Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Mimpi Resort Menjangan

Kom langt vekk fra hverdagens stress og jag på Mimpi Resort Menjangan – et unikt, 4-stjerners resort som ligger ved de hellige, varme kilder ved Banyuwedang på grensen til West Bali Nationalpark.

På det flotte og sjarmerende familie-eide resortet setter de en stor ære i å gi deg en unik opplevelse i et av de fortsatt ukjente hjørner av Bali og gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Her får du fasiliteter og gjestfrihet i verdensklasse med et lokalt og intimt touch.

 

Fasiliteter på Mimpi Resort Menjangan

De naturskønne omgivelsene, det flotte bassenget og de varme kilder er uten tvil hovedattraksjonene på Mimpi Resort Menjangan. Her er det god mulighet for å slappe av, koble helt av og bare være sammen.

I spaavdelingen, Mimpi Spa, kan du skjemme bort deg selv med et avslappende urtebad, en balinesisk massasje, thai-massasje eller andre lekre spabehandlinger. Spaområdet er opført med lokale og naturlige materialer, og alle produktene, som blir brukt i behandlingene, er naturlige og laget av friske ingredienser.

Mimpi Resort Menjangan har dessuten sin egen private liten hage, som leverer økologiske frukter og grønnsaker til bruk i restauranten The Sunset Beach, som ligger rett ved vannet med en storslått utsikt utover vannet.

Den koselige atmosfæren i restauranten innbyr til sene kvelder med lekre drinks og gode snakker. Her kan du nyte den storslåtte solnedgangen med en kopp kaffe, en lekker middag under stjernene eller en forfriskende cocktail fra den koselige, nedsenket baren i midten av restauranten.

 

Slik bor du

Rommene på Mimpi Resort Menjangan er pene og koseligt innrettet med et sjarmerende miks av balinesisk arkitektur, komfort og naturlige materialer.

På alle rommene finns et delvist utendørs baderom med gratis toalettartikler og en romslig terrasse med loungemøbler, der du kan slappe av og nyte de fantastiske omgivelsene.

Dessuten er det gratis wi-fi, safebox, aircondition, minibar, tv og vannkoker på rommet.

Dobbeltrom m. frokost fra
260 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.