Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Opplev idylliske paradisøyer og noe av den mest fantastiske snorklingen du finner i hele Thailand på denne dagsturen til Similan-øyene.

Similanøyene er kjent for sitt krystallklare vann, vakre korallrev, kritthvite sandstrender og et imponerende rikt undervannsliv. Du kan være heldig å se havskilpadder, rokker, revhaier og en overflod av fisk i alle regnbuens farger.

På denne dagsturen besøker du flere av de vakre Similan-øyene og nyter en deilig thailandsk lunsjbuffé underveis.

Prisen inkluderer transport, leie av snorkelutstyr, lunsj og drikke (alkoholfri).

Les mer

Oppdag Phi Phi-øyenes fantastiske skjønnhet på denne dagsturen med hurtigbåt.

På turen får du muligheten til å utforske vakre Maya Bay, som ble kjent gjennom filmen "The Beach" med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Du får også oppleve den unike Viking Cave på østkysten av Phi Phi Ley - en annen av Phi Phis største attraksjoner. Det er ikke adgang for turister inne i grotten, men du kan beundre den fra utsiden.

Til slutt kan du glede deg til et av turens høydepunkter - snorkling ved den hjerteformede øya Bamboo Island, som byr på flotte strender og krystallklart vann med en overflod av fargerike tropiske fisker.

Turen inkluderer en deilig thailandsk lunsjbuffé, snorkelutstyr og transport til/fra hotellet.

Les mer

Ta en fantastisk dagstur til Hong Island, der du kan slappe av på de kritthvite, finkornede sandstrendene, padle kajakk og utforske de vakre, frodige omgivelsene eller svømme og snorkle i det turkise, krystallklare vannet som er hjemsted for en overflod av fargerike fisker.

Utflukten tar ca. 6-7 timer, så du har god tid til å nyte den populære paradisøya, som ligger en kort båttur fra Ao Nang i Krabi.

Prisen inkluderer transport til/fra hotellet, snorkelutstyr og lunsj på stranden.

Les mer

Nyt en herlig heldags øyhoppingtur til fire små, idylliske øyer utenfor kysten av Krabi.

Du går om bord i hurtigbåten i Ao Nang og seiler til paradisøyene Koh Poda, Chicken Island og Tup Island, samt Phranang Cave Beach, som ligger på den sørligste spissen av Railay-halvøya og er en av de vakreste strendene i området.

På turen kan du oppleve dramatiske kalksteinsklipper, flotte sandstrender med myk, fin sand og krystallklart vann med vakre korallrev og en overflod av fisk i alle regnbuens farger.

Enten du foretrekker å slappe av på de vakre paradisstrendene, svømme i det krystallklare vannet eller utforske det fascinerende undervannslivet ved snorkling, er dette øyhoppet en flott utflukt for å oppleve noen av de mest idylliske øyene i området.

Prisen inkluderer lunsj, transport til/fra hotellet, leie av snorkelutstyr og inngang til nasjonalparken.

Les mer

Elsker du også thailandsk mat?

Grip sjansen til å lære å lage et utvalg av smakfulle thailandske retter på dette matlagingskurset i Khao Lak.

Når maten er ferdig tilberedt, er det god tid til å nyte de deilige rettene.

Les mer

Hvis du trenger en pause fra sol og sand, anbefaler vi denne dagsturen for å oppleve Krabis fantastiske smaragdbasseng, varme kilder og det imponerende Tiger Cave-tempelet.

Du starter med å gå ca. 1,5 kilometer gjennom den frodige regnskogen langs krystallklare bekker og en overflod av tropiske planter. Etter hvert kommer du til det vakre Emerald Pool - et naturlig skapt, smaragdfarget ferskvannsbasseng midt i den tropiske jungelen. Her kan du ta en forfriskende dukkert i det klare vannet og nyte den unike atmosfæren.

Deretter går turen videre til Krabi Hot Springs, der vannkaskader skyller nedover fjellveggene som en liten foss og renner ut i en rekke naturlige bassenger. Også her har du mulighet til å ta en avslappende dukkert i det 30-40 grader varme og mineralrike vannet.

Til slutt besøker du det imponerende Tiger Cave Temple, et av de mest berømte templene i Sør-Thailand. For å nå toppen av tempelet må du klatre opp 1237 bratte, svette trappetrinn. Det er mulig å ta pauser underveis, og når du når toppen, belønnes du med en fantastisk utsikt over Krabis frodige natur og dramatiske kalksteinsklipper. Her finner du også en enorm Buddha og en rekke andre statuer. Hvis du ikke har lyst til å gå opp de mange trappene, kan du utforske det imponerende tempelkomplekset med klippehuler og vakre buddhafigurer ved foten av tempelet.

Praktisk: Husk gode sko og vann til turen opp til Tiger Cave Temple og eventuelt badesko, da steinene ved Emerald Pool kan være glatte.

Les mer

Bli med på en snorkelutflukt til de fantastiske og uberørte paradisøyene Koh Rok og Koh Haa, som byr på kritthvite sandstrender, krystallklart vann og vakre korallrev med fantastiske muligheter for snorkling.

Her kan du se frem til en avslappende dag i paradis med mange muligheter til å slappe av på stranden, bade i havet og selvfølgelig utforske det fascinerende livet under vann med snorkel og dykkermaske.

Utflukten tilbys fra midten av oktober til mai, da området er stengt for turister resten av året for å beskytte korallrevet og dyrelivet.

Les mer

Kjenn adrenalinkicket når du svever gjennom Phukets frodige regnskog i eventyrparadiset Hanuman World.

Du kan kjøre zipline fra en av de mange plattformene, gli gjennom tretoppene på den 800 meter lange Jungle Roller eller prøve deg på rappellering.

Les mer

Opplev Thailands fantastiske skjønnhet på dette øyhoppet til tre små paradisøyer i den sørlige delen av Phang Nga-bukten - Khai Nok, Khai Nai og Khai Nui.

Slapp av på de pittoreske sandstrendene og ta en dukkert i det krystallklare vannet når varmen blir for mye. Alt du trenger å tenke på, er å nyte de fantastiske omgivelsene.

Les mer

Drømmer du om å se majestetiske elefanter?

Da bør du ta turen til Phuket Elephant Sanctuary - et etisk elefantreservat der elefantene har 30 hektar frodig, tropisk mark å boltre seg på og frihet til å leve naturlig.

Elefantene på Phuket Elephant Sanctuary er redde, gamle og skadde elefanter som alle har fått et endelig hjem der de kan nyte livet og få den veterinærbehandlingen de trenger.

Du utforsker området fra et 600 meter langt system av gangbroer høyt oppe i luften mens elefantene vandrer, spiser, bader og sosialiserer i jungelen nedenfor - akkurat som de ville gjort i naturen.

Hvis du er nysgjerrig, forteller guidene deg gjerne om hver enkelt elefant, og hvis du vil komme tett på, kan du mate noen av elefantene.

Les mer

Nyt en herlig heldagstur med bambusrafting, elefantinteraksjon og regnskogsutforskning. Besøk et elefantsenter, seil langs en stille elv gjennom regnskogen og lær om bevaring av havskilpadder.

Du blir hentet på hotellet i Khao Lak og kan slappe av på turen til elefantsenteret. Vel fremme kan du tilbringe tid sammen med de majestetiske elefantene, bade og mate dem.

Deretter går turen videre til Sai Rung-fossen, omgitt av frodig thailandsk jungel, der du kan nyte lunsj og forfriskninger.  

Deretter kan du hoppe på en bambusflåte sammen med en lokal båtmann og flyte langs elven på en rolig tur gjennom regnskogen. Turen avsluttes ved et senter for bevaring av havskilpadder, der du kan lære om prosjektene de gjennomfører for å hjelpe havskilpaddene. 

Etter en dag full av spennende opplevelser returnerer dere til hotellet i Khao Lak.

Les mer

På denne heldagsturen kan du oppleve skjønnheten i Krabi mens du padler gjennom mangroveskog og oppdager eldgamle grotter. Du padler forbi Bor Thor, en liten kystlandsby i Phang Nga-bukten. Her kan du nyte omgivelsene og beundre de imponerende kalksteinsklippene og det smaragdgrønne vannet.

På turen kan du nyte et deilig thailandsk måltid på en restaurant med fantastisk utsikt over elven i Ban Bo Tho. Til slutt får du se de forhistoriske veggmaleriene i Them Hua Pee Toh, som er kjent for sine 3000 år gamle hulemalerier.

Les mer

Er du klar for luksus? Gå om bord i det fantastiske dunkskipet Krabi Sea Cruise, der du kan nyte grillmat, thailandsk buffé og spektakulær utsikt over solnedgangen. Skipet seiler forbi de romantiske øyene Krabi Chicken Island, Poda Island, Pot Garden Island og Garden Island, der du kan oppleve dramatiske kalksteinsklipper, flotte sandstrender, krystallklart vann og vakre solnedganger.

Les mer

Bli med på denne heldags sightseeingturen og oppdag Koh Lantas severdigheter og skjulte skatter. Du starter med en guidet omvisning i Koh Lantas gamleby før du hopper på en longtailbåt og tar en naturskjønn tur gjennom mangroveskogen. 
På turen besøker du også en liten fiskerlandsby for å lære mer om livet på øya.

Les mer

På denne heldagsturen går du om bord i en longtailbåt og opplever en fantastisk øyhopping fra Koh Lanta til Koh Chuek, Koh Mook, Koh Ngai og Koh Mai, som ligger i den ekstraordinære Mu Ko Lanta marine nasjonalpark.

Her kan du mate de livlige fiskene eller snorkle i det klare vannet på Koh Chuek, oppleve den spektakulære "Emerald Cave" på Koh Mook, nyte en thailandsk lunsjbuffé på Koh Ngais uberørte strand og se kjempeflaggermusene sveve og raste på kalksteinsklippene på Koh Mah.

Les mer

Dette matlagingskurset gir deg et innblikk i thailandsk kultur og mattradisjoner. En profesjonell kokk veileder og hjelper deg med å tilberede fire forskjellige retter som du etterpå kan nyte med vann, kaffe, te og sesongens frukt. Etter kurset får du et matlagingsbevis og kan ta med deg restene hjem.

Les mer

Oppdag de naturskjønne Phi Phi-øyene på en dagstur med hurtigbåt.

Siden du blir fraktet rundt i en hurtigbåt, bruker du mye mindre tid på transport. Du får mer tid til å snorkle, svømme og sole deg ved Rang Yai og Maya Bay, som ble kjent gjennom filmen "The Beach" med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Du får også oppleve deler av Phi Phi-skjærgården som bare er tilgjengelig med båt.

Les mer

Utforsk og oppdag vakre og spektakulære steder på Phi Phi-øyene med longtailbåt. Først besøker du den skjulte Ao Ling Bay eller Monkey Bay, der du kan se ville aper på den hvite sandstranden. Deretter går turen til Viking Cave, der du kan se gamle hulemalerier og tusenvis av svaler som bor på toppen av de høye klippeavsatsene.

Du blir tatt med inn i den spektakulære Pi Leh-lagunen, omgitt av ruvende kalksteinsklipper som stikker opp fra det turkise havet, der du kan svømme eller snorkle i det krystallklare vannet. Deretter besøker du en av de mest berømte buktene, Loh Samah Bay, der du kan svømme og snorkle blant fargerike fisker. Du får oppleve "The Beach" fra Hollywood-filmen, der du kan ta bilder eller bare nyte de fantastiske omgivelsene.

Til slutt kan du beundre den vakre solnedgangen og ta et kveldsdykk før du returnerer til hotellet.

Les mer

Oppdag gode spisesteder i Phukets gamleby sammen med en liten gruppe deltakere og en matglad guide som deler sine favorittsteder i den historiske bydelen. I løpet av turen får du prøve flere retter, som burmesisk curry, Hokkien-nudler og grillet kjøtt med peanøttsaus. De som liker søtt, kan glede seg til tropiske frukter og signaturdesserter.

Hvis du vil lære mer om Thailands kulinariske arv samtidig som du nyter deilig thaimat, er dette turen for deg.

Les mer

Forleng reisen med tre netter i magiske Bangkok – en hektisk metropol hvor nytt og gammelt møtes med moderne høyhus og kjøpesentre, koselige gatekjøkken og fargerike markeder, kongelige palasser og fascinerende templer. Bangkok har noe for enhver smak.

Hvis dette er ditt første besøk i Bangkok, ikke gå glipp av en spasertur i Bangkoks historiske distrikt, hvor du blant annet kan oppleve det overdådige kongepalasset Grand Palace og Wat Phra Kaew-tempelet, som huser det verdenskjente Emerald Buddha og er et av de viktigste og helligste templene i hele Thailand. Rett rundt hjørnet finner du Wat Pho, hvor du kan oppleve den enorme liggende Buddhaen, som er hele 46 meter lang og 15 meter høy, samt en mengde vakre stupaer og andre Buddha-figurer.

Drømmer du om å oppleve det «ekte» Thailand og få et blikk bak fasaden til den travle metropolen, kan vi anbefale en avslappende sykkeltur eller en spasertur i rolige Lumpini Park, som er en herlig pust i bakken midt i den kaotiske metropolen . Du kan også dra på en hyggelig longtail-båttur på klongene – de roligere sidekanalene til den hektiske Chao Praya-elven, hvor lokalbefolkningen bor i små styltehus på vannet.

Bangkok har også en rekke markeder hvor du kan teste dine pruteferdigheter, samt et virvar av restauranter, barer, butikker, suvenirbutikker, gatekjøkken, massasjesalonger og mye mer.

Vær oppmerksom på at den givne prisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Ta en uforglemmelig halvdagstur til Elephant World i Kanchanaburi, der du får muligheten til å komme tett på elefantene. Du starter med å tilberede mat til elefantene og får deretter mate de majestetiske dyrene.

Deretter får du vaske, skrubbe og kose med en av de søte elefantene. Når du har vasket elefanten, venter en velfortjent lunsj, etterfulgt av muligheten til å ta ditt eget bad før du avrunder dagen og setter kursen hjemover.

Denne uforglemmelige turen varer i ca. 4 timer og vil ikke bare skape minner for livet, men også gi deg et dypt innblikk i elefantenes magiske verden.

Les mer

Ta turen til Sai Yok nasjonalpark i Kanchanaburi, der Sai Yok Waterfall venter på å bli utforsket. Denne fortryllende fossen strekker seg over syv nivåer og er en skatt for både lokalbefolkningen og tilreisende. 

Når du kommer frem til fossen, er det en kort og behagelig spasertur til det første nivået. Dette nivået er spesielt populært fordi det er lett tilgjengelig og har et stort basseng i bunnen der du kan ta en forfriskende dukkert og kjøle deg ned.

Hvis du har lyst, er det mulig å gå opp til de høyere nivåene av fossen. Selv om stien blir mer utfordrende, blir innsatsen belønnet med fantastisk utsikt over den vakre fossen.

Les mer

Oppdag Lawa Cave, en kalksteinsgrotte i Sai Yok-distriktet i Kanchanaburi. Den er kjent for sine fantastiske stalaktitter og stalagmitter som er dannet gjennom millioner av år.

Grotten er ca. 500 meter lang og er delt inn i fem rom. Det første rommet som møter deg kalles "Hanuman-rommet" og ligger ca. 45 meter fra grotteåpningen. Det andre rommet heter "The Crocodile Room", der en stor dryppstein som ligner en krokodille henger ned fra taket. Det tredje rommet er "The Music Room", der en stein får hele grotten til å fylles av ekko når man banker på den.

Det fjerde rommet heter "Flaggermusrommet", der det en gang bodde mer enn tusen flaggermus. Det siste og femte rommet heter "Hong Man Ban Thom", der du finner stalagmitter, stalaktitter, steinsøyler, jordskred og silisiumskinnende steiner. 

Grip denne muligheten til å fordype deg i Thailands naturlige underverk. Et uforglemmelig sted der du kan se naturens mirakler utfolde seg.

Les mer