Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Thaproban Pavilion Resort and Spa

Med en formidabel utsikt over det azurblå havet og bare 5-10 min til Unawatunas strender ligger luksuriøse Thaproban Pavilion Resort & Spa. Bli fristet her!

Thaproban Pavilion Resort and Spa

Sri Lanka

Beliggende bare 5-10 minutter fra den lekre sandstranden i Unawatuna finner du dette femstjernet Thaproban Pavilion Resort & Spa.

Det luksuriøse boutique-hotellet byr på en avslappet og koselig atmosfære med romslige terrasser og lounge-områder og ikke minst en helt formidabel utsikt over Det Indiske Ocean og det verdensberømte Galle Fort.

Opplev den vakre solnedgangen fra Buena Vista-restauranten, som byr på haugevis av fersk sjømat og et stort utvalg av velsmakende internasjonale, asiatiske og srilankanske retter.

Nyt en guddommelig tilberedt hummer eller grillet blekksprut under åben himmel, bortskjemm kropp og sjel med en avslappende behandling i Sansevi Spa eller dra den korte tur til Unawatuna, der du finner hvite sandstrender og azurblått vann, gode dykke- og snorklemuligheter ved det vakre koralrev, koselige restauranter og massevis av utfluktsmuligheter.

I Unawatuna finner du kort sagt alt hva du trenger under en badeferie i Sri Lanka, og med Thaproban Pavilion Resort & Spa som base er du garantert en avslappende og luksuriøs ferie.

Alle rommene på hotellet er romslige og er elegant innrettet med aircondition, tv, minibar, wi-fi, vannkoker og eget toalett/baderom og terrasse eller balkong med en formidabel utsikt over Det Indiske Ocean.

Mot et tillegg er det også mulig å booke en suite med to soverom og to baderom. Thaproban Pavilion Resort & Spa er derfor spesielt godt egnet til barnefamilier.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer