Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Mimpi Resort Menjangan

Mimpi Resort Menjangan er et unikt hotell på grensen til Bali Nasjonalpark. Her kan du nyte de hellige, varme kilder i frodige omgivelser. Få et tilbud her.

Mimpi Resort Menjangan

Bali

Kom langt vekk fra hverdagens stress og jag på Mimpi Resort Menjangan – et unikt, 4-stjerners resort som ligger ved de hellige, varme kilder ved Banyuwedang på grensen til West Bali Nationalpark.

På det flotte og sjarmerende, familie-eide resortet setter de en stor ære i å gi deg en unik opplevelse i et av de fortsatt ukjente hjørner av Bali og de gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Her får du fasiliteter og gjestfrihet i verdensklasse med et lokalt og intimt touch.

De naturskjønne omgivelsene, det flotte bassenget og de varme kilder er uten tvil hovedattraksjonene på Mimpi Resort Menjangan. Her er det god mulighet for å slappe av, koble helt av og bare være sammen.

I spaavdelingen, Mimpi Spa, kan du skjemme bort deg selv med et avslappende urtebad, en balinesisk massasje, thai-massasje eller andre lekre spabehandlinger. Spaområdet er oppført med lokale og naturlige materialer og alle produktene, som blir brukt i behandlingene, er naturlige og laget av friske ingredienser.

Mimpi Resort Menjangan har dessuten en privat ligen hage, som leverer økologiske frukter og grønnsaker til bruk i restauranten The Sunset Beach, som ligger rett ved vannet med en storslått utsikt utover vannet.

Den koselige atmosfæren i restauranten innbyr til sene kvelder med lekre drinks og gode snakker. Her kan du nyte den storslåtte solnedgangen med en kopp kaffe, en lekker middag under stjernene eller en forfriskende cocktail fra den koselige, nedsenket baren i midten av restauranten.

Rommene på Mimpi Resort Menjangan er pene og koseligt innrettet med et sjarmerende miks av balinesisk arkitektur, komfort og naturlige materialer.

På alle rommene finns et delvist utendørs baderom med gratis toalettartikler og en romslig terrasse med loungemøbler, der du kan slappe av og nyte de fantastiske omgivelsene.

Dessuten er det gratis wi-fi, safebox, aircondition, minibar, TV og vannkoker på rommet.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer