Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Kandy The Tourmaline Hotel

Her kan du slappe av og slappe av med et fullt utstyrt treningssenter, et forfriskende svømmebasseng og et beroligende spa-område. Hotellet er perfekt for familier, med lekeplass og fritidsfasiliteter, og ligger bare noen minutter fra Kandys botaniske hage og lokale attraksjoner.

Kandy The Tourmaline Hotel

Sri Lanka

Velkommen til Kandy The Tourmaline Hotel!

Nyt et uforglemmelig opphold på Kandy The Tourmaline Hotel. Du sover i en dobbeltseng, og alle rommene har klimaanlegg, minibar, TV, Wi-Fi og eget bad.

Hotellets restaurant byr på en fantastisk gastronomisk opplevelse med et variert utvalg av kulinariske herligheter for enhver smak. 

Kandy The Tourmaline Hotel har et treningssenter og et svømmebasseng. 

På Kandy The Tourmaline Hotel har du tilgang til hotellets fasiliteter, inkludert et velutstyrt treningssenter der du kan holde deg i form under oppholdet. Du kan slappe av og fornye deg i spaavdelingen, som tilbyr et bredt utvalg av avslappende behandlinger og massasjetjenester. Du kan nyte det tropiske klimaet ved hotellets store svømmebasseng. Du kan benytte deg av solsengene, og hotellet tilbyr også tennisbaner, treningssenter og andre fritidsaktiviteter. Hotellet har også en lekeplass for barn.

Utforsk området rundt hotellet og oppdag en verden av spennende aktiviteter og attraksjoner. Kandy The Tourmaline Hotel ligger 2,5 km fra Kandy Botanical Gardens og 1,5 km fra sentrum. Tefabrikkmuseet ligger ca. 3 km unna.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer