Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Turtle Island med glassbunnsbåt

Opplev det fascinerende undervannslivet fra en båt med glassbunn og kom tett på grønne havskilpadder på Turtle Island Conservation. Les mer her.

Turtle Island med glassbunnsbåt

Bali

Nyt en koselig og svært barnevennlig utflukt i en båt med glassbunn, og kom tett på de grønne havskilpaddene.

Turen starter ved Tanjung Benoa Beach, der dere går om bord i glassbunnsbåten og seiler ut fra kysten for å oppleve det imponerende undervannslandskapet og de tropiske fiskene i havet. Ta gjerne med litt brød slik at barna kan mate fiskene fra båten.

Deretter fortsetter dere til Turtle Island Conservation, der dere kan lære om arbeidet med å beskytte de truede grønne havskilpaddene på Bali. Du får også en unik mulighet til å se skilpaddene på nært hold og lære å ta vare på dem - en spennende opplevelse for både barn og voksne.

Turen tar ca. 1 time pluss transport fra/til hotellet og anbefales først og fremst for barn over 3 år.

Barn under 3 år er velkomne, men dekkes ikke av operatørens forsikring. Det er heller ingen redningsvester for barn under 3 år, så vi anbefaler å ta med redningsvest selv til de minste barna.

Priser

Pris pr voksen
390 NOK
Barn 3-12 år
280 NOK
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer