Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 24.495 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Øy-hopp: Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan

Øy-hopp gir deg mulighet for å oppleve alt det beste, og på denne reisen til Siambukten opplever du hele tre forskjellige øyer – Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan.

 

Koh Samui er den største av øyene i Siambukten og byr på en god blanding av vakre sandstrender, frodig regnskog, hellige templer og buddha-figurer, en haug av restauranter, butikker, skreddere og markeder.

 

Koh Tao er den minste og mest paradisiske av de tre øyene med massevis av koselig øy-stemning. Øya er et sant paradis for deg, som elsker å tilbringe dagene ved stranden eller utforske det fargerike livet under havoverflaten med dykkemaske eller snorkel.

 

På Koh Phangan finner du både vidunderlige paradisstrender med fint, hvitt sand og krystallklart vann og frodig jungle med vakre fossefall og god mulighet for vandreturer.

 

Høydepunkter

 • Øy-hopp til tre eksotiske øyer
 • 5 netter på Koh Samui
 • 4 netter på Koh Tao
 • 4 netter på Koh Phangan
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Fantastisk snorkling
 • Mulighet for utflukter
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Vi anbefaler spesielt dette øy-hoppet i perioden fra februar til oktober, da været vanligvis er varmt og relativt tørt i området rundt Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan. Turen er derfor ideell hvis du ønsker å holde sommerferie i Thailand.

Hvis du er ute etter en varm vinterferie i Thailand, anbefaler vi i stedet turen "Øyhopping: Koh Lanta og Phi Phi".

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter eventyret, når du reiser fra Norge til Koh Samui med mellomlanding(er) underveis.

På turen er det god tid til å slappe av, se en film, lese en god bok eller bare hvile øynene, så du er frisk til alt det, som venter, når du lander i Thailand i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Koh Samui

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til flyplassen på Koh Samui. Her står din private sjåfør klar til å ta imot deg og kjøre deg videre til hotellet.

Resten av dagen kan du slappe av på hotellet eller gå på oppdagelse i nærområdet, hvis du orker. Det kan være en god ide å forsøke å holde deg våken, inntil det blir kveld i Thailand, så du så fort som mulig kan venne deg til den nye tidssone.

Inkludert hotell
Outrigger Koh Samui Beach Resort 4
Hotelloppgraderinger
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Tilleggsturer
3 netter i Bangkok
Dag 3:

Turen går til Koh Tao

Sjåføren henter deg på hotellet og kjører deg til havnen, hvorfra du seiler nordover til den lille paradisøya Koh Tao. Underveis er det mange muligheter til å nyte den fantastiske utsikten.

Ved ankomst Koh Tao blir du hentet av en sjåfør som kjører deg til hotellet. Her sjekker du inn og har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Sai Daeng Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Cape Shark Pool Villas 4
Dag 4-6:

Koh Tao på egen hånd

På Koh Tao er det god mulighet for å komme helt ned i gir. Øya er markant mindre og mye mindre besøkt enn Koh Samui, som du kommer fra.

Her finner du helt fantastiske paradisstrender, idylliske bukter og en veldig avslappet stemning – og så er Koh Tao kjent som et sant dykkeparadis med en haug av fantastiske snorkel- og dykkesteder. Dersom du er nybegynner, er det et fantastisk sted å lære å dykke, og hvis du er rutinert, kan du blant annet oppleve underjordiske grotter og dykke med hvalhaier. Koh Tao er også et praktfult sted til snorkling blant vakre koraller og fargerike fisk.

Trenger du til en pause fra strand og vann, finns det flere små vandreruter, der du kan gå på oppdagelse i den skjønne naturen. Men de vidunderlige sandstrendene og det krystallklare vannet er uten tvil hovedattraksjonen på Koh Tao, og det er opplagt å brugke dagene her på avslapping på stranden, svømmeturer i det tyrkisblå vannet og snorkel- og dykkeeventyr.

Inkludert hotell
Sai Daeng Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Cape Shark Pool Villas 4
Tilleggsturer
Yoga på Koh Tao
Thaiboksing på Koh Tao
Snorkling ved Koh Tao og Koh Nang Yuan
Crossfit-kurs på Koh Tao
Fotturer på Koh Tao
Dag 7:

Videre til Koh Phangan

Etter noen vidunderlige dager på idylliske Koh Tao, er det tid til å reise videre. Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen. Derfra seiler du videre til paradisøya Koh Phangan.

Ved ankomst til Koh Phangan står en sjåfør klar til å ta imot deg og kjøre deg til hotellet. Her sjekker du inn og kan nyte resten av dagen med avslapping på stranden, en svømmetur eller du kan gå på oppdagelse i området.

Inkludert hotell
Buri Rasa Koh Phangan 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa 5
Princess Paradise 4
Dag 8-10:

Avslapping og opplevelser på Koh Phangan

Gled deg til noen deilige dager på paradisøya Koh Phangan, som ligger mellom uberørte Koh Tao og livlige Koh Samui. Øya er verdenskjent for sine fullmånefester, der hundrevis av backpackere samles på Haad Rin-stranden, men øya byr også på så mye annet enn fester.

På Koh Phangan finns det en haug av vakre strender med fint, hvidt sand og krystallklart vann og fargerike koraller, som kan utforskes med snorkel. Spesielt på den nordlige delen av øya er det fuldstendig fred og ro. Her kan du tilbringe lange, late dager ved de skjønne sandstrendene og spise ferskfanget sjømat med føttene begravet i det myke strandsandet.

Hvis du liker vandreturer, er det god mulighet for å gå på oppdagelse og oppleve frodig regnskog, idylliske fossefall, store klipper og grønne kokosplantasjer. Du kan også leie en motorsykkel og utforske den frodige øya på egen hånd.

Inkludert hotell
Buri Rasa Koh Phangan 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa 5
Princess Paradise 4
Tilleggsturer
Yoga på Koh Phangan
Thaiboksing på Koh Phangan
Motorbåttur til Koh Tao og Koh Nang Yuan
Fottur til utsiktspunktet Bottle Beach
Dag 11:

Tilbake til Koh Samui

I dag seiler du tilbake til Koh Samui, der du tilbringer den siste natten, innen turen igjen går tilbake til Norge.

Her kan du nyte de deilige omgivelsene, slappe av på stranden eller ved bassenget, få kjøpt de siste souvenirs og nyt eden siste kvelden i det vidunderlige Thailand.

Inkludert hotell
Outrigger Koh Samui Beach Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Dag 12-14:

Badeferie på Koh Samui

Koh Samui er kjent for sin koselige atmosfære, de mange flotte sandstrendene og de mange restaurantene og butikkene. Gjestene våre bor som regel på østkysten, der du finner de vakreste, lyseste strendene i områdene Chaweng, Lamai og Choengmon.

Chaweng Beach er den lengste og mest populære stranden på øya, med fin, lys sand, rolig vann og mange vannsportsaktiviteter. Her finnes det også et vell av restauranter, butikker, skreddere, gatemarkeder, strandbarer og dykkesentre. Området er ideelt for dem som drømmer om flotte hoteller og mange aktiviteter rett utenfor døren.

Lamai Beach, ca. 30 minutters kjøring sør for Chaweng, er den nest mest populære stranden på Koh Samui, og i likhet med Chaweng Beach har den fin, lys sand og rolig, turkist vann som er perfekt for bading. Stranden er imidlertid mindre overfylt og atmosfæren er generelt roligere, noe som gjør den til en favoritt blant barnefamilier og voksne som foretrekker fred og ro. Lamai Beach har likevel et godt utvalg av butikker, barer, koselige strandrestauranter og matboder der du kan oppleve den lokale matkulturen.

Choengmon Beach har, i likhet med de to andre områdene, fantastisk vakre strender og innbydende turkisblått sjøvann, men er betydelig roligere enn de to andre, og er derfor perfekt hvis du er ute etter avslapping og ro. Choengmon Beach er også svært populær blant bryllupsreisende.

Hvis du vil oppleve mer av Koh Samui, anbefaler vi å besøke den sjarmerende Fisherman's Village i nord. Den lille byen har en koselig gågate med et hyggelig utvalg av restauranter, kafeer og små butikker, samt et ukentlig nattmarked som absolutt er verdt et besøk. Her finner du alt fra eksotisk fruktjuice til billige klær og morsomme suvenirer.

Inkludert hotell
Outrigger Koh Samui Beach Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Tilleggsturer
Ang Thong Marine Park
Middagscruise til Koh Som
Jungelsafari på Koh Samui
Øyhopping, snorkling og Pig Beach
Zipline på Koh Samui
Dag 15:

Hjemreisen begynner

Det er blitt tid til å dra fra Thailand etter en deilig og opplevelsesrik ferie.

Du spiser frokost på hotellet, innen sjåføren henter deg og kjører deg til flyplassen i god tid før avreise. Reiser du tidlig fra Koh Samui, kan det hende, at du ankommer Norge allerede samme kveld.

Inkludert hotell
Frokost
Tilleggsturer
3 netter i Bangkok
Dag 16:

Velkommen hjem

I dag ankommer du til Norge med en masse deilige minner i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 13 netter i Thailand
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 reisende
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!

Andre reiser til Thailand