Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Igloo Beach Lodge

Igloo Beach Lodge

Costa Rica
Velkommen til Igloo Beach Lodge! Dette unike hotellet ligger i Manuel Antonio, omgitt av Costa Ricas frodige jungel og i nærheten av Manuel Antonio nasjonalpark. Hotellet er kjent for sin spektakulære beliggenhet, som kombinerer jungelens skjønnhet med utsikt over det glitrende Stillehavet.
 
Nyt en forfriskende dukkert i bassenget, som er omgitt av naturlige omgivelser som gir en autentisk jungelopplevelse. Hvis du vil nyte strandlivet, er det bare å ta på seg sandalene og gå et lite stykke, ca. 100 meter, før du kommer til stranden. Du kan også skjemme deg bort på spaet, som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og massasjer som får deg til å føle deg helt avslappet. Gleder du deg til å utforske den omkringliggende naturen, kan du besøke Manuel Antonio nasjonalpark, som ligger bare noen få kilometer fra hotellet.
 
De romslige rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne bekvemmeligheter som minikjøleskap, klimaanlegg, TV, minibar og Wi-Fi.
 
Når sulten melder seg, kan du glede deg til å skjemme bort smaksløkene med deilige retter tilberedt med lokale råvarer og inspirert av både internasjonal og tradisjonell costaricansk mat.
 
På Igloo Beach Lodge kan du fordype deg i naturens skjønnhet, skjemme bort deg selv og skape uforglemmelige minner midt i dette tropiske paradiset!
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer