Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Heritance Ahungalla

Heritance Ahungalla - fantastisk hotell på Sri Lanka - Les mer om Heritance Ahungalla og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Heritance Ahungalla

Sri Lanka

Heritance Ahungalla er et femstjernet hotell, som ligger nord for Galle, rett ned til det Indiske Ocean.

På hotellet er det to bassenger, som du selvsagt fritt kan benytte - og etterpå kan du nyte solen med en god bok i hånden. Det ene bassenget er en såkalt infinity pool, der det - når du er i vannet - ser ut som bassenget går i ett med havet i horisonten. Det er livreddere i bassengområdet, men bruk av bassengene er selvsagt på eget ansvar. Det er en liten souvenirshop på hotellet, der du blant annet kan kjøpe smykker, vesker og lokalt håndverk.

Det er to restauranter og en liten café på hotellet, så du kan få stilt både den lille og den store sulten. Det er dessuten en koselig bar, der du kan få servert en lekker drink.

På hotellet er det god mulighet for å bli underholdt og samtidig få litt svette på pannen. Det er nemlig både fitness-senter og mulighet for å spille tennis, ping-pong, biljard og badminton. Dessuten er det mulig å leie sykler, så du kan utforske området på egen hånd.

Hotellets 93 rom er alle komfortabelt innrettet og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det er aircondition, kaffe-/tefasiliteter og wifi og alle rommene har egen balkong/terrasse, der du kan sitte og slappe av og bare nyte utsikten og den vakre solnedgangen.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer