Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Gili Eco Villas

Drømmer du om tropisk øy-stemning og avslappet luksus på Gili-øyene? Se bilder av Gili Eco Villas og få et godt tilbud her.

Gili Eco Villas

Bali
Drømmer du om å våkne opp til lyden av sjøens blide bølger og utsikt utover det vakre blå vannet? Da er Gili Eco Villas det perfekte hotell for deg. Her får du tropisk øy-stemning og avslappet luksus på den fredelige og idylliske nordkysten av Gili Trawangan.
 
Det sjarmerende Gili Eco Villas ligger rett ved den vakre sandstranden, der du kan slappe av på en solseng, nyte en forfriskende drink i hotellets Beach Club, ta en svømmetur i det krystallklare vannet eller utforske de fargerike fiskene og de vakre korallene under havets overflate.
 
Bare 10 minutter på sykkel fra hotellet finner du noen av de beste strendene på øya og det er mulig å leie både sykler og snorkelutstyr på hotellet.
 
På Gili Eco Villas finner du et innbydende og delvist overdekket basseng med et lite barnebasseng, som sikkert blir et hit, hvis du reiser med barn.
 
Hotellet har også en glimrende restaurant, som byr på lekre asiatiske og internasjonale retter med utsikt til den hvite sandstranden og hotellets tropiske hage, mens den koselige baren er det perfekte stedet å nyte solnedgangen med en forfriskende cocktail i hånden.
 
Hotellets sjarmerende og rustikke bungalows ligger spredd ut i en tropisk hage bare få skritt fra stranden.
 
Alle bungalows er vakkert innrettet med miljøvennlige materialer og har en koselig terrasse med hengekøye og en behagelig daybed, der du kan slappe av og nyte de idylliske omgivelsene. Baderommene er i sjarmerende open-air-stil med utendørs dusj og gratis toalettartikler, og alle rommene har store king-size-senger, myggnet og loftvifte. Det er også safebox, kjøleskap og mulighet for å lage kaffe eller te.
 
Et opphold på Gili Eco Villas er en uforglemmelig opplevelse!
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer