Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Riff Hikkaduwa

Bortskjem deg selv med et opphold på luksuriøse Riff Hikkaduwa med direkte adgang til strand, «infinity pool», spa-avdeling og rooftop bar. Bli fristet her!

Riff Hikkaduwa

Sri Lanka

På det luksuriøse, femstjernet Riff Hikkaduwa med direkte adgang til Hikkaduwas gylne sandstrand er det lagt opp til total avslapping og omsorg for både kropp og sjel. Hotellet er derfor spesielt velegnet til voksne.

 

Hotellet er Hikkaduwas første designhotell og er en sand perle, som på vakreste vis kombinerer den tradisjonelle srilankanske og moderne arkitekturen.

 

Her kan du skjemme bort deg selv med en avslappende behandling i hotellets spa-avdeling, få opp pulsen i treningssentret, ta en svømmetur i den lekre «infinity pool» eller slapp av på en solseng med en god bok.

 

Restauranter og barer

På Riff Hikkaduwa er det ikke mindre end fire restauranter og barer.

 

Hovedrestauranten byr på lekker frokost og en a la carte-meny med et stort utvalg av internasjonale og lokale retter, mens baren ved bassenget serverer friske salater, gourmetsandwiches og kjølige drikkevarer.

 

Hvis du virkelig vil bortskjemmes, kan du nyte kokkens lekre spesialiteter eller en drink i hotellets rooftop bar, som har en hyggelig loungestemning og en formidabel, 180 graders utsikt utover havet.

 

Sist men ikke minst byr den stilfulde Lobby Bar & Lounge på friske fruktjuicer, smoothies, cocktails, kaffe, te og andre drikkevarer og et utvalg av lekre appetizers og søte fristelser til hvis du bare er litt sulten.

 

Dessuten finns det både bibliotek, wi-fi og mulighet for yogaleksjoner (mot ekstra kostnad).

 

Rommene på Riff Hikkaduwa

Alle rommene på Riff Hikkaduwa er moderne og smakfult innrettet med naturlige materialer og avdempet farger, som gir en fantastisk avslappende stemning i rommet.

 

Dessuten har alle rommene eget baderom med rainshower, minibar, wi-fi, king-size seng, aircondition, tv, vannkoker, gratis Ceylon-te og drikkevann, mulighet for roomservice og balkong med havutsikt.

 

Beliggenhet

Beliggende direkte ved sandstranden i Hikkaduwa og bare 20 minutter fra den berømte havnebyen Galle har du på Riff Hikkaduwa også rik mulighet for å oppleve enda mer av det skjønne Sri Lanka.

 

Dra for eksempel på snorkeltur ved de flotte koralrev, opplev livet under vann fra en båt med glassbunn, legg veien forbi en av de vakre sandstrender langs kysten eller gå en tur i Galles gater og besøk det verdensberømte Galle Fort, som er på UNESCOs verdensarvliste.

 

Vær oppmerksom på at bølgene kan være veldig høye og at det kan hende at det er understrøm i vannet.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer