>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Fern Residency Jaipur

Beliggende i sentrum av Jaipur med kort avstand til blant annet den berømte Bapu Bazar, vindpalasset Hawa Mahal og Birla Mandir-tempelet er The Fern Residency en perfekt base for et behagelig og opplevelsesrikt opphold i den rosa byen.

Hvis du trenger til avslapping etter en dag med massevis av opplevelser, kan du ta en svømmetur i det deilige bassenget på takterrassen på hotellet, nyte en cocktail i poolbaren og beundre den vakre utsikten over byen.

Du kan også bli svett i hotellets treningslokale eller skjemme bort deg selv med en avslappende behandling i hotellets spa. Hotellet har dessuten egen restaurant, som serverer lekre indiske, asiatiske og internasjonale retter.

Alle rommene på det The Fern Residency har en flott utsikt over byen og alt hva du trenger for å få et behagelig opphold i Jaipur – eget baderom, behagelige senger, wi-fi og aircondition, digital safebox, strykefasiliteter, hårføner og mulighet for å lage kaffe/te.

Drømmer du om å bo på et moderne og sjarmerende hotell i hjertet av Jaipur, da er The Fern Residency det perfekte hotellet for deg!

Vær og klima