Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Opplev Bangkoks absolutte høydepunkter på denne heldagsutflukten, som tar deg rundt noen av byens mest kjente severdigheter og avsluttes med et avslappende cruise på de små og rolige sidekanalene til den travle Chao Phraya-elven – også kjent som klongs.
 
Du vil besøke det ikoniske og fascinerende Wat Arun, som ligger rett ved Chao Praya-elven og også kjent som Daggryets tempel. Du vil også få muligheten til å oppleve det overdådige kongepalasset Grand Palace og tempelet Wat Pho, der du finner den berømte liggende Buddhaen, som er hele 46 meter lang og 15 meter høy, og også rommer en mengde vakre stupaer og andre Buddha-figurer.
 
Dagens utflukt avsluttes med en hyggelig seiltur på klongene, der du får muligheten til å oppleve den hektiske metropolen bak fasaden og få et unikt innblikk i hvordan lokalbefolkningen bor i små pålhus rett i vannet.

Les mer

Opplev det autentiske og ukjente Bangkok på en hyggelig sykkeltur med guide gjennom Thailands hovedstad – en fantastisk måte å oppleve den pulserende metropolen bak fasaden.
 
Du sykler forbi de mange butikkene og markedene i Chinatown og kanskje stopper for å smake på maten på et av de mange gatekjøkkenene, for så å sykle videre gjennom stille bakveier og sykkelstier som snor seg langs frodige mangroveskoger, kokosnøttplantasjer, stille landsbyer og buddhistiske templer.
 
Det føles som en annen verden – et fredelig pusterom i den ellers hektiske metropolen og en helt unik opplevelse.

Les mer

Opplev idylliske paradisøyer og noe av den mest fantastiske snorklingen du finner i hele Thailand på denne dagsturen til Similan-øyene.

Similanøyene er kjent for sitt krystallklare vann, vakre korallrev, kritthvite sandstrender og et imponerende rikt undervannsliv. Du kan være heldig å se havskilpadder, rokker, revhaier og en overflod av fisk i alle regnbuens farger.

På denne dagsturen besøker du flere av de vakre Similan-øyene.

Prisen inkluderer transport, leie av snorkelutstyr, lunsj og drikke (alkoholfri).

Les mer

Oppdag Phi Phi-øyenes fantastiske skjønnhet på denne dagsturen med hurtigbåt.

På turen får du muligheten til å utforske vakre Maya Bay, som ble kjent gjennom filmen "The Beach" med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Du får også oppleve den unike Viking Cave på østkysten av Phi Phi Ley - en annen av Phi Phis største attraksjoner. Det er ikke adgang for turister inne i grotten, men du kan beundre den fra utsiden.

Til slutt kan du glede deg til et av turens høydepunkter - snorkling ved den hjerteformede øya Bamboo Island, som byr på flotte strender og krystallklart vann med en overflod av fargerike tropiske fisker.

Turen inkluderer en deilig thailandsk lunsjbuffé, snorkelutstyr og transport til/fra hotellet.

Les mer

På denne uforglemmelige dagsturen til Hong Island kan du slappe av på de hvite sandstrendene og snorkle i det turkise vannet som er rikt på fargerike fisker.

Utflukten tar ca. 6-7 timer, så du har god tid til å nyte den populære paradisøya, som ligger en kort båttur fra Ao Nang i Krabi.

Prisen inkluderer transport til/fra hotellet, snorkelutstyr og lunsj på stranden.

Les mer

Nyt en herlig heldags øyhoppingtur til fire små, idylliske øyer utenfor kysten av Krabi.

Du går om bord i hurtigbåten i Ao Nang og seiler til paradisøyene Koh Poda, Chicken Island og Tup Island, samt Phranang Cave Beach, som ligger på den sørligste spissen av Railay-halvøya og er en av de vakreste strendene i området.

På turen kan du oppleve dramatiske kalksteinsklipper, flotte sandstrender med myk, fin sand og krystallklart vann med vakre korallrev og en overflod av fisk i alle regnbuens farger.

Enten du foretrekker å slappe av på de vakre paradisstrendene, svømme i det krystallklare vannet eller utforske det fascinerende undervannslivet ved snorkling, er dette øyhoppet en flott utflukt for å oppleve noen av de mest idylliske øyene i området.

Prisen inkluderer lunsj, transport til/fra hotellet, leie av snorkelutstyr og inngang til nasjonalparken.

Les mer

Elsker du også thailandsk mat?
 
Grip sjansen til å lære å lage et utvalg av smakfulle thailandske retter på dette matlagingskurset i Khao Lak.
 
Når maten er ferdig tilberedt, er det god tid til å nyte de deilige rettene.

Les mer

Hvis du trenger en pause fra sol og sand, anbefaler vi denne dagsturen for å oppleve Krabis fantastiske smaragdbasseng, varme kilder og det imponerende Tiger Cave-tempelet.

Du starter med å gå ca. 1,5 kilometer gjennom den frodige regnskogen langs krystallklare bekker og en overflod av tropiske planter. Etter hvert kommer du til det vakre Emerald Pool - et naturlig skapt, smaragdfarget ferskvannsbasseng midt i den tropiske jungelen. Her kan du ta en forfriskende dukkert i det klare vannet og nyte den unike atmosfæren.

Deretter går turen videre til Krabi Hot Springs, der vannkaskader skyller nedover fjellveggene som en liten foss og renner ut i en rekke naturlige bassenger. Også her har du mulighet til å ta en avslappende dukkert i det 30-40 grader varme og mineralrike vannet.

Til slutt besøker du det imponerende Tiger Cave Temple, et av de mest berømte templene i Sør-Thailand. For å nå toppen av tempelet må du klatre opp 1237 bratte, svette trappetrinn. Det er mulig å ta pauser underveis, og når du når toppen, belønnes du med en fantastisk utsikt over Krabis frodige natur og dramatiske kalksteinsklipper. Her finner du også en enorm Buddha og en rekke andre statuer. Hvis du ikke har lyst til å gå opp de mange trappene, kan du utforske det imponerende tempelkomplekset med klippehuler og vakre buddhafigurer ved foten av tempelet.

Praktisk: Husk gode sko og vann til turen opp til Tiger Cave Temple og eventuelt badesko, da steinene ved Emerald Pool kan være glatte.

Les mer

Bli med på en snorkelutflukt til de fantastiske og uberørte paradisøyene Koh Rok og Koh Haa, som byr på kritthvite sandstrender, krystallklart vann og vakre korallrev med fantastiske muligheter for snorkling.

Her kan du se frem til en avslappende dag i paradis med mange muligheter til å slappe av på stranden, bade i havet og selvfølgelig utforske det fascinerende livet under vann med snorkel og dykkermaske.

Utflukten tilbys fra midten av oktober til mai, da området er stengt for turister resten av året for å beskytte korallrevet og dyrelivet.

Les mer

Kjenn adrenalinkicket når du svever gjennom Phukets frodige regnskog i eventyrparadiset Hanuman World.
 
Du kan kjøre zipline fra en av de mange plattformene, gli gjennom tretoppene på den 800 meter lange Jungle Roller eller prøve deg på rappellering.

Les mer

Opplev Thailands fantastiske skjønnhet på dette øyhoppet til tre små paradisøyer i den sørlige delen av Phang Nga-bukten - Khai Nok, Khai Nai og Khai Nui.
 
Slapp av på de pittoreske sandstrendene og ta en dukkert i det krystallklare vannet når varmen blir for mye. Alt du trenger å tenke på, er å nyte de fantastiske omgivelsene.

Les mer

Drømmer du om å se majestetiske elefanter?

Da bør du ta turen til Phuket Elephant Sanctuary - et etisk elefantreservat der elefantene har 30 hektar frodig, tropisk mark å boltre seg på og frihet til å leve naturlig.

Elefantene på Phuket Elephant Sanctuary er redde, gamle og skadde elefanter som alle har fått et endelig hjem der de kan nyte livet og få den veterinærbehandlingen de trenger.

Du utforsker området fra et 600 meter langt system av gangbroer høyt oppe i luften mens elefantene vandrer, spiser, bader og sosialiserer i jungelen nedenfor - akkurat som de ville gjort i naturen.

Hvis du er nysgjerrig, forteller guidene deg gjerne om hver enkelt elefant, og hvis du vil komme tett på, kan du mate noen av elefantene.

Les mer

Nyt en herlig heldagstur med bambusrafting, elefantinteraksjon og regnskogsutforskning. Besøk et elefantsenter, seil langs en stille elv gjennom regnskogen og lær om bevaring av havskilpadder.
 
Du blir hentet på hotellet i Khao Lak og kan slappe av på turen til elefantsenteret. Vel fremme kan du tilbringe tid sammen med de majestetiske elefantene, bade og mate dem.
 
Deretter går turen videre til Sai Rung-fossen, omgitt av frodig thailandsk jungel, der du kan nyte lunsj og forfriskninger.  
 
Deretter kan du hoppe på en bambusflåte sammen med en lokal båtmann og flyte langs elven på en rolig tur gjennom regnskogen. Turen avsluttes ved et senter for bevaring av havskilpadder, der du kan lære om prosjektene de gjennomfører for å hjelpe havskilpaddene. 
 
Etter en dag full av spennende opplevelser returnerer dere til hotellet i Khao Lak.

Les mer

På denne heldagsturen kan du oppleve skjønnheten i Krabi mens du padler gjennom mangroveskog og oppdager eldgamle grotter.
 
Du padler forbi Bor Thor, en liten kystlandsby i Phang Nga-bukten. Her kan du nyte omgivelsene og beundre de imponerende kalksteinsklippene og det smaragdgrønne vannet.
 
På turen kan du nyte et deilig thailandsk måltid på en restaurant med fantastisk utsikt over elven i Ban Bo Tho. Til slutt får du se de forhistoriske veggmaleriene i Them Hua Pee Toh, som er kjent for sine 3000 år gamle hulemalerier.

Les mer

Er du klar for luksus? Gå om bord i det fantastiske dunkskipet Krabi Sea Cruise, der du kan nyte grillmat, thailandsk buffé og spektakulær utsikt over solnedgangen.
 
Skipet seiler forbi de romantiske øyene Krabi Chicken Island, Poda Island, Pot Garden Island og Garden Island, der du kan oppleve dramatiske kalksteinsklipper, flotte sandstrender, krystallklart vann og vakre solnedganger.

Les mer

Bli med på denne heldags sightseeingturen og oppdag Koh Lantas severdigheter og skjulte skatter. Du starter med en guidet omvisning i Koh Lantas gamleby før du hopper på en longtailbåt og tar en naturskjønn tur gjennom mangroveskogen. 

På turen besøker du også en liten fiskerlandsby for å lære mer om livet på øya.

Les mer

På denne heldagsturen går du om bord i en longtailbåt og opplever en fantastisk øyhopping fra Koh Lanta til Koh Chuek, Koh Mook, Koh Ngai og Koh Mai, som ligger i den ekstraordinære Mu Ko Lanta Marine Nasjonalpark.
 
Her kan du mate de livlige fiskene eller snorkle i det klare vannet på Koh Chuek, oppleve den spektakulære "Emerald Cave" på Koh Mook, nyte en thailandsk lunsjbuffé på Koh Ngais uberørte strand og se kjempeflaggermusene sveve og raste på kalksteinsklippene på Koh Mah.

Les mer

Dette matlagingskurset gir deg et innblikk i thailandsk kultur og mattradisjoner. En profesjonell kokk veileder og hjelper deg med å tilberede fire forskjellige retter som du etterpå kan nyte med vann, kaffe, te og sesongens frukt.
 
Etter kurset får du et matlagingsbevis og kan ta med deg restene hjem.

Les mer

Oppdag de naturskjønne Phi Phi-øyene på en dagstur med hurtigbåt.
 
Siden du blir fraktet rundt i en hurtigbåt, bruker du mye mindre tid på transport. Du får mer tid til å snorkle, svømme og sole deg ved Rang Yai og Maya Bay, som ble kjent gjennom filmen "The Beach" med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.
 
Du får også oppleve deler av Phi Phi-skjærgården som bare er tilgjengelig med båt.

Les mer

Utforsk og oppdag vakre og spektakulære steder på Phi Phi-øyene med longtailbåt. Først besøker du den skjulte Ao Ling Bay eller Monkey Bay, der du kan se ville aper på den hvite sandstranden. Deretter går turen til Viking Cave, der du kan se gamle hulemalerier og tusenvis av svaler som bor på toppen av de høye klippeavsatsene.
 
Du blir tatt med inn i den spektakulære Pi Leh-lagunen, omgitt av ruvende kalksteinsklipper som stikker opp fra det turkise havet, der du kan svømme eller snorkle i det krystallklare vannet. Deretter besøker du en av de mest berømte buktene, Loh Samah Bay, der du kan svømme og snorkle blant fargerike fisker. Du får oppleve "The Beach" fra Hollywood-filmen, der du kan ta bilder eller bare nyte de fantastiske omgivelsene.
 
Til slutt kan du beundre den vakre solnedgangen og ta et kveldsdykk før du returnerer til hotellet.

Les mer

Forleng reisen med tre netter i magiske Bangkok – en hektisk metropol hvor nytt og gammelt møtes med moderne høyhus og kjøpesentre, koselige gatekjøkken og fargerike markeder, kongelige palasser og fascinerende templer. Bangkok har noe for enhver smak.
 
Hvis dette er ditt første besøk i Bangkok, ikke gå glipp av en spasertur i Bangkoks historiske distrikt, hvor du blant annet kan oppleve det overdådige kongepalasset Grand Palace og Wat Phra Kaew-tempelet, som huser det verdenskjente Emerald Buddha og er et av de viktigste og helligste templene i hele Thailand. Rett rundt hjørnet finner du Wat Pho, hvor du kan oppleve den enorme liggende Buddhaen, som er hele 46 meter lang og 15 meter høy, samt en mengde vakre stupaer og andre Buddha-figurer.
 
Drømmer du om å oppleve det «ekte» Thailand og få et blikk bak fasaden til den travle metropolen, kan vi anbefale en avslappende sykkeltur eller en spasertur i rolige Lumpini Park, som er en herlig pust i bakken midt i den kaotiske metropolen . Du kan også dra på en hyggelig longtail-båttur på klongene – de roligere sidekanalene til den hektiske Chao Praya-elven, hvor lokalbefolkningen bor i små styltehus på vannet.
 
Bangkok har også en rekke markeder hvor du kan teste dine pruteferdigheter, samt et virvar av restauranter, barer, butikker, suvenirbutikker, gatekjøkken, massasjesalonger og mye mer.
 
Vær oppmerksom på at den givne prisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Ta en uforglemmelig halvdagstur til Elephant World i Kanchanaburi, der du får muligheten til å komme tett på elefantene. Du starter med å tilberede mat til elefantene og får deretter mate de majestetiske dyrene.
 
Deretter får du vaske, skrubbe og kose med en av de søte elefantene. Når du har vasket elefanten, venter en velfortjent lunsj, etterfulgt av muligheten til å ta ditt eget bad før du avrunder dagen og setter kursen hjemover.
 
Denne uforglemmelige turen varer i ca. 4 timer og vil ikke bare skape minner for livet, men også gi deg et dypt innblikk i elefantenes magiske verden.

Les mer

Ta turen til Sai Yok nasjonalpark i Kanchanaburi, der Sai Yok Waterfall venter på å bli utforsket. Denne fortryllende fossen strekker seg over syv nivåer og er en skatt for både lokalbefolkningen og tilreisende. 
 
Når du kommer frem til fossen, er det en kort og behagelig spasertur til det første nivået. Dette nivået er spesielt populært fordi det er lett tilgjengelig og har et stort basseng i bunnen der du kan ta en forfriskende dukkert og kjøle deg ned.
 
Hvis du har lyst, er det mulig å gå opp til de høyere nivåene av fossen. Selv om stien blir mer utfordrende, blir innsatsen belønnet med fantastisk utsikt over den vakre fossen.

Les mer

Oppdag Lawa Cave, en kalksteinsgrotte i Sai Yok-distriktet i Kanchanaburi. Den er kjent for sine fantastiske stalaktitter og stalagmitter som er dannet gjennom millioner av år.
 
Grotten er ca. 500 meter lang og er delt inn i fem rom. Det første rommet som møter deg kalles "Hanuman-rommet" og ligger ca. 45 meter fra grotteåpningen. Det andre rommet heter "The Crocodile Room", der en stor dryppstein som ligner en krokodille henger ned fra taket. Det tredje rommet er "The Music Room", der en stein får hele grotten til å fylles av ekko når man banker på den.
 
Det fjerde rommet heter "Flaggermusrommet", der det en gang bodde mer enn tusen flaggermus. Det siste og femte rommet heter "Hong Man Ban Thom", der du finner stalagmitter, stalaktitter, steinsøyler, jordskred og silisiumskinnende steiner. 
 
Grip denne muligheten til å fordype deg i Thailands naturlige underverk. Et uforglemmelig sted der du kan se naturens mirakler utfolde seg.

Les mer

Ta en fantastisk heldags båttur til Ang Thong Marine Park og opplev en fantastisk kombinasjon av snorkling, nydelige strender og fantastisk utsikt.
 
Ang Thong er en perle blant marineparker, med krystallklart blått vann og en rekke små, jungelkledde klippeøyer.
 
Underveis kan du padle kajakk og utforske skjulte bukter med fargerike fiskearter. Du kan også ta på deg snorkelutstyret og dykke ned i det krystallklare vannet for å utforske de uberørte korallrevene som skjuler et utrolig undervannsliv.
 
Du får også muligheten til å utforske en av øyene til fots og vandre gjennom frodig jungel opp til et fascinerende utsiktspunkt hvor du kan nyte panoramautsikten over det fantastiske landskapet og det asurblå havet.
 
Lunsj og snorkelutstyr er inkludert.

Les mer

Bli med på et uforglemmelig middagscruise i solnedgangen til den pittoreske øya Koh Som.
 
Du omsluttes av en symfoni av fuglesang mens du forsiktig glir forbi imponerende kalksteinsøyer på vei til den uberørte stranden på dette idylliske reisemålet.
 
Her kan du nyte den visuelle opplevelsen når solen sakte synker mot horisonten og etterlater et strålende fargespill på himmelen. På dette stemningsfulle skipet kan du skjemme bort smaksløkene med autentisk thailandsk mat som serveres om bord. Del denne gastronomiske opplevelsen med andre eventyrlystne reisende, og la solnedgangens fortryllende atmosfære fullføre det minneverdige øyeblikket på dette vakre skipet.

Les mer

På denne uforglemmelige turen kommer du nærmere naturen og kulturen på Koh Samui.
 
Utforsk det frodige jungelmiljøet og nyt den fantastiske utsikten over øya fra høyere punkter. Du får også se imponerende gylne Buddha-statuer som er en viktig del av øyas kultur og religion.
 
Underveis besøker du lokale kokosnøtt- og gummiplantasjer, der du får se hvordan lokalbefolkningen arbeider og får en lærerik omvisning i produksjonsprosessen. Her får du muligheten til å forstå øyas økonomi og bærekraftige praksis.
 
Etter en formiddag med utforskning er det tid for å slappe av ved Namuang Waterfall Pools. Her kan du ta en forfriskende dukkert i det klare vannet og nyte det vakre landskapet rundt deg.
 
Sist, men ikke minst, besøker du Guan Yu-helligdommen, som gir deg et dypere innblikk i øyas kultur og spiritualitet. Her får du en unik mulighet til å lære om den lokale troen og utforske de fargerike seremoniene som finner sted her.
 
På denne jungelsafari-turen kombineres natur, kultur og eventyr for å gi deg en omfattende opplevelse av Koh Samui. Gjør deg klar for en dag fylt med oppdagelser og uforglemmelige øyeblikk.

Les mer

Er du klar for en fantastisk utflukt i det thailandske øyparadiset?
 
Turen starter med at du hopper på en hurtigbåt og utforsker to sjarmerende øyer - Koh Tan og Koh Madsum. Nyt morsomme aktiviteter som svømming, kajakkpadling og snorkling i det krystallklare vannet, og opplev Pig Beach der du kan mate de søte grisene. I tillegg kan du glede deg til en herlig utendørs lunsj og fantastisk utsikt over solnedgangen.
 
På denne dagsturen fra Koh Samui kan du utforske øyriket uten bekymringer og med full avslapning. Dra på eventyr og oppdag det unike ved både Koh Tan og Koh Madsum mens du nyter morsomme aktiviteter og deilige måltider underveis. Det blir en uforglemmelig dag i det thailandske øyparadiset.

Les mer

Er du klar for å strekke ut kroppen og slappe av i sinnet? Da er yoga noe for deg!
 
Uansett hvilken erfaring du har med yoga, vil du oppdage at yogatimene på Koh Tao tilbyr noe unikt og berikende. Hvis du er nybegynner, vil du bli guidet gjennom grunnleggende stillinger som ikke bare styrker kroppen, men også bidrar til mental klarhet og ro. Hvis du allerede er en erfaren utøver, vil du finne utfordringer og dypere aspekter ved øvelsen som vil utvide forståelsen din og forbedre teknikken din.
 
For de som befinner seg et sted midt imellom, vil timene by på en balanse mellom ny læring og forbedring av allerede kjente teknikker. Instruktøren er opplært til å tilpasse timene slik at hver enkelt deltaker får mest mulig ut av timen, uavhengig av nivå.
 
Yoga handler ikke bare om fysiske stillinger; det er en reise innover, en mulighet til å stoppe opp og reflektere over livet. Denne refleksjonsprosessen blir enda mer meningsfull i Koh Taos fantastiske omgivelser. Tenk deg å gjøre yoga med utsikt over det asurblå havet, der den beroligende lyden av bølgene og den friske havbrisen forsterker kontakten med naturen. Denne harmonien mellom kropp, sinn og omgivelser vil utvilsomt gjøre oppholdet på øya uforglemmelig.

Les mer

Kom i form med Thailands nasjonalsport ved å prøve deg på Muay Thai-timer.
 
Timene varer i ca. to timer og har maksimalt 20 deltakere. Ta på deg boksehanskene og bandasjene som følger med, og gjør deg klar til å lære å slå og sparke samtidig som du får en god treningsøkt.
 
Under veiledning av erfarne instruktører vil du bli introdusert for de grunnleggende teknikkene i Muay Thai. Denne intense, men morsomme timen er designet for å passe alle treningsnivåer. Du lærer de tradisjonelle slag- og sparketeknikkene som gjør Muay Thai til en effektiv kampsport, samtidig som du forbedrer kondisjon, styrke og fleksibilitet.
 
Ved å delta på dette kurset får du ikke bare en dypere forståelse av en viktig del av thailandsk kultur, men også en enestående mulighet til å forbedre din fysiske form. Det er en unik og autentisk måte å oppleve den thailandske ånden på, samtidig som du utfordrer kropp og sinn. Etter timen vil du føle fornyet energi og stolthet over å ha deltatt i denne eldgamle og respekterte sporten.

Les mer

Drømmer du om å oppleve det fascinerende undervannslivet som har gjort Koh Tao kjent som et av verdens beste dykkesteder?
 
På denne dagsturen får du muligheten til å utforske de vakre korallrevene på Koh Tao og den lille, idylliske øya Koh Nang Yuan, der du kan være heldig å se majestetiske havskilpadder, imponerende hvalhaier og et vell av fisk i alle regnbuens farger.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen, der hurtigbåten ligger klar til å ta deg med ut på eventyr. En deilig thailandsk lunsjbuffé og snorkelutstyr er inkludert.

Les mer

Yoga, et ord med mange tolkninger, symboliserer essensen av forening og harmoni.
 
Den dype betydningen ligger i sammensmeltingen av kropp og sinn, i harmonien mellom den fysiske og den åndelige dimensjonen. Det er en tilnærming til livet som verdsetter åpenhet i sinn og hjerte mer enn fysisk perfeksjon.
 
Yogaklassene er designet for å være inkluderende og tilgjengelige for alle. Uansett hvor du befinner deg på din personlige reise, kan yoga gi deg verktøy for selvutvikling og indre ro. Klassene utforsker ulike yogastiler, noe som sikrer en balansert tilnærming til yogapraksisen.
 
De engasjerte lærerne, som har praktisert yoga i mange år, brenner for det de lærer bort. Erfaringene og engasjementet deres skinner gjennom i hver eneste time, og de deler sin kunnskap og innsikt. Veiledningen deres er ikke bare begrenset til fysiske yogastillinger, men omfatter også dypere aspekter ved yoga, som pusteteknikker, meditasjon og filosofiske konsepter.
 
Yoga er en personlig reise som fører til større selvinnsikt og selvaksept. Gjennom timene oppmuntres elevene til å utforske sine egne grenser og sitt eget potensial, samtidig som de utvikler en dypere forståelse og kontakt med sitt indre. Yoga er ikke bare en fysisk øvelse, men en vei til indre fred, balanse og harmoni i livet.
 
Så uansett om du er erfaren eller helt fersk innen yoga, er du velkommen til å bli med på timene og oppleve kraften i yoga.

Les mer

Er du klar for å prøve deg på Muay Thai, som er thaiboksing?
 
Innledningsvis blir du veiledet av erfarne instruktører og introdusert for kampsportens grunnleggende teknikker.
 
Treningsøktene er designet for å være intense og morsomme på samme tid. Uavhengig av dine fysiske forutsetninger blir treningen skreddersydd for deg. Du vil bli undervist i de tradisjonelle slag- og sparketeknikkene som har gjort Muay Thai til en respektert og effektiv kampsport over hele verden. Dette er en unik mulighet til å lære og mestre disse teknikkene, enten du er nybegynner eller erfaren.

Les mer

Ta denne heldagsturen med motorbåttur fra Koh Phangan til Koh Tao og kysten av Koh Nang Yuan, der du får mulighet til å snorkle, utforske uberørte strender og gå på øyvandring.
 
Denne heldagsturen er den perfekte måten å utforske Thailandsbukten på, og inkluderer henting og bringing på hotellet på Koh Phangan, all transport og utstyr samt en thailandsk lunsj på den private øya Koh Nang Yuan.
 
Turen begynner med en spennende speedbåttur som tar deg gjennom det krystallklare vannet i Thailandbukten. Ved ankomst Koh Tao, som er kjent som en av verdens beste dykkerdestinasjoner, får du muligheten til å snorkle blant fargerike korallrev og et mangfoldig marint liv.
 
På den private øya Koh Nang Yuan, en unik øy bestående av tre mindre øyer, venter en helt spesiell opplevelse. Her kan du utforske øyas naturskjønne stier, ta bilder fra det berømte utsiktspunktet eller slappe av på de hvite sandstrendene. Opplevelsen avsluttes med en deilig thailandsk lunsj som serveres i øyas fredelige omgivelser. Dette er en perfekt anledning til å fordøye dagens opplevelser og nyte den lokale maten.
 
Den siste delen av turen har du tid til å utforske mer av Koh Nang Yuan eller ta en pause på stranden før du returnerer til Koh Phangan med hurtigbåt. Gjør deg klar for en dag fylt med eventyr, skjønnhet og uforglemmelige minner.

Les mer

Når du kommer frem til Bottle Beach, starter du en fottur som fører deg opp på fjellet.
 
Denne ruten byr på fantastisk panoramautsikt over Bottle Beach og den idylliske lille bukten, som ligger bortgjemt omgitt av frodig natur. Turen tar ca. 30 minutter og kan kategoriseres som middels vanskelig, ettersom den går gjennom tett jungel.
 
Når du når toppen, åpner det seg en spektakulær utsikt. Utsikten herfra er intet mindre enn fantastisk, med panoramautsikt over det asurblå havet og den frodige, grønne jungelen. 
 
For å sikre en komfortabel og trygg tur er det viktig å være godt forberedt.
 
Husk å ta med solide tursko og rikelig med vann og snacks. Ta med kameraet for å forevige den storslåtte utsikten og de uforglemmelige øyeblikkene som denne turen garantert vil gi.

Les mer

Bli med på en guidet kulturell rundtur i Phuket, der du blir hentet direkte på hotellet.
 
Denne turen tar deg med til noen av Phukets mest ikoniske landemerker, blant annet den majestetiske Buddha-statuen og det historisk viktige Wat Chalong-tempelet. Opplev den lokale industrien med et besøk på en cashewnøttfabrikk der du får lære om produksjonsprosessen.
 
Underveis kan du stoppe ved utsiktspunktet Windmill Viewpoint og forevige det fantastiske landskapet med kameraet ditt. Nyt synet av Phukets fantastiske strender og få en dypere forståelse av øyas kultur og historie gjennom guidens fortellinger. Denne turen er en perfekt måte å oppleve Phukets kultur på.

Les mer

Ta en uforglemmelig kajakktur rundt øya Koh Talabeng, der du blir fascinert av øyas storslåtte kalksteinsklipper, den uberørte naturen og et fascinerende nettverk av grottesystemer.
 
Mens du glir lydløst gjennom vannet i kajakken, får du en unik mulighet til å utforske disse grottene på nært hold. Denne turen gir deg en unik mulighet til å oppdage skjulte skatter og hemmelighetsfulle grotter.

Les mer

Denne fotturen til Phi Phi-øyene er en flott måte å utforske blendahvite bukter, asurblått hav og frodig jungel på. 
 
Når du når toppen og utsiktspunktet, står du ansikt til ansikt med en av verdens mest utrolige utsikter. Foran deg utfolder det seg et panorama over øyas to skinnende hvite bukter, elegant innrammet av det krystallklare, asurblå havet. Dette øyeblikket, når du føler at du står på kanten av paradis, er en uvurderlig mulighet til å reflektere og ta minneverdige bilder.
 
Under hele turen vil guidene berike turen med fascinerende informasjon om øyas historie, unike geografiske forhold og frodige dyreliv. Oppdag den enestående skjønnheten og det eventyrlige landskapet som Phi Phi-øyene har å by på.

Les mer

Forbered deg på et spennende zipline-eventyr der du får sjansen til å sveve over Koh Samuis frodige jungel og fantastiske fossefall. Denne zipline-opplevelsen byr på unik utsikt fra tretoppene, og er en unik måte å oppleve øya på.
 
Zipline-ruten består av åtte forskjellige liner som strekker seg gjennom den tette jungelen og er totalt 1,2 kilometer lang. Du får muligheten til å oppleve skogen fra fugleperspektiv mens du svever gjennom tretoppene.
 
Før eventyret begynner, får du en grundig introduksjon. Enten du er nybegynner eller erfaren zipliner, vil denne opplevelsen være både utfordrende og spennende.
 
Med en kombinasjon av høytflyvende eventyr og fantastisk utsikt er denne zipline-turen den perfekte aktiviteten for deg som vil kombinere spenning med naturopplevelser på Koh Samui.

Les mer

Er du klar for å utfordre deg selv og kjenne adrenalinet pumpe? Dette crossfit-kurset er designet for å sette kroppen din på prøve og øke kondisjonen og styrken din. Kurset fokuserer på å utvikle grunnleggende ferdigheter innen både kondisjonstrening og styrketrening.
 
I løpet av kurset vil du bli introdusert for en rekke øvelser og teknikker som er avgjørende for å bygge en sterk og velfungerende kropp. De erfarne trenerne vil veilede deg gjennom hvert trinn, sikre riktig form og teknikk og hjelpe deg med å nå dine personlige mål. Enten du er nybegynner eller allerede har erfaring med trening, vil dette kurset by på utfordringer som passer ditt nivå.
 
Forvent en blanding av høyintensiv trening, vektløfting og funksjonell trening.
 
Bli svett, bygg muskler og forbedre kondisjonen med denne CrossFit-klassen.

Les mer

Hvis du er på utkikk etter en aktivitet som kombinerer fysiske utfordringer med naturskjønne opplevelser, bør fotturer på Koh Tao definitivt stå på listen din.
 
Koh Tao er kjent for sitt fantastiske landskap, og har en rekke flotte utsiktspunkter hvor du kan nyte panoramautsikten over øya og havet rundt.
 
Koh Tao er et paradis for turgåere og naturelskere, med stier som fører deg gjennom frodig vegetasjon og til toppen av øyas høyeste punkter. Turen er tilrettelagt for både nybegynnere og erfarne turgåere, og de fleste av de spektakulære utsiktspunktene kan nås i løpet av en times vandring fra startpunktet.
 
I løpet av turen vil du oppleve øyas unike flora og fauna og få en ekte følelse av øyas uberørte skjønnhet. Som belønning får du en fantastisk utsikt over det krystallklare vannet og de omkringliggende øyene. 
 
Husk å ta med behagelige tursko, vann og kamera for å forevige den uforglemmelige utsikten.

Les mer

Gjør deg klar for en uforglemmelig dag fylt med solskinn, krystallklart vann og idylliske strender på vår speedbåttur til de fortryllende Koh Kai-øyene.
 
Denne turen er den perfekte kombinasjonen av avslapning og eventyr, der du kan svømme, snorkle og nyte livet på noen av Thailands vakreste øyer.
 
Reisen starter med et besøk på Koh Khai Nok, en øy som er kjent for sitt rike marine liv og fargerike korallrev, noe som gjør den til et ideelt sted for snorkling. Utforsk undervannsuniverset som skjuler seg under overflaten, og la deg fortrylle av mylderet av fisk og koraller.
 
Deretter går turen videre til Koh Kai Nai, en annen perle i øygruppen. Her kan du slappe av på de hvite sandstrendene, svømme i det klare blå vannet eller bare nyte solen og den rolige atmosfæren.
 
Til slutt besøker du Koh Khai Nui, en mindre øy. Denne øya byr på fantastiske muligheter for snorkling og bading, spesielt for dem som er på jakt etter et roligere og mer uberørt miljø.
 
Under hele turen får du god tid til å slappe av, utforske og nyte de fantastiske omgivelsene på disse øyene. Nyt en dag borte fra hverdagens kjas og mas, og opplev den fantastiske skjønnheten på Koh Kai-øyene.

Les mer

Forbered deg på en kulinarisk reise gjennom det sørlige Thailands kjøkken med dette matlagingskurset. Dette kurset er en flott mulighet til å fordype deg i regionens rike matkultur og lære å tilberede autentiske, deilige retter.
 
I en koselig og intim atmosfære i en liten gruppe får du veiledning av en erfaren, lokal kokk som deler sine hemmeligheter og teknikker bak populære sørthailandske retter. Kurset gir deg frihet til å velge fire forskjellige oppskrifter som er satt sammen for å gjenspeile mangfoldet og rikdommen i regionens smaker.
 
Underveis får du personlig veiledning og tips fra kokken, slik at du får mest mulig ut av kursopplevelsen. I tillegg til at du lærer å tilberede disse utsøkte rettene, får du også et innblikk i det lokale dagliglivet og den lokale kulturen, som er nært knyttet til matlagingen. 
 
Etter at du har tilberedt rettene dine, kan du sette deg ned og nyte rettene du har laget, mens du deler erfaringer og historier med de andre deltakerne. Dette matlagingskurset er ikke bare en sjanse til å lære å lage deilig mat, men også en mulighet til å skape minneverdige øyeblikk.
 
Opplev det beste fra det sørlige Thailands kjøkken, og dra hjem med nye ferdigheter og fantastiske minner.

Les mer