Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Batu Karang Lembongan

Opplev øyluksus og foryngende spabehandlinger på Batu Karang Lembongan på Bali. Nyt kulinariske opplevelser med panoramautsikt over Agung-fjellet og havet, og ta en dukkert i et av hotellets tre bassenger.

Batu Karang Lembongan

Bali

Fra det øyeblikket du trer inn på Batu Karang Lembongan, vil du bli slått av avslappet luksus på øya. Feriestedet ligger på den idylliske øya Lembongan, og er en sann perle og det ultimate tilfluktsstedet for dem som søker en perfekt balanse mellom luksus og natur.

Spaet er designet for ro og velvære, og inviterer deg til å fordype deg i en verden av avslappende luksus. Hvis du foretrekker å sole deg, kan du velge mellom tre forfriskende svømmebassenger eller slappe av på en solseng. Aktivitetene på hotellet er mangfoldige, og du kan trene i treningsrommet, være sosial i dagloungen eller delta i brettspill, dataaktiviteter og lesing. For de eventyrlystne finnes det et bredt utvalg av spennende aktiviteter, fra snorkling og dykking til øyutflukter og sykkelturer. Batu Karang Lembongan har alt du trenger, enten du er ute etter eventyr eller total avslapning.

Rommene er elegant innredet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger og har bekvemmeligheter som minibar, klimaanlegg, safe og en koselig balkong eller terrasse hvor du kan nyte en forfriskende kopp kaffe.

I restauranten kan du nyte et utvalg av deilige retter laget av det dyktige kokketeamet. De bruker ferske, lokale råvarer til å lage kulinariske mesterverk som vil glede smaksløkene dine. Restauranten byr på en kulinarisk opplevelse i magiske omgivelser med fantastisk utsikt over det majestetiske fjellet Agung og den hvite sandstranden Jungut Batu Beach. På Batu Karang Lembongan venter en verden av uforglemmelige øyeblikk og luksus.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer