Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Få et unikt innblikk i vietnamesisk kultur til et tradisjonelt water puppet show, som varer ca. 45 minutter.
 
I Vietnam er dukketeater bestemt ikke bare for barn. Derimot er vanndukketeater en tradisjonell kunstform, som betraktes som en unik, vietnamesisk kulturarv.
 
Forestillingene skildrer ofte hverdagshistorier fra landsbyene, lokale legender og tradisjoner og fremføres i et stort, utsmykket basseng, der vannoverflaten er scenen. De fargerike tredukkene styres av dukkeførere, som står i vann til livet, ved hjelp av lange bambusstokker og snormekanismer, som er skjult under vannoverflaten, så det ser ut som at dukkene beveger seg lett bortover vannet.
 
Et water puppet show er en stor opplevelse for både barn og voksne.

Les mer

Få en helt særlig opplevelse til Hoi An Memories Show – et spektakulært utendørs show med flere imponerende, kulturelle opptredener, som hyller Vietnam og forteller historien om Hoi An gjennom de seneste mange århundrer.
 
Showet, som varer cirka 1 time og er kjent som et av Vietnams største og mest populære shows, byr på moderne scene- og lysteknologi, elegante lydeffekter og mer enn 500 performere i fargerike kostymer.
 
Gled deg til en opplevelse for livet!

Les mer

Det spektakulære Teh Dar Show trollbinder sitt publikum med en unik, kulturell forestilling, der forskjellige kulturer fra Vietnams mange regioner representeres på flotteste vis på den store scenen.
 
Du kan blant annet glede deg til å oppleve vietnamesisk bambus-sirkus, sjonglering, akrobatikk og fortryllende livemusikk med eksotiske stammeinstrumenter.
 
Teh Dar-showet varer cirka 1 time og er en helt uforglemmelig opplevelse.

Les mer

Gled deg til en spennende dag, der du kommer bak fasaden og blir mye klokere på vietnamesisk kultur, levevis og mattradisjoner.
 
Du starter med å kjøre til Cam Thanh-landsbyen, der du skal på en spennende seiltur gjennom den frodige kokospalmeplantasjen i en tradisjonell, vietnamesisk bambuskurvbåt. Her kan du oppleve det lokale livet, betrakte de lokale fiskerne og nyte utsikten til den vakre naturen.
 
Etter seilturen spiser du lunsj på en lokal restaurant, innen turen går videre til Hoi Ans fargerike Central Market på sykkel. Her har du mulighet for å gå på oppdagelse og lære mer om de ingredienser, som skal brukes på matlagingskurset senere. Heretter sykler du videre til landsbyen Tra Que, der resten av ettermiddagen tilbringes.
 
Etter en koselig gåtur gjennom grønnsaksåkerne, der de lokale fortsatt jobber med tradisjonelle, hundre år gamle metoder, kan du slappe av med en deilig fotmassasje. Deretter lærer du hvordan du tilbereder et tradisjonelt, vietnamesisk måltid, som du selvsagt får lov å spise etterpå. En lokal, flink kokk er med og viser deg hva du skal gjøre.
 
Etter middag kjører sjåføren deg tilbake til hotellet i Hoi An, der du har resten av kvelden på egen hånd.

Les mer

Guiden møter deg på hotellet, og derfra sykler dere mot landsbyen Cam Thanh. Underveis kan du nyte utsikten til vakre, grønne landskaper, rekefarmer, kyr, fugler, bøfler og mye mer.
 
Ved ankomst stiger du ombord på en bambuskurvbåt og drar på seiltur gjennom den frodige kokospalmeplantasjen. I Cam Thanh får du også et unikt innblikk i det lokale landsbylivet, når de lokale lærer deg å lage tradisjonelt bambushåndverk.
 
Heretter sykler dere videre til fiskelandsbyen Thanh Nam, der du kan møte de lokale fiskerne og se de fisk, krabber og blekkspruter, som de har fanget, innen dere sykler videre til neste sted, der du skal lære å lage vakre lanterner.
 
Siste stopp innen lunsj er den sjarmerende, lille landsbyen Tra Que, som er berømt for sine mange urter og grønnsaker. Her starter du med en forfriskende velkomstdrink, innen du drar på en koselig gåtur i landsbyen for å oppleve det lokale livet. Du får også mulighet for å være med til å plante grønnsaker sammen med de lokale farmerne, innen det er tid til et matlagingskurs, der du blant annet lærer å lage vietnamesiske vårruller og pannekaker.
 
Etter lunsjen, som du selv har tilberedt, drar du på en avslappende seiltur på Thu Bon-elven, der du kan betrakte de lokale fiskerne og selv prøve deg som fisker, innen turen går tilbake til Hoi An. Her henter sjåføren deg og kjører deg tilbake til hotellet, der du har resten av dagen på egen hånd.

Les mer

Opplev en fortryllende heldagstur som tar deg med på en uforglemmelig dag gjennom Ba Na Hills, et populært turistmål i Vietnam, som ligger i Truong Son-fjellene nær byen Da Nang. 
 
Eventyret begynner kl. 07.30, når guiden henter deg direkte på hotellet. Ved ankomst til Ba Na Hills kan du gå om bord i taubanen. Ba Na Hills er blant annet kjent for å ha verdens lengste taubanesystem med bare én wire.
 
Når du kommer til den andre enden av taubanen i 1138 meters høyde, tar guiden deg med til ulike severdigheter. Første stopp er vinkjelleren Debay, en arkitektonisk perle fra 1923, etterfulgt av en spasertur til Le Jardin D'Amour Flower Garden, en overdådig og fargerik blomsterhage.
 
Høydepunktet på turen er Golden Bridge, også kjent som "Guds hender", som er et arkitektonisk underverk. Etter å ha krysset broen fortsetter eventyret med en pause på en lokal restaurant, der du får tid til å slappe av og hvile før du setter kursen mot toppen av Chua-fjellet, som rager 1487 meter over havet. Her besøker dere Linh Chua Linh Tu-tempelet.
 
Til slutt fortsetter dere til det sjarmerende French Square, hvor dere kan utforske og nyte underholdningen i Fantasy Park.
 
Dagen avsluttes med en kjøretur tilbake til hotellet i Hoi An, der du ankommer rundt kl. 17.30.

Les mer

Gamlebyen i Hoi An er kjent for sine eksepsjonelt godt bevarte bygninger, gater og elvekanaler.
 
Disse kanalene gjenspeiler en vakker blanding av lokal og utenlandsk påvirkning, noe som gjør Hoi An til et unikt kulturarvsted. Ikke bare det, Hoi An har også noe mer å by på, nemlig kulinariske underverker. Hvis du elsker å smake på mat fra andre kulturer, er det et must å prøve all den lokale gatematen i Hoi An.
 
På Hoi An Walking Street Food Tour kan du oppdage lokal gatemat som du ikke ville fått om du bare gikk rundt på egen hånd. Sammen med en innfødt matentusiast fra Hoi An får du smake på det unike kjøkkenet i Hoi An mens du utforsker de skjulte perlene i denne vakre gamlebyen. Guiden henter deg på hotellet ditt i Hoi An by og tar deg med rundt i Hoi An for å prøve noen av de spesielle matvarene som er svært berømte i Hoi An, og som er listet opp nedenfor.
 
Liste over mat du kan prøve på denne turen (kan endres avhengig av tilgjengelighet eller lokale arrangementer i Hoi An):
  • White Rose Dumplings
  • Cao Lau
  • Banh My
  • Vietnamesisk kaffe
  • Vårruller
  • Banh Khot
  • Banh Cuon Thit Heo
  • Dessert

Les mer