Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Karpaha Sands

Karpaha Sands er et deilig og miljøvennlig luksushotell med evighetsbasseng som ligger rett på Sri Lankas vakreste sandstrand. Finn din reise her.

Karpaha Sands

Sri Lanka

Karpaha Sands er en ekte perle som ligger rett på en av Sri Lankas vakreste sandstrender ca. 20 minutter fra Pasikudah. Det luksuriøse 5-stjerners hotellet danner den perfekte setting for en luksuriøs og avslappende strandferie.

Hotellet er det eneste som ligger rett på den 15 km lange Kalkudah-stranden med fin sand, vaiende palmer og deilig, turkisblått vann. Her kan du nyte den spektakulære soloppgangen over havet med vakre nyanser av oransje, rosa og lilla, før du tar en dukkert i det rolige sjøvannet eller det innbydende evighetsbassenget. Det er også et barnebasseng hvor hotellets yngste gjester kan boltre seg.

For litt mer action er det bare en 20-minutters kjøretur til den populære badebyen Pasikudah, hvor du finner et bredt utvalg av vannsportaktiviteter samt et fantastisk korallrev utenfor kysten hvor du kan utforske det fascinerende livet under havoverflaten med dykkermaske eller snorkel.

Etter en dag med avslapning i paradisiske omgivelser kan du unne deg en avslappende massasje eller en tradisjonell ayurvedabehandling på Karpaha Sands eksklusive spa før du slår deg ned i hotellets restaurant for å nyte en deilig middag med utsikt over det vakre havet og den frodige kokosnøttplantasjen.

Restauranten på Karpaha Sands tilbyr utsøkte srilankiske spesialiteter og inspirerende europeiske retter tilberedt med fersk, økologisk frukt og grønnsaker fra hotellets egen hage samt fersk sjømat direkte fra lokale fiskere. Ønsker du en helt unik opplevelse, kan du bestille en privat, romantisk middag direkte på stranden.

På Karpaha Sands bor du i en av hotellets 17 luksuriøse teltsuiter, hvor natur, autentisitet og luksus er nøkkelordene. De romslige og luksuriøse teltene med fast bunn er plassert i tropiske omgivelser enten i den frodige hagen eller direkte på stranden (tilleggskjøp) og er laget av naturmaterialer som tre, stoff og stein, slik at de smelter fint inn i de naturlige omgivelsene.

Teltene er innredet med lyst og romslig sove- og oppholdsrom, pent innendørs bad og utendørs dusj. Alle teltene har også klimaanlegg, minikjøleskap, wi-fi, safe og en stor, møblert terrasse hvor du kan nyte de rolige og idylliske omgivelsene.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer