Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Kardia Resort

Kardia Resort er et fantastisk feriested på vestkysten av Gili Trawangan. Her kan du glede deg til det tropiske øylivet.

Kardia Resort

Bali
Det tropiske øylivet venter på deg på det moderne og miljøvennlige Kardia Resort. Navnet Kardia betyr hjerte, og gjestfrihet står i sentrum for alt som skjer på feriestedet. Feriestedet ligger på vestkysten av Gili Trawangan, rett ved den hvite sandstranden, og har spektakulær utsikt over vulkanen Mt. Agung på naboøya Bali og det glitrende blå havet.
 
På Kardia Resort bor du i lyse og moderne rom i de gjennomgående fargene hvitt og turkis, som gjenspeiler havet og sanden rundt Gili. Rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger og eget bad med utendørs dusj. Alle rommene har klimaanlegg, minikjøleskap, TV, safe og WiFi.
 
Du kan slappe av med lange, late dager på stranden eller ved det vakre bassengområdet. Ferieanlegget har også snorkelutstyr som du kan leie hvis du vil utforske det krystallklare vannet rundt Gili. 
 
Du kan nyte en deilig lunsj eller middag i hotellets restaurant, som ligger rett ved stranden og har fantastisk utsikt over havet. Hvis du er nysgjerrig på å prøve noe nytt, finnes det en rekke spisesteder langs stranden og i den nærliggende landsbyen, der du også kan kjøpe lokalt håndverk og suvenirer.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer