Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Occidental Eden Beruwala

Skjem deg bort i spaet, utforsk lokale og internasjonale smaker i restaurantene og nyt solnedgangen ved bassenget. Perfekt for en avslappende familieferie eller en romantisk getaway.

Occidental Eden Beruwala

Sri Lanka

Occidental Eden Beruwala er et tropisk paradis, en oase av ro langs kysten av Det indiske hav på vestkysten av Sri Lanka.

Få mest mulig ut av ferien i dette paradiset, og nyt det store svømmebassenget der du kan kjøle deg ned fra varmen mens du nyter en forfriskende drink. Du kan også ta turen til velværesenteret, som tilbyr et bredt utvalg av spabehandlinger. Du kan også nyte solen på en solseng ved stranden, se på solnedgangen og vandre langs kilometerlange, uberørte strender. Dette er bare noe av det du kan nyte under oppholdet på hotellet.

Occidental Eden Beruwala har 158 rom og tilbyr et fristed for avslapning og ro. Alle rommene er innredet med inspirasjon fra den lokale kulturen og tilbyr maksimal komfort for alle typer opphold. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger og har bekvemmeligheter som klimaanlegg, Wi-Fi og TV. Alle rommene har også balkong eller terrasse med utsikt over hagen, bassenget eller havet.

Her kan du velge mellom et bredt utvalg av restauranter i tre ulike spisesteder, alle med en koselig atmosfære. Her kan du nyte lokale og internasjonale retter, temakvelder, snacks og noen av de beste stedene i området. På Occidental Eden Beruwala skal hvert øyeblikk av oppholdet ditt være spesielt. Du kan også nyte en privat middag under stjernehimmelen i et intimt og romantisk rom på Beruwala-stranden og legge ut på en unik kulinarisk reise sammen med partneren din.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer