Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Desa Visesa Ubud

Opplev autentisk luksus og fordyp deg i Ubuds kultur på Visesa Ubud. Her venter eksklusive fasiliteter, tradisjonelle behandlinger og spennende aktiviteter.

Desa Visesa Ubud

Bali
Se frem til en luksuriøs opplevelse midt i hjertet av Ubud på Desa Visesa Ubud. Hotellet ligger i gangavstand fra Ubud sentrum, omgitt av frodig natur, og innbyr til utforskning og avslapning.
 
Visesa Ubud tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, blant annet et fantastisk svømmebasseng og et eksklusivt spa hvor du kan nyte autentiske balinesiske behandlinger. Hotellets aktivitetstilbud gir deg muligheten til å utforske Ubuds rike kultur, med blant annet dansetimer, yogatimer, fotturer og sykkelturer. 
 
De fine rommene har fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Rommene er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som safe, kjøleskap, klimaanlegg og TV. Fra den private balkongen kan du nyte utsikten over den frodige naturen.
 
Hotellet har fire unike restauranter, der du kan skjemme bort smaksløkene dine med deilige lokale og internasjonale retter samt forfriskende snacks og drikke. Uansett hvor du velger å spise, har du fantastisk utsikt over bassenget, rismarkene eller de naturskjønne omgivelsene.
 
Opplev en uforglemmelig blanding av tradisjon og eleganse på Visesa Ubud, der hvert øyeblikk er en reise inn i Balis rike kulturarv.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer