Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Earl's Regent Hotel

Oppdag Sri Lankas sjarm fra hjertet av Kandy på Earl's Regent Hotel. Hotellet ligger i det pulserende sentrum av byen og byr på luksuriøse rom, et forfriskende basseng og en kulinarisk reise i restauranten.

Earl's Regent Hotel

Sri Lanka

Earl's Regent Hotel ligger vakkert til i hjertet av Sri Lanka, nærmere bestemt i den sjarmerende byen Kandy. Hotellet ligger i nærheten av Kandy jernbanestasjon, det ikoniske Temple of Tooth og med lett tilgang til lokale markeder og butikker. På hotellet kan du nyte panoramautsikten over byen i det forfriskende svømmebassenget eller slappe helt av i det velutstyrte spaet, der erfarne terapeuter står klare til å skjemme bort sansene dine.

Mens du utforsker de lokale severdighetene og kulturperlene i den historiske byen Kandy, kan du alltid vende tilbake til Earl's Regent Hotel for å slappe av og hente ny energi. De velutstyrte rommene er en harmonisk kombinasjon av moderne bekvemmeligheter og autentisk lokal sjarm, designet for å sikre en komfortabel og minneverdig opplevelse. Rommene har Wi-Fi, minibar, TV, eget bad og egen balkong.

Når sulten melder seg, kan du gå til hotellets restaurant, som serverer et bredt utvalg av deilige retter.

Ta det neste skrittet mot en opplevelsesrik reise, og la Earl's Regent Hotel være din base for å utforske de fortryllende skattene som Sri Lanka har å by på. 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer