Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Fotosafari i Kenya

05.02.2019

Hvis du drømmer om fantastiske og unike fotos av eksotiske dyr og storslått natur, er en fotosafari i Kenya noe for deg. Kenya er spekket med enestående naturopplevelser og våre safarireiser gir deg mulighet for å fotografere noen av de mest imponerende steder i verden.

På en fotosafari i Kenya får du mulighet for å komme helt tett på de ville, afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser. Du utforsker de storslåtte savanner og vakre nationalparker i Kenya fra en firhjulstrukket Land Cruiser med plass til max 6 personer og oppklappelig paraplytak, som lar deg stå opp i bilen, og med fritt utsyn til de imponerende omgivelser – den perfekte mulighet for å ta helt unike bilder av dyrene.

Uansett om du bruker din mobil med et bra kamera eller et mer avansert speilreflekskamera, er du nærmest garantert å komme hjem med noen gode minneverdige bilder.

Kom f.eks. hjem med fantastiske fotos av majestetiske løver, som hviler seg i skyggen, elegante gaseller på spring, fasinerende langhalset giraffer, flokker av majestetiske elefanter og utrolig mange andre dyr.

Les også: Safari i Afrika

Reiser du i perioden juli-oktober, kan du på din safari i Kenya dessuten oppleve et av naturens største vidundere – den store migrasjon, der mer enn en million gnuer, sebraer og gaseller vandrer gjennom Masai Mara-området. Et særdeles fasinerende syn, som gir mulighet for å ta noen helt enestående bilder.

Når du kommer hjem fra en fotosafari i Kenya, vil den skjønne kenyanske natur ha gitt deg en skattekiste av vakre, autentiske og unike bilder. Bilder av storslåtte åpne landskaper, som dokumenterer savannens fasinerende liv med alt fra store neshorn og løver til Masai-folkets tradisjonelle stammesamfunn.

Så husk kameraet, når du reiser til Kenya!

 

Gode råd til din fotosafari i Kenya

Mobilen kan uten problemer brukes til å ta fantastiske bilder, men hvis du vil ha knivskarpe bilder med et litt mer professjonelt touch, kan det være en god idé å investere i et speilreflekskamera, der du kan skifte ut zoom-objektivet. Dette er spesielt en god idé, hvis du skal ta bilder av dyr på lenger avstand, der et mobilkamera ikke gir helt den samme kvalitet.

Et zoom-objektiv på 300mm kan gjøre underverker, når det kommer til motiver på avstand og en vidvinkel til landskaper gir de skjønneste panorama-motiver.

Hvis du velger å bruke speilreflekskamera med objektiv, som kan skiftes, anbefales det at du skifter til det ønskede objektivet innendørs ved lodgen, innen du drar ut på safarien. Sandet i Afrika er så fint at du risikerer at sandet kommer inn i kameraet, hvis du skifter objektiv utendørs under safarien.

HUSK å ta med opplader og adapter, som passer til stikkontaktene, så du kan lade opp kameraet.

Ha også altid med ekstra batterier. Det kan være irriterende å misse noen gode bilder og motiver, fordi kameraet har gått tom for strøm.

Bruker du mobilen, er det en god idé å ta med en power bank med kapasitet på omtrent 10.000-20.000 mAh og en forlengerkabel, så du kan oppbevare den i sekken eller lommen og lade opp mobilen samtidig.

Ta også gjerne med ekstra hukommelseskort på safarien, så du alltid er godt forberedt på neste bilde. 64 GB er absolutt ikke for mye.

Ønsker du bilder av mennesker, skal du huske å spørre om tillatelse til dette. Likeså er det noen steder ikke tillatt å ta bilder av offentlige bygninger. Spør reiseguiden, hvis du er i tvil.

 

Se alle våre safarireiser til Kenya og finn din favoritt her.

Sebra drink av Lake Nakuru
Farger agama i Masai Mara
Cheetah ser etter en bytte
løve viser tenner
alms drikke vann
Grib ser opp fra sitt måltid
vakkert insekt med blå vinger
Lion ved elva
Relatert reise