>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

På denne heldagstur med katamaran får du oppleve sørøstkysten av Mauritius og paradisøya Ile aux Cerfs, som er berømt for sine perfekte, finkornet og strender med kritthvitt sand.

Nyt utsikten til de vakre fjellene og små øyene med en drink i hånden, mens du seiler rundt i den stille lagunen, og la deg deretter bli bortskjemt med en hyggelig BBQ-lunsj på Ile aux Cerfs.

Underveis er det mulighet for å bade, så husk å ta med badetøy, solkrem og håndkle.

Inkludert i prisen: BBQ-lunsj og drikkevarer ad libitum ombord på katamaranen (vann, brus, juice, øl, rom og lokal vin).

Les mer

På denne heldagsturen finner du ut hvorfor Mauritius er kjent som et ekte shoppingparadis. I Curepipe, som er den andrestørste by på Mauritius, får du mulighet for å handle blant andet kashmir, lokal rom og smykker – tollfritt. Du kan også oppleve en modellskipsbutikk, der lokale håndverkere lager imponerende detaljerte modeller av historiske krigsskip.

Deretter går turen videre til den sovende vulkanen ved Trou aux Cerfs, hvorfra det er en fantastisk utsikt utover øya.

Opplev også hindutemplet ved Ganga Talao – en hellig innsjø, som hinduene mener er forbundet med Ganges-elven i India.

Lunsjen inntas på den fashionable restauranten Magic Spoon, som er beliggende på Avalon Golf & Country Club med en spektakulær utsikt utover den vakre golfbanen og de majestetiske, omkringliggende fjellene.

Til sist besøker du Seven Coloured Earths og Chamarel Waterfalls, som med sine 83 høydemeter og frodige omgivelser er et utrolig vakkert syn.

Les mer

Opplev den sørlige delen av Mauritius på ATV på denne heldagstur, som tar deg med rundt til noen av de vakreste attraksjoner i området.

Du starter ut ved Andrea Lodges og kjører langs de bratte klippene ved naturskjønne Gris-Gris med en fantastisk utsikt til Det Indiske Ocean. Kysten på denne del av øya er mer "rå", fordi den ikke er omgitt av koralrev, og de enorme bølgene skaper fasinerende vannsprut, når de kolliderer med de bratte klipper.

På turen får du veldig mange fantastiske naturopplevelser ved Savanne River, de vulkanske klipper ved Gris-Gris, La Roche qui Pleure (Crying Rock), Terracine, Cheminée de Fontenelle og majestetiske Rochester Falls, som er det bredeste vannfall på Mauritius.

Turen på ATV inkluderer lunsj og mulighet for å ta en svømmetur ved det imponerende vannfallet.

Les mer

Casela World of Adventures er den mest besøkte attraksjon på Mauritius og har eksistert siden 1979. Den 14 hektar store parken startet som fuglereservat, men har løpende utvidet, så parken i dag er hjem for 1.500 fugler, løver, sebraer, giraffer, nesehorn, flamingoer, kuduer, kjempeskilpadder og mange andre dyr.

 

Her får du oppleve sebraer, strutser, antiloper og andre afrikanske dyr i sine naturlige omgivelser på safari med parkens safaribuss, eller du kan kjøpe en safari på ATV eller segway for å komme enda tettere på dyrene.

 

Drømmer du om å komme helt tett på, er det mulighet for flere ulike kjøp av ekstra aktiviteter. Du kan blant annet:

  • Fore giraffer, nesehorn eller dvergflodhester
  • Fiske i fiskesjøen
  • Fore kjempeskilpadder
  • Ri på kameler eller hester
  • Klappe og få tatt bilder med en løve eller gepard

 

Foruten de mange dyreopplevelser tilbyr parken en rekke spennende forlystelser, som kan få adrenalinen til å pumpe hos de fleste. Prøv for eksempel den 400 meter lange zip-line, som sender deg gjennom fri luft med en fantastisk utsikt til de vakre omgivelsene, eller ta en tur i Tulawaka Gold Coaster – parkens nyeste berg-og-dal-bane, som sender gjestene avgårde enkeltvist eller i par med opp til 45 km/t.

 

For familiens minste byr Casela World of Adventures også på en fin lekeplass og en Petting Zoo, der det er mulig å klappe kjempeskilpadder, kaniner, geiter og andre husdyr.

Les mer

En heldagstur, der du får et innblikk i det multikulturelle Mauritius.

På den nordligste spissen av øya finner du Cap Malheureux (Cape Misfortune), som er oppkalt etter de mange skip, som har gått på grunn på klippene utfor kysten. Stedet er av stor historisk betydning, for det var her britene endelig besejret franskmennene og tok over øya i 1810.

I dag er Cap Malheureux særlig kjent for sin sjarmerende, lille landsbykirke med det karakteristiske røde tak og en fantastisk flott utsikt over havet og de omkringliggende øyene. På tross av de mange turister, som besøker stedet, føles det fortsatt veldig lokalt og tiden står nesten stille i denne lille maleriske landsbyen.

Cirka 5 km fra Cap Malheureux finner du Grand Baie, som står i veldig kontrast til den stille fiskerlandsby i nord. Grand Baie er den største turist- og badebyen på Mauritius og byr på en haug av aktiviteter, restauranter, barer, hoteller og shoppingmuligheter.

Du fortsetter sørover til Port Louis – hovedstaden i Mauritius, som også er det administrative og forretningsmessige sentrum. Travle Port Louis summer av aktivitet i løpet av dagen, men er også full av kulturelle og historiske skatter.

Opplev blant annet Citadel of Port Louis, som også er kjent som Fort Adelaide. Fortet er beliggende i 100 meters høyde på toppen av Petite Montagne med en eminent utsikt over både havnen og hele hovedstaden.

Det storslåtte Citadel ble bygget mellom 1834 og 1840 for å beskytte byen mot opptøyer under avskaffelsen av slaveri. I dag brukes fortet til lokale og internasjonale konserter og shows og Citadel er absolutt verdt et besøk for den spennende historie og fantastiske utsikt.

Turen avrundes med shopping ved Le Caudan Waterfront, som med sine cirka 170 butikker tilbyr et imponerende stort utvalg av alt fra sportsutstyr, bøker og magasiner til badetøy, kroppspleie, smykker og klokker. Dessuten er det her en god mulighet for å shoppe mauritiske kvalitetstekstiler fra lokale designere og kjente, internasjonale merker.

Lunsj er inkludert i prisen for denne utflukten.

Les mer

Drømmer du om å oppleve og kanskje tilmed svømme med delfiner?

Da er 'Dolphins Encounter' den perfekte turen for deg.

Med speedbåt seiler du ut i bukten, der du har mulighet for å oppleve delfinene i sine naturlige omgivelser. Hvis omstendighetene tillater det, får du også lov å hoppe i vannet og svømme sammen med disse fantastisk flotte dyr.

Du velger selv om du vil ha en halvdagstur eller en heldagstur. Uansett hva skal du regne med å stå tidlig opp for å få de mest optimale betingelser for å svømme med delfiner.

Husk å ta med badetøj, stort håndkle og solkrem.

Les mer

Bli med på øy-hopping og opplev noen av de vakreste øyer og områder i det sørøstlige Mauritius.

Opplev blant annet Île aux Phares, Îlot Flamants og Île de la Passe, der du blant annet kan oppleve ruiner fra den britiske og franske kolonitiden.

Turen går også forbi Île aux Aigrettes, som er hjemsted for de siste rester av den tørre kystskogen, som en gang fantes over det meste av Mauritius. Øya ble i 1965 erklært for naturreservat, og en intens bevaringsinnsats har sikret at sjeldne planter og dyr, som for lengst er forsvunnet fra fastlandet, fortsatt finns på øya.

Den private øya Íle des Deux Cocos er med sin beliggenhet ved Blue Bay Marine Park innbegrepet av tropisk luksus med rene, hvite sandstrender og roligt knallblått vann.

 

 

Lunsjen serveres på den berømte øy Ïle aux Cerfs, som er kjent for sine fantastiske paradisstrender og som er et must-see, når du reiser til Mauritius.

 

 

Les mer

På denne turen besøker du først den gamle Beau Plan sukkermøllen, som i dag er omdannet til et moderne sukkermuseum. Sukker har i mange år vært den primære eksportvare fra Mauritius, og på museet får du et innblikk i sukkerets betydning for Mauritius sin historie og identitet.

Opplev også den enorme sukkerfabrikk, som var i bruk inntil 1970-tallet, og de gamle maskinene, som er dekket med tusenvis av lys.

Deretter går turen til Mauritius National Botanical Garden, som ligger i Pamplemousse og er en av de mest besøkte attraksjoner på Mauritius. Den botaniske hagen brer seg over et enormt område og her finner du mer enn 650 ulike planter, heriblant de berømte Baobab-trær, 85 ulike typer av palmer, enorme kjempevannliljer, en lang rekke medisinske planter, en stor krydderhahe og mye mer.

Siste stopp på turen er havnebyen Port Louis, som er hovedstad på Mauritius landets største by.

Les mer

Heldagstur, der du opplever det tradisjonelle Mauritius og lærer om øyas folk, historie og tradisjoner innenfor spesielt sukkerrørindustrien og teproduksjon.
Turen starter med et besøk på Domaine des Aubineaux – et vakkert hus fra kolonitiden, som har blitt ombygget til et spennende museum med fokus på Mauritius sin historiske teproduksjon.
La deg føre tilbake i tiden og bli klokere på teproduksjonens betydning for Mauritius. Opplev også antike møbler fra det 17. århundre og en imponerende samling av bilder av koloniale hus.

Andre stopp på turen er Mauritius sin største tefabrikk, Bois Chéri. Her får du en rundvisning på fabrikken og i teplantasjen, som har en fantastisk utsikt utover den sørlige del av Mauritius. På stedet arrangeres det også tesmaking, der du får mulighet for å smake noen av de ulike typer av te, som produseres på fabrikken.

‘The Tea Route’ avsluttes med et besøk på det herskapslige St Aubin med sine frodige hager og sitt eget romdistilleri. Åkrene omkring St Aubin har vært brukt til dyrking av sukkerrør siden 1819 og med et ønske om konstant søken etter kompromissløs kvalitet, har plantasjen hele tiden utviklet seg. I dag forener stedet innovasjon med tradisjon, den menneskelige dimensjon og miljøbeskyttelse på veldig imponerende vis.

Lunsjen inntas på St Aubin. Restauranten her er plasert i det imponerende, koloniale hus og byr på velsmakende, mauritianske retter.

Les mer