>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Kom bak fasaden og oppdag det fantastiske Havanna på en eventyrlig sykkeltur.

Sykkelturen starter fra ditt casa/hotell om morgenen, mens solen ennå ikke er for sterk, og varer i ca. 2½ time. Turen er egnet for alle som er over 147 cm høye og den er på ca  16 kilometer.

Første stopp er Capitolio, deretter gjennom Chinatown til Plaza de la Revolución med minnesmerket over nasjonalhelten José Martí.

Etter en kort pause fortsetter du til Colon-kirkegården. Inngang er inkludert for å utforske den imponerende kirkegården der mer enn 1 million mennesker er gravlagt.

Herfra sykler du til Calle 23 og Universidad de la Habana, det eldste universitetet på Cuba, bygget i 1728. Deretter går turen til Callejon de Hamel - et smalt og sjarmerende smug fylt med fargerike veggmalerier og skulpturer.

Etter å ha besøkt Callejon de Hamel, fortsetter du til El Malecon og følger den berømte strandpromenaden hele veien til festningen Castillo de San Salvador de la Punta ved inngangen til Havannabukta.

Etter å ha returnert og levert syklene dine, fortsetter byturen i gamlebyen i Havana Vieja til fots. I løpet av turen vil du besøke byens fire hovedtorg - Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Fransisco de Asis og Plaza Vieja.

Spaserturen inkluderer også en drikkepause på Creperie Oasis Nelva, før du fortsetter til Museo de la Real Fuerza - Cubas eldste festning. Etterpå går du tilbake via hovedgaten Calle Obispo.

Etter en spennende og begivenhetsrik rundtur i byen på sykkel og til fots, anbefaler vi å avslutte med en forfriskende drink på Sloppy Joe's bar før du fortsetter på egen hånd.

Inkludert i prisen:
- Sykkel og hjelm
- Engelsktalende guide
- En flaske vann på sykkelen
- Inngang til Museo de la Real Fuerza (museet for ekte kraft)
- Inngang til Cristopher Columbus-kirkegården
- En drink på Creperie Oasis Nelva

Ikke inkludert:
- Personlige utgifter på turen
- Tips og drikkepenger
- Lunsj

Vær oppmerksom på at høyden på alle deltakerne må oppgis ved bestilling for å sikre riktig størrelse på syklene.

Les mer

Dra på tur igjennom den vakre Viñales-dalen på hesterygg og opplev den fantastiske naturen og den spektakulære utsikten. Det er med guide på hele turen, som blant annet går forbi en tobakk plantage. Her tar dere et kort stopp og du kan få mulighet for å få et innblikk i prosessen med å dyrke og tørke tobakken.

Guiden vil underveis fortelle om alle de tingene dere kommer forbi på turen.

Turen starter klokken 9 og tar ca. fire timer. Guide og leie av hest er inkludert.

Les mer

Hvis du vil lære å danse salsa, som du har sett det på TV, da er dette absolutt noe for deg. Her får du undervisning av en lokal, profesjonell danseinstruktør, som kan vise deg hvordan man gjør i Latin-Amerika.

Du blir hentet på casa/hotellet ditt og kjørt til danselokalet i Trinidad. Her får du 60 minutters undervisning - og det kan være på morgenen, på ettermiddagen eller på kvelden.

Les mer

Bli med på sjøsafari og opplev leguaner på nært hold på Cayo Iguana. Du seiler ut i en  katamaran eller seilbåt og på turen gjennom det Caribiske Hav vil du kunne se bukten, havnen og fiskerlandsbyen Casila.

Ved koralrevet er det mulighet for å snorkle og oppleve det fascinerende livet under vannet. Det er snorkleutstyr ombord på båten og bruken av dette er inkludert i prisen.

Båten har også en åpen bar, der du kan få servert lekre, smakfulle drinks på turen. Det blir også servert lunsj ombord på båten.

Ved ankomst Cayo Iguana er det mulighet for å slappe av, ta en svømmetur og bare nyte de vakre omgivelsene, innen turen går tilbake til marinaen.

Det anbefales å ha på lette klær og å medbringe solbriller, solkrem, badetøy, drikkevann, ev. små snacks, hatt eller caps, vandre- eller joggesko og sandaler.

Turen starter fra marinaen omkring klokken 9 og du skal forvente å være tilbake ca. 16.30.

Prisen inkluderer lunsj, men transport til marinaen er ikke inkludert. Transport til marinaen kan kjøpes for 600 kr per bil (maks 4 personer).

Les mer

Opplev ekte cubansk stemning denne kvelden med Havana-rom, dans og ​​​​​​god mat på nattklubben Tropicana, verdenskjent for sitt fargerike kabaretshow.

Programmet starter klokken 20.30 og varer ca. tre timer.

 

Prisen inkluderer:

- Ekstra gode seter

- Velkomstdrink

- 1/4 flaske Havana Club Special Old Rum

- 1 brus

- 1 appetizer

- Middag

- Danseshow

- Transport

 

Vær oppmerksom på at showet for øyeblikket bare er tilgjengelig onsdag til søndag. Mandag og tirsdag er stengt.

Les mer

Bli med på denne vakre gåturen igjennom Viñales-dalen, der du kan nyte den utrolig flotte utsikten og den vakre, grønne naturen.

Sammen med en guide og resten av gruppen går dere rundt i området og stopper blant annet ved en av de lokale tobakksfarm. Her kan du få et innblikk i prosessen med å dyrke og tørke tobakk.

Underveis på turen vil du også få mulighet for å smake på den lokale rommen, Guayabita.

Turen varer ca. tre timer og starter klokken 09:00. Guiden, som er med på turen, vil fortelle om de tingene dere kommer forbi på turen.

Les mer

Hvis du vil lære å danse salsa slik du har sett det på TV, er dette stedet for deg. Du vil bli undervist av en profesjonell lokal danseinstruktør som kan vise deg hvordan man danser på Cuba.

Klassene er enten på morgenen eller ettermiddagen, og prisen inkluderer 2 x 45 minutters leksjoner med en pause mellom de to leksjonene.

Les mer

Nyt en eventyrlig ettermiddag med romsmaking og deilige cubanske tapas.

På en koselig bar i sentrum av Viñales får du muligheten til å smake på flere forskjellige cubanske rom mens den erfarne bartenderen forklarer hvordan rom produseres.

Mellom romsmakingene serveres velsmakende lokale tapas, og på slutten av dagen kan du kalle deg romekspert.

Tips! For å fullføre opplevelsen kan du kjøpe en cubansk sigar i baren.

Les mer

Ta en spennende og naturskjønn utflukt til det vakre naturreservatet Topes de Collantes, som ligger omtrent 30 minutters kjøring nord for Trinidad.

Topes de Collantes er et utrolig vakkert naturområde med frodig jungel, små grotter og huler gjemt blant bregner, palmer og banantrær, samt livlige elver, vakre fosser og små badesjøer. Naturreservatet er også hjemmet til mange av Cubas fargerike endemiske fugler.

Du blir hentet i jeep og kjørt til naturreservatet, der det venter en fantastisk fottur i vakre omgivelser. En lunsjpause er inkludert i løpet av turen. Deretter kjører du tilbake til Trinidad.

Prisen inkluderer transport, guide og lunsj, og turen passer for alle som er i god fysisk form. Husk å ta med vann til turen.

Les mer

Nyt en eventyrlig morgen med snorkling på noen av Cubas beste snorkelsteder - Punta Perdiz og Cueva de los Peces.

Du blir hentet på casaen din etter frokost og kjører først til Cueva de los Peces, som ligger mellom Playa Larga og Playa Girón. I havet utenfor Cueva de los Peces er det to vakre rev, som du fritt kan utforske med snorkel.

Du fortsetter deretter til Punta Perdiz, et av Cubas mest populære snorkelsteder med hundrevis av fargerike fisker og forskjellige typer koraller ved det vakre korallrevet, som ligger omtrent 100 meter fra kysten.

Etter en herlig formiddag med snorkling blir du kjørt tilbake til casaen din.

Les mer