Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Port Louis og rundtur i det nordlige Mauritius

Oppdag skjønnheten på Mauritius med besøk i Pamplemousses botaniske hage og Chateau de Labourdonnais. Nyt den billedskjønne utsikten på Cap Malheureux, en smakfull lunsj og en spasertur gjennom markedene i Port Louis. Avslutt med shopping i Caudan Waterfront.

Port Louis og rundtur i det nordlige Mauritius

Mauritius

Dagen begynner kl. 8.00, da blir du hentet på hotellet og kjørt til Pamplemousse botaniske hage, som er en skattkiste av øyas botaniske og historiske arv.

Deretter går turen til Chateau de Labourdonnais, et praktfullt gods som ble grunnlagt i 1774. Ta et fotostopp ved Cap Malheureux for å beundre den spektakulære utsikten over naboøyene fra nordspissen av Mauritius.

Til lunsj kan du se frem til et måltid på en utmerket restaurant som er kjent for sine smakfulle kinesiske og asiatiske retter.

Opplev den mauritiske gjestfriheten mens du utforsker det fargerike utvalget av frukt og grønnsaker på markedet i Port Louis.

Se kirker, templer, moskeer og pagoder side om side og få et innblikk i øyas mangfoldige kultur.

Deretter besøker du Caudan Waterfront, et unikt kjøpesenter på Mauritius som kombinerer moderne arkitektur med historisk sjarm. Dagen avsluttes kl. 16.15, og dere returnerer til hotellet.

Priser

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer