Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Angel Beach Unawatuna

Oppdag Angel Beach Unawatuna, et paradisisk strandhotell i Galle. Her kan du nyte en deilig restaurant, et avslappende bassengområde og luksuriøse rom med moderne fasiliteter.

Angel Beach Unawatuna

Sri Lanka

Velkommen til Angel Beach Unawatuna, et idyllisk tilfluktssted i Galle. Dette strandhotellet er perfekt for både familieferier og romantiske utflukter, og tilbyr en unik blanding av moderne fasiliteter og avslappende atmosfære.

Her kan du nyte utsøkte måltider i strandrestauranten, som er kjent for sine lokale spesialiteter og internasjonale klassikere. Det brede utvalget av mat og drikke inkluderer alt fra cocktails til fersk pizza, noe som gjør restauranten til en av de beste matopplevelsene i Unawatuna.

Hotellets svømmebasseng er et paradis for både voksne og barn. Bassenget er omgitt av komfortable dagsenger der du kan nyte en cocktail og de vakre omgivelsene. 

Rommet er designet for ultimat komfort og luksus. Hver eneste detalj er gjennomtenkt for å gjøre oppholdet ditt uforglemmelig. Rommene er utstyrt med king-size-seng og bekvemmeligheter som WiFi, klimaanlegg og TV, slik at du kan slappe av etter en dag full av opplevelser.

På Angel Beach Unawatuna venter en uforglemmelig opplevelse der du kan slappe av, nyte og skape minner for livet.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer