>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Aaron Hotel

Aaron Hotel har en flott beliggenhet noen få minutters gåtur fra den vakre stranden i Nha Trang og med lett adgang til byens attraksjoner, restauranter, butikker m.m.

Selvom stranden er helt fantastisk, bør du ikke gå glipp av det lekre utendørsbassenget på hotellets takterrasse, der du kan nyte solen og den fantastiske utsikten over stranden og havet. Aaron Hotel har også egen restaurant og et treningsrom, der du kan få opp pulsen, og et spaområde, der du kan skjemme bort deg selv med en avslappende massasje.

Hvis du elsker utendørsaktiviteter, kan hotellpersonalet hjelpe deg med å arrangere utflukter som sykling, vandreturer eller snorkling.

Aaron Hotel har 70 fine rom, som er innrettet med moderne møbler og store vinduer. Alle rom har wifi, aircondition, TV, safe, vannkoker og dusj med hårføner. Det er mulig å oppgradere til havutsikt mot et gebyr.