Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Seafari til Cayo Iguana

Bli med på sjøsafari og opplev leguaner på nært hold på Cayo Iguana. Du seiler ut dit i katamaran og på turen gjennom det Caribiske Hav vil du kunne se bukten, havnen og fiskerlandsbyen Casila.

 

Ved koralrevet er det mulighet for å dykke. Det er dykkeutstyr ombord på båten og bruken av dette er inkludert i prisen.

 

Båten har også en åpen bar, der du kan få servert lekre, smakfulle drinks på turen. Det blir også servert lunsj ombord på båten.

 

Ved ankomst Cayo Iguana er det mulighet for å slappe av, ta en svømmetur og bare nyte det, innen turen går tilbake til marinaen.

 

Det anbefales å ha på lette klær og å medbringe solbriller, badetøy, drikkevann, noen små snacks med sukker og protein, hatt eller caps, vandre- eller joggesko og sandaler. Det er også en god idé å ta med solkrem og naturligvis kamera.

 

Turen starter fra Marina Marlín Trinidad omkring klokken 9 og du skal forvente å være tilbake ca. 16.30.

 

Prisen inkluderer lunsj, men transport til marinaen er ikke inkludert. Transport til marinaen kan kjøpes for 270 NOK per bil (maks 4 personer).

Pris pr person
790 NOK