Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Insight Resort

Insight Resort - fantastisk hotell på Sri Lanka - Les mer om Insight Resort og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Insight Resort

Sri Lanka

Insight Resort er et lite hotell, som ligger på den sørlige kysten av Sri Lanka, i byen Ahangama. Dette er en liten fiskerlandsby og når du bor på hotellet, vil du kunne oppleve hverdagen for de lokale fiskerne.

Du kan selvsagt fritt benytte det lekre bassenget eller du kan slappe av i en av liggestolene i bassengområdet med en god bok i hånden. For de yngste gjester er det eget barnebasseng. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Aktivitetsutvalget er stort. Du kan spille beach volley, cricket, frisbee, ping-pong og dart og det er fler ulike brettspill, som du fritt kan låne. I loungen er det TV og gratis wifi. Hvis du trenger til å bli bortskjemt litt, da kan du få en avslappende behandling i spa-avdelingen eller delta i yoga-sessions med en erfaren instruktør.

Fra hotellet er det god mulighet for å ta en tur til eksempelvis Galle eller dra på hvalsafari. Du kan også dra ut og svømme med skilpadder eller surfe.

I restauranten kan du få servert lekker mat fra det spennende a la carte-menykortet. Her er det italienske, indiske og asiatiske retter på menyen. Når sulten er stillet, kan du gå i baren og få en smakfull cocktail eller en kald øl, som du kan nyte til synet av den vakre utsikten og det Indiske Ocean.

På hotellet er det 53 rom, som er koselig og komfortabelt innrettet. Alle rommene har aircondition, telefon og gratis vann på flaske.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer