Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

EKHO Safari Tissa

Få en uforglemmelig opplevelse ved Lake Tissa på EKHO Safari Hotel i Sri Lanka. Hyggelige rom med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, Wi-Fi og minibar. Utforsk den nærliggende Yala nasjonalpark eller slapp av ved bassenget med utsikt over innsjøen. Nyt deilige måltider i restauranten med panor

EKHO Safari Tissa

Sri Lanka

EKHO Safari er et unikt og sjarmerende hotell som ligger i den frodige, grønne naturen ved den vakre Tissa Lake i Tissamaharama på Sri Lanka. Hotellet forstår at moderne reisende er ute etter mer enn bare en overnatting - de ønsker en autentisk opplevelse som gjenspeiler reisemålets ånd og kultur. EKHO Safari tilbyr en slik opplevelse med sine vakkert innredede rom som utstråler naturlige materialer og varme brune farger, noe som gir en koselig atmosfære. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, Wi-Fi, kjøleskap og minibar, ideelt for både avslapning og komfort.

Mens du nyter et måltid i hotellets restaurant, kan du beundre den fantastiske utsikten over innsjøen Tissa. Maten tilberedes og serveres både som buffé og à la carte. For de som ønsker å slappe av, tilbyr hotellet et innbydende svømmebasseng med utsikt over innsjøen, perfekt for en avkjølende dukkert eller soling på en av de mange solsengene.

For naturelskere tilbyr EKHO Safari enkel tilgang til den imponerende Yala nasjonalpark, bare en 20-minutters kjøretur unna. Hotellet er også ideelt for deg som liker å se på fugler eller ta en rolig spasertur rundt innsjøen. Personalet er kjent for sin vennlighet og sitt engasjement for å gjøre oppholdet komfortabelt og minneverdig. 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer