrenalinen til å pumpe hos de fleste. Prøv for eksempel den 400 meter lange zip-line, som sender deg gjennom fri luft med en fantastisk utsikt til de vakre omgivelsene, eller ta en tur i Tulawaka Gold Coaster – parkens nyeste berg-og-dal-bane, som sender gjestene avgårde enkeltvist eller i par med opp til 45 km/t.
 
For familiens minste byr Casela World of Adventures også på en fin lekeplass og en Petting Zoo, der det er mulig å klappe kjempeskilpadder, kaniner, geiter og andre husdyr.

Les mer

Drømmer du om å oppleve og kanskje tilmed svømme med delfiner?

Da er 'Dolphins Encounter' den perfekte turen for deg.

Med speedbåt seiler du ut i bukten, der du har mulighet for å oppleve delfinene i sine naturlige omgivelser. Hvis omstendighetene tillater det, får du også lov å hoppe i vannet og svømme sammen med disse fantastisk flotte dyr.

Du velger selv om du vil ha en halvdagstur eller en heldagstur. Uansett hva skal du regne med å stå tidlig opp for å få de mest optimale betingelser for å svømme med delfiner.

Husk å ta med badetøj, stort håndkle og solkrem.

Les mer

Bli med på øy-hopping og opplev noen av de vakreste øyer og områder i det sørøstlige Mauritius.

Opplev blant annet Île aux Phares, Îlot Flamants og Île de la Passe, der du blant annet kan oppleve ruiner fra den britiske og franske kolonitiden.

Turen går også forbi Île aux Aigrettes, som er hjemsted for de siste rester av den tørre kystskogen, som en gang fantes over det meste av Mauritius. Øya ble i 1965 erklært for naturreservat, og en intens bevaringsinnsats har sikret at sjeldne planter og dyr, som for lengst er forsvunnet fra fastlandet, fortsatt finns på øya.

Den private øya Íle des Deux Cocos er med sin beliggenhet ved Blue Bay Marine Park innbegrepet av tropisk luksus med rene, hvite sandstrender og roligt knallblått vann.

 

 

Lunsjen serveres på den berømte øy Ïle aux Cerfs, som er kjent for sine fantastiske paradisstrender og som er et must-see, når du reiser til Mauritius.

 

 

Les mer

Dagen begynner kl. 8.00, da blir du hentet på hotellet og kjørt til Pamplemousse botaniske hage, som er en skattkiste av øyas botaniske og historiske arv.
 
Deretter går turen til Chateau de Labourdonnais, et praktfullt gods som ble grunnlagt i 1774. Ta et fotostopp ved Cap Malheureux for å beundre den spektakulære utsikten over naboøyene fra nordspissen av Mauritius.
 
Til lunsj kan du se frem til et måltid på en utmerket restaurant som er kjent for sine smakfulle kinesiske og asiatiske retter.
 
Opplev den mauritiske gjestfriheten mens du utforsker det fargerike utvalget av frukt og grønnsaker på markedet i Port Louis.
 
Se kirker, templer, moskeer og pagoder side om side og få et innblikk i øyas mangfoldige kultur.
 
Deretter besøker du Caudan Waterfront, et unikt kjøpesenter på Mauritius som kombinerer moderne arkitektur med historisk sjarm. Dagen avsluttes kl. 16.15, og dere returnerer til hotellet.

Les mer