Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hotel Griya Santrian

Få en uforglemmelig opplevelse på kysten av Bali på Hotel Griya Santrian. Her venter luksuriøs innkvartering, privat strand og autentiske balinesiske opplevelser.

Hotel Griya Santrian

Bali

Hotel Griya Santrian er en skjult perle langs Balis sørkyst i Sanur. Hotellet ligger rett ved en privat strand og innbyr til sol, sjø og spennende vannsportsaktiviteter. Med tre forfriskende svømmebassenger, hvorav ett har fantastisk utsikt over stranden, er det mange muligheter til å ta en forfriskende dukkert.

Rommene på Hotel Griya Santrian er innredet med lokale kunstverk og moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV, minibar, safe og Wi-Fi. Rommene har også balkong eller terrasse hvor du kan nyte en matbit og en kopp kaffe. Det vennlige personalet står klare til å imøtekomme dine behov og sørge for at du får en best mulig opplevelse.

Hotellets restaurant og bar byr på deilige kulinariske opplevelser, fra autentisk balinesisk mat til internasjonale retter. Enten du er ute etter en romantisk middag ved stranden eller en avslappet lunsj ved bassenget, finnes det noe for enhver smak.

Hotel Griya Santrian er et ideelt utgangspunkt for å utforske Sanurs sjarm og de omkringliggende attraksjonene. Du kan ta en sykkeltur gjennom lokale landsbyer, besøke det historiske Sanur-tempelet eller utforske fargerike markeder. Beliggenheten gir enkel tilgang til alt kystbyen har å by på.

Bestill et opphold på Hotel Griya Santrian og skap uforglemmelige øyeblikk for deg og dine nærmeste under solen på Balis vakre kyst.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer