Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Cinnamon Bey Beruwala

Cinnamon Bey Beruwala er et stort og populært hotell med et herlig bassengområde, flere restauranter og mange aktivitetsmuligheter. Finn din reise her.

Cinnamon Bey Beruwala

Sri Lanka
Cinnamon Bey Beruwala er et stort og populært hotell som ligger rett ved den vakre sandstranden mellom Bentota og Beruwala. Her finner du alle fasiliteter du trenger på en strandferie.
 
Det nydelige bassengområdet er hotellets naturlige møtepunkt med et stort svømmebasseng, solsenger og parasoller, samt en poolbar som serverer varme snacks, kalde drikker og  cocktails. Cinnamon Bey Beruwala har også et eget basseng reservert for gjester i deluxe-rom, og for de minste er det et barnebasseng samt en barneklubb.
 
Skal det gjøres noe mer er det mulighet for å spille sandvolleyball og badminton eller man kan prøve seg på vannsportsaktiviteter som vannski og vannscooter. Du kan også få opp pulsen i treningsrommet eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling i den herlige spaavdelingen, som også tilbyr badstue og dampbad.
 
Når du er sulten kan du velge mellom flere ulike spisesteder som tilbyr kulinariske opplevelser som spenner fra internasjonale og lokale srilankiske retter til nylaget sushi.
 
På Cinnamon Bey Beruwala bor du i fine og moderne superior-rom med egen balkong eller terrasse og utsikt over hagen. Alle rommene har minibar, wi-fi og safe. Det er mulig å betale for en ekstra havutsikt.
 
Det er også mulig å oppgradere til et rom i Deluxe Ocean Wing, som er en nyere del med eget bassengområde og snackbar reservert for gjester i denne delen. Deluxe-rommene har en fantastisk utsikt over bassenget eller havet.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer