Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Mount Lavinia Hotel

Mount Lavinia Hotel - fantastisk hotell på Sri Lanka - Les mer om Mount Lavinia Hotel og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Mount Lavinia Hotel

Sri Lanka

Mount Lavinia Hotel ligger på en klippetopp på vestkysten av Sri Lanka, rett ut til det vakre Indiske Ocean. Bygningen, som hotellet ligger i, er en av de eldste på Sri Lanka og selve hotellet er et av de mest kjente hoteller på øya. 

Og det er ikke uten grunn. Under kolonitiden valgte guvernør Sir Thomas Maitland nemlig nettopp denne fabelaktige lokasjonen til oppførelsen av sitt palass. Til palasset anla han en hemmelig tunnell, så han kunne smugle sin utkårne, den portugisiske danser Lovina, inn på palasset.

Hotellet har siden blitt satt i stand og er i dag fortsatt en guvernør verdig.

Som gjest kan du selvsagt fritt benytte det lekre bassenget og etterpå kan du ligge i solen på den flotte panoramaterrassen. Hvis du ønsker å skjemme bort deg selv, da kan du i spa-avdelingen få en avslappende massasje eller du kan ta en tur forbi frisøren. Du kan også bli svett i fitness-senteret eller dra på shoppingtur i hotellets shopping arcade.

Ikke langt fra hotellet er det en lekker sandstrand, der det er liggestoler og parasoller. Her kan du ligge og slappe av og nyte utsikten til det Indiske Ocean.

Det er ikke mindre enn tre restauranter på hotellet, som alle serverer lekker mat fra hele verden.

På hotellet er det 34 rom, som alle har eget baderom med hårføner og toalettartikler. Det er også gratis wifi, minibar, safebox, aircondition, TV og kaffe-/tefasiliteter på rommet.

Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet, så du får havutsikt.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer