>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Få et unikt innblikk i vietnamesisk kultur til et tradisjonelt water puppet show, som varer ca. 45 minutter.

I Vietnam er dukketeater bestemt ikke bare for barn. Derimot er vanndukketeater en tradisjonell kunstform, som betraktes som en unik, vietnamesisk kulturarv.

Forestillingene skildrer ofte hverdagshistorier fra landsbyene, lokale legender og tradisjoner og fremføres i et stort, utsmykket basseng, der vannoverflaten er scenen. De fargerike tredukkene styres av dukkeførere, som står i vann til livet, ved hjelp av lange bambusstokker og snormekanismer, som er skjult under vannoverflaten, så det ser ut som at dukkene beveger seg lett bortover vannet.

Et water puppet show er en stor opplevelse for både barn og voksne.

Les mer

Få en helt særlig opplevelse til Hoi An Memories Show – et spektakulært utendørs show med flere imponerende, kulturelle opptredener, som hyller Vietnam og forteller historien om Hoi An gjennom de seneste mange århundrer.

Showet, som varer cirka 1 time og er kjent som et av Vietnams største og mest populære shows, byr på moderne scene- og lysteknologi, elegante lydeffekter og mer enn 500 performere i fargerike kostymer.

Gled deg til en opplevelse for livet!

Les mer

Det spektakulære Teh Dar Show trollbinder sitt publikum med en unik, kulturell forestilling, der forskjellige kulturer fra Vietnams mange regioner representeres på flotteste vis på den store scenen.

 

Du kan blant annet glede deg til å oppleve vietnamesisk bambus-sirkus, sjonglering, akrobatikk og fortryllende livemusikk med eksotiske stammeinstrumenter.

 

Teh Dar-showet varer cirka 1 time og er en helt uforglemmelig opplevelse.

Les mer

Gled deg til en spennende dag, der du kommer bak fasaden og blir mye klokere på vietnamesisk kultur, levevis og mattradisjoner.

 

Du starter med å kjøre til Cam Thanh-landsbyen, der du skal på en spennende seiltur gjennom den frodige kokospalmeplantasjen i en tradisjonell, vietnamesisk bambuskurvbåt. Her kan du oppleve det lokale livet, betrakte de lokale fiskerne og nyte utsikten til den vakre naturen.

 

Etter seilturen spiser du lunsj på en lokal restaurant, innen turen går videre til Hoi Ans fargerike Central Market på sykkel. Her har du mulighet for å gå på oppdagelse og lære mer om de ingredienser, som skal brukes på matlagingskurset senere. Heretter sykler du videre til landsbyen Tra Que, der resten av ettermiddagen tilbringes.

 

Etter en koselig gåtur gjennom grønnsaksåkerne, der de lokale fortsatt jobber med tradisjonelle, hundre år gamle metoder, kan du slappe av med en deilig fotmassasje. Deretter lærer du hvordan du tilbereder et tradisjonelt, vietnamesisk måltid, som du selvsagt får lov å spise etterpå. En lokal, flink kokk er med og viser deg hva du skal gjøre.

 

Etter middag kjører sjåføren deg tilbake til hotellet i Hoi An, der du har resten av kvelden på egen hånd.

Les mer

Guiden møter deg på hotellet, og derfra sykler dere mot landsbyen Cam Thanh. Underveis kan du nyte utsikten til vakre, grønne landskaper, rekefarmer, kyr, fugler, bøfler og mye mer.

 

Ved ankomst stiger du ombord på en bambuskurvbåt og drar på seiltur gjennom den frodige kokospalmeplantasjen. I Cam Thanh får du også et unikt innblikk i det lokale landsbylivet, når de lokale lærer deg å lage tradisjonelt bambushåndverk.

 

Heretter sykler dere videre til fiskelandsbyen Thanh Nam, der du kan møte de lokale fiskerne og se de fisk, krabber og blekkspruter, som de har fanget, innen dere sykler videre til neste sted, der du skal lære å lage vakre lanterner.

 

Siste stopp innen lunsj er den sjarmerende, lille landsbyen Tra Que, som er berømt for sine mange urter og grønnsaker. Her starter du med en forfriskende velkomstdrink, innen du drar på en koselig gåtur i landsbyen for å oppleve det lokale livet. Du får også mulighet for å være med til å plante grønnsaker sammen med de lokale farmerne, innen det er tid til et matlagingskurs, der du blant annet lærer å lage vietnamesiske vårruller og pannekaker.

 

Etter lunsjen, som du selv har tilberedt, drar du på en avslappende seiltur på Thu Bon-elven, der du kan betrakte de lokale fiskerne og selv prøve deg som fisker, innen turen går tilbake til Hoi An. Her henter sjåføren deg og kjører deg tilbake til hotellet, der du har resten av dagen på egen hånd.

Les mer