Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Eagle Regency Hotel

Få en uforglemmelig ferieopplevelse på Eagle Regency i Kandy. Her får du komfortable rom, moderne fasiliteter og enkel tilgang til Kandys ikoniske attraksjoner.

Eagle Regency Hotel

Sri Lanka

Få en uforglemmelig ferieopplevelse på Eagle Regency, som ligger sentralt i den fortryllende byen Kandy. 

Med fasiliteter som gratis Wi-Fi og døgnåpen resepsjon er Eagle Regency det ideelle valget for din neste ferie. Her kan du slappe av og skape uforglemmelige minner i komfortable omgivelser. Du kan også nyte en avslappende dag ved hotellets svømmebasseng eller ta en forfriskende dukkert etter en dag med fantastiske opplevelser.

Resortets rom og suiter er inspirert av Sri Lankas gamle arkitektoniske stilarter. Kreative treskjæringer på møblene, naturlige materialer og moderne bekvemmeligheter vil gjøre oppholdet ditt stilfullt og verdsatt. Rommene på Eagle Regency har dobbeltseng og fasiliteter som Wi-Fi, klimaanlegg, minibar og safe. 

Utforsk de berømte severdighetene i Kandy, inkludert den hellige Dalada Maligawa og de historiske gatene i UNESCOs verdensarvliste. Du kan også dra på eventyr i Royal Botanical Garden Peradeniya eller fordype deg i den rike kulturen og kunsten på Kandy Cultural Centre.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer