Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Laguna Lodge Tortuguero

Laguna Lodge Tortuguero

Costa Rica

Laguna Lodge Tortuguero, en økoturisthytte i Tortuguero i Costa Rica, ønsker deg velkommen til et utrolig naturskjønt område med fantastiske elver, innsjøer og våtmarker omgitt av frodig jungel og eksotiske planter. Lodgen er bygget på en smal landstripe på bare 200 meter mellom Tortugueros hovedlagune og Det karibiske hav, noe som skaper en unik naturopplevelse.

Laguna Lodges restaurant er en åpen plass med fantastisk utsikt, innredet med rustikke trestokker fra stranden. Kokkene sørger for at du kan nyte deilige måltider til frokost, lunsj og middag.

Hovedbaren ligger ved elvebredden og har en terrasse over vannet, der du kan oppleve fantastiske solnedganger mens du nyter en deilig drink. Baren er et åpent rom der du kan nyte den vakre utsikten over elven, hagene, dyrelivet og fiskens stille bevegelser i vannet til lyden av naturen. Lodgen har også to mindre barer der du kan nyte en forfriskning mens du slapper av ved bassenget midt i regnskogen.

I den seks hektar store hagen, som er fylt med eksotiske planter, trær og blomster, kan du se opptil 70 fuglearter, leguaner og andre regnskogsdyr. Du kan også ta en spasertur langs en øde strand der skogen begynner der sanden slutter. Se skilpaddene klekke eggene sine og følg sporene etter dyrene som besøker lodgens bakgård.

Tortuguero nasjonalpark, hovedattraksjonen i området, er kjent for sitt biologiske mangfold. Tortuguero, som ble opprettet i 1975 for å beskytte dyrelivet og det biologiske mangfoldet, er det viktigste stedet i Vest-Karibien der den grønne havskilpadden (Chelonia mydas) legger egg. Parken er hjemsted for 405 fuglearter, 52 arter ferskvannsfisk, 160 arter pattedyr og tusenvis av tropiske planter og trær.

Laguna Lodge har 106 rom fordelt på 6 hektar, og designet er enkelt og helt i harmoni med naturen. Rommene er bygget i tre og utstyrt med alle grunnleggende bekvemmeligheter for å sikre et komfortabelt opphold. 

Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner innbyggere
  • 14-31°C
  • Tidsforskjell: -8 timer