Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Hikkaduwa Crystal Sands Hotel

Crystal Sands Resort i Hikkaduwa, Sri Lanka - paradis på sørkysten. Her kan du nyte fantastiske strender og uforglemmelig utsikt. Hotellet ligger i nærheten av Galle Fort og Mirissas hvalsafari. Hotellet har evighetsbasseng, spa, treningssenter og en deilig restaurant

Hikkaduwa Crystal Sands Hotel

Sri Lanka

Crystal Sands er et nydelig hotell som ligger ved byen Hikkaduwa på sørkysten av Sri Lanka, bare noen skritt fra den vakre Rathgama-stranden. Galle Fort, som står på UNESCOs verdensarvliste, ligger en 20-minutters kjøretur fra hotellet. En times kjøring unna ligger Mirissa, et populært reisemål for hvalsafari og delfinsafari.

På Crystal Sands kan du forvente deg en luksuriøs opplevelse med romslige oppholdsrom innendørs og utendørs og uforglemmelig utsikt. Rommene er også utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, Wi-Fi, safe og TV. Noen av rommene har også rom eget lite basseng.

Hotellet har også et spektakulært evighetsbasseng på takterrassen, en restaurant og bar samt en grønn plen med solsenger. Hvis du er ute etter avslapning og velvære, kan du nyte måltider servert direkte i suiten, trene i det velutstyrte treningssenteret eller skjemme deg bort i spaet.

I hotellets takrestaurant og bar Tempest i 10. etasje kan du nyte asiatiske smaksopplevelser og fantastisk utsikt over Det indiske hav. Du kan også nyte en cocktail i nabobaren eller i det fantastiske evighetsbassenget.
 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer