Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Sykkeltur i Havana

Sykkeltur i Havana

Cuba

Kom bak fasaden og oppdag det fantastiske Havanna på en eventyrlig sykkeltur.

Sykkelturen starter fra ditt casa/hotell om morgenen, mens solen ennå ikke er for sterk, og varer i ca. 2½ time. Turen er egnet for alle som er over 147 cm høye og den er på ca  16 kilometer.

Første stopp er Capitolio, deretter gjennom Chinatown til Plaza de la Revolución med minnesmerket over nasjonalhelten José Martí.

Etter en kort pause fortsetter du til Colon-kirkegården. Inngang er inkludert for å utforske den imponerende kirkegården der mer enn 1 million mennesker er gravlagt.

Herfra sykler du til Calle 23 og Universidad de la Habana, det eldste universitetet på Cuba, bygget i 1728. Deretter går turen til Callejon de Hamel - et smalt og sjarmerende smug fylt med fargerike veggmalerier og skulpturer.

Etter å ha besøkt Callejon de Hamel, fortsetter du til El Malecon og følger den berømte strandpromenaden hele veien til festningen Castillo de San Salvador de la Punta ved inngangen til Havannabukta.

Etter å ha returnert og levert syklene dine, fortsetter byturen i gamlebyen i Havana Vieja til fots. I løpet av turen vil du besøke byens fire hovedtorg - Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Fransisco de Asis og Plaza Vieja.

Spaserturen inkluderer også en drikkepause på Creperie Oasis Nelva, før du fortsetter til Museo de la Real Fuerza - Cubas eldste festning. Etterpå går du tilbake via hovedgaten Calle Obispo.

Etter en spennende og begivenhetsrik rundtur i byen på sykkel og til fots, anbefaler vi å avslutte med en forfriskende drink på Sloppy Joe's bar før du fortsetter på egen hånd.

Inkludert i prisen:
- Sykkel og hjelm
- Engelsktalende guide
- En flaske vann på sykkelen
- Inngang til Museo de la Real Fuerza (museet for ekte kraft)
- Inngang til Cristopher Columbus-kirkegården
- En drink på Creperie Oasis Nelva

Ikke inkludert:
- Personlige utgifter på turen
- Tips og drikkepenger
- Lunsj

Vær oppmerksom på at høyden på alle deltakerne må oppgis ved bestilling for å sikre riktig størrelse på syklene.

Priser

Pris pr person
950 NOK
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskjell: -6 timer