Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 20.495 NOK
15 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Sør-Thailand: Jungel og badeferie med barn

På denne turen får du en herlig kombinasjon av vill jungel og avslapning, strandferie og et vell av aktiviteter på noen av Sør-Thailands mest populære strender.

Turen starter i rolige og autentiske Khao Lak, som byr på endeløse sandstrender som ennå ikke er overfylt av turister, og gode muligheter for snorkling utenfor kysten.

Derfra går turen videre til Khao Sok nasjonalpark, der du får oppleve den frodige jungelen og overnatte i en flytende bungalow på den idylliske Cheow Lan-sjøen.

Dere avslutter på Phuket - Thailands mest populære ferieøy, som byr på lange, barnevennlige sandstrender med krystallklart vann, fantastiske muligheter for snorkling på de små øyene utenfor kysten, fascinerende templer, et stort utvalg av butikker og restauranter og et vell av utflukter for hele familien.

Under hele reisen bor dere på flotte, familievennlige hoteller med gode fasiliteter og romslige rom med plass til to voksne og to barn.

Høydepunkter:

 • 5 netter i Khao Lak
 • 2 netter i Khao Sok nasjonalpark
 • 5 netter i Phuket
 • Herlige strender, flott snorkling og frodig jungel
 • Overnatting i en flytende bungalow
 • Strandferie på egen hånd
 • Mange muligheter for utflukter
 • Barnevennlige hoteller med familierom
 • Privat, engelsktalende sjåfør

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Vi anbefaler ikke denne turen i april, mai, juni, juli, august, september og oktober. I regntiden fra april til oktober kan det være mye regn og høye bølger på stranden.

Thailand

Slik bestiller du en reise

Det er et stort valg å velge en reise. Start med å bestille et uforpliktende tilbud i dag

Finn drømmereisen Finn drømmereisen på vår hjemmeside. Hvis du trenger hjelp, kan du ringe oss på 21 95 58 27 eller skrive til oss på info@flamingotours.no.
Velg dato og flyplass Velg både avreisedato og flyplass i skjemaet. Tilbudet ditt vil være basert på disse valgene.
Motta personlig tilbud Vi setter opp og sender deg et helt uforpliktende tilbud, vanligvis innen én arbeidsdag.
Se flyplan og skreddersy I ditt personlige tilbud kan du se reiseplanen, tilleggsvalg, viktig informasjon og skreddersy reisen med vår reiserådgiver.
Godkjenn og bestill Når dere er fornøyde, godkjenner dere tilbudet på deres personlige tilbud, hvor dere også finner depositumsbeløpet.
Reisen venter! Vi sørger for å holde dere oppdatert om eventuelle tidsendringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag reiser dere fra Norge til Phuket med mellomlanding(er) underveis.

Dere har god tid til å slappe av, lese en bok, se en film eller bare hvile øynene, slik at dere er frisk og uthvilt når dere lander i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

Dere ankommer Phuket etter en forhåpentligvis behagelig reise og blir møtt av privatsjåføren din som kjører dere direkte til hotellet ditt i Khao Lak. Kjøreturen tar ca. 1-1½ time.

Avhengig av når dere ankommer, kan dere slappe av på hotellet, la barna leke i bassenget, utforske området eller bare gå til sengs, klar til å nyte morgendagen.

Inkludert hotell
Apsara Beachfront Resort & Villa 4
Tilleggsturer
3 netter i Bangkok
Dag 3-6:

Strandferie i Khao Lak

De neste dagene har du god tid til å nyte de fantastiske omgivelsene i koselige og autentiske Khao Lak.

Khao Lak er relativt rolig sammenlignet med mange andre stranddestinasjoner i Thailand og har en herlig, avslappet atmosfære. Det er derfor et perfekt sted å starte ferien i Thailand.

Du bor på et herlig, familievennlig hotell med flotte svømmebassenger, gode restauranter, romslige familierom og en flott beliggenhet rett ved den herlige sandstranden.

Khao Lak er kjent for sine lange, gylne sandstrender med asurblått vann på den ene siden og frodig jungel på den andre, og langs stranden ligger det mange flotte hoteller mellom svaiende palmer, så langt fra hverandre at stranden sjelden føles overfylt.

Det er også et godt utvalg av restauranter, barer og noen få butikker, samt et vell av utfluktsmuligheter.

Similan-øyene ligger for eksempel like i nærheten og byr på noen av de beste dykke- og snorkelmulighetene i Thailand. Her kan du være heldig å se havskilpadder, rokker, revhaier og et vell av fisk i alle regnbuens farger.

Inkludert hotell
Apsara Beachfront Resort & Villa 4
Frokost
Tilleggsturer
Snorkling og øyhopping på Similan-øyene
Matlagingskurs i Khao Lak
Elephant Sanctuary & Bamboo Rafting
Dag 7:

Jungeleventyr i Khao Sok nasjonalpark

Etter frokost blir du hentet av privatsjåføren din og kjørt til frodige Khao Sok nasjonalpark. Her har du resten av dagen på egen hånd med mulighet til å kjøpe spennende utflukter på hotellet.

Du kan for eksempel padle i kano eller rivertube nedover elven, ta gjørmebad med en elefant, gå på trekking eller unne deg et avslappende bad i områdets varme kilder.

Bo i en lodge midt i jungelen - et fantastisk jungeleventyr for hele familien og en unik mulighet til å oppleve Thailands fascinerende natur på nært hold.

Inkludert hotell
Hotel Khao Sok & Spa 3
Frokost
Dag 8:

Opplevelser ved Cheow Lan Lake

I dag reiser du videre inn i jungelen og ender opp på et vakkert flytende boutique-resort som ligger i Cheow Lan Lake. Her overnatter du i en flytende bungalow - tett på den vakre naturen.

Du bestemmer selv hvordan du vil tilbringe dagen. Du kan for eksempel svømme i innsjøen, utforske de pittoreske omgivelsene med kajakk eller slappe av og spille et spill med utsikt over vannet og de dramatiske klippene.

Sent på ettermiddagen kan du ta en longtailbåttur for å oppleve den frodige Khao Sok nasjonalpark fra vannet - og kanskje er du heldig nok til å få øye på noe av dyrelivet i nasjonalparken.

Etter båtturen spiser du middag, og resten av kvelden er på egen hånd til du sovner til lyden av jungelens insekter og vannet som skvulper under bungalowen din.

Før du forlater hotellet i Khao Sok, bør du pakke en ryggsekk med det du trenger på det flytende feriestedet, slik at du slipper å slepe all bagasjen ut på sjøen.

Inkludert hotell
Panvaree The Greenery 3
Fullpensjon
Dag 9:

Turen går til Phuket

Hvis du er tidlig oppe, kan du ta en ny tur med longtailbåt før frokost, og etter frokost har du god tid til å slappe av og nyte de fantastiske omgivelsene før du drar tilbake til fastlandet og strandparadiset Phuket. Kjøreturen til Phuket tar ca. 3 timer.

I Phuket har du resten av dagen til fri disposisjon til å bade i hotellets flotte svømmebasseng, utforske området eller kanskje ta en tur til stranden.

Phuket er Thailands største øy og en av de mest populære ferieøyene i hele landet. Her får du alt du kan drømme om fra lange, gylne sandstrender med krystallklart vann, fascinerende kalksteinsklipper og fantastisk snorkling til vakre templer, frodig natur og flotte shoppingmuligheter.

Inkludert hotell
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Dag 10-13:

Badeferie på Phuket

Kata er et av våre favorittområder på Phuket med noen av øyas vakreste og mest barnevennlige sandstrender med fin, gyllen sand og rolig, krystallklart vann, samt et vell av restauranter, gatekjøkken, butikker, skreddere, massasje klinikker og aktivitetsmuligheter.

Du bor på et herlig og svært familievennlig hotell med flotte bassengområder der barna kan tilbringe timevis med lek og plasking i vannet.

Kata-området har to fantastiske strender – Kata Beach og Kata Noi. Kata Beach er den lengste og mest besøkte av de to strendene med flere restauranter og små butikker, mens Kata Noi er mindre og har ikke så mange fasiliteter.

Begge strendene har fin, myk sand og relativt rolig vann i høysesongen fra november til mai. Strendene er derfor ideelle for barnefamilier som vil bade og leke i det deilige sjøvannet. Her kan du nyte livet med sand mellom tærne, ta en dukkert i havet eller unne deg en massasje på stranden.

På Kata Noi finnes det også et rev hvor du kan snorkle og se fargerike tropiske fisker. Hvis du vil oppleve enda mer av Thailands fascinerende undervannsliv, kan du enkelt ta en tur til James Bond Island, Phi Phi-øyene eller små, ubebodde øyer med vakre korallrev og flott snorkling.

Inkludert hotell
Centara Kata Resort Phuket 4
Frokost
Tilleggsturer
Snorkelutflukt til Koh Ha og Koh Rok
Ziplining i Phuket
Øy-hopp til tre små paradisøyer
Phuket Elephant Sanctuary
Dag 14:

Hjemreisen begynner

I dag er det på tide å ta farvel med fantastiske Thailand og begynne hjemreisen. Privatsjåføren henter deg og kjører deg til flyplassen, slik at du er fremme i god tid før hjemreisen.

Forhåpentligvis har du med deg mange gode minner fra en fantastisk og begivenhetsrik reise i Thailand.

På grunn av tidsforskjellen kan det hende at du ankommer Norge samme kveld.

Tilleggsturer
3 netter i Bangkok
Dag 15:

Ankomst til Norge

Velkommen hjem fra en fantastisk reise!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 12 netter i Thailand
 • Privat, engelsktalende sjåfør
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reisen gjennomføres ved minimum 2 deltakere
 • Trippelrom ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familierom eller sammenhengende rom ved 2 voksne og 2 barn eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • To dobbeltrom ved 4 voksne
 • Barnrabatten gäller vid minst två fullt betalande vuxna i rummet
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Se grupperabatt og fordeler i tilbudet!
Få et uforpliktende tilbud med pris og reiseplan

Andre reiser til Thailand

 • 5 netter i Khao Lak
 • 2 netter i Khao Sok nasjonalpark
 • 5 netter i Krabi
 • Fantastiske strender og flott snorkling
 • Overnatting i en flytende bungalow i jungelen
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 15 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
21.995 NOK
Les mer
 • 5 netter på Koh Samui
 • 4 netter på Koh Tao
 • 4 netter på Koh Phangan
 • Perfekt til sommerferie
 • Flotte hoteller
 • Fantastisk snorkling
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 16 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
22.995 NOK
Les mer
 • Barnerabatt: 16.000 kr.
 • 4 netter på Koh Tao
 • 4 netter på Koh Phangan
 • 5 netter på Koh Samui
 • Flotte hoteller med familierom
 • Flott snorkling
 • Privat transport
Inkludert i prisen
 • 16 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
26.995 NOK
Les mer