Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Mimpi Resort Menjangan

Mimpi Resort Menjangan er et unikt hotell på grensen til Bali Nasjonalpark. Her kan du nyte de hellige, varme kilder i frodige omgivelser. Få et tilbud her.

Mimpi Resort Menjangan

Bali

Kom deg bort fra hverdagens kjas og mas på Mimpi Resort Menjangan - et unikt 4-stjerners resort som ligger ved de hellige varme kildene i Banyuwedang på grensen til West Bali nasjonalpark.

Det vakre og sjarmerende familieeide feriestedet setter sin ære i å gi deg en unik opplevelse i et av Balis relativt ukjente hjørner, og vil gjøre alt for å imøtekomme dine behov. Her finner du fasiliteter og gjestfrihet i verdensklasse med et lokalt og intimt preg.

De naturskjønne omgivelsene, det innbydende bassenget og de varme kildene er utvilsomt hovedattraksjonene på Mimpi Resort Menjangan. Her er det rikelig med muligheter til å slappe av, koble av og nyte samværet. I spaavdelingen, Mimpi Spa, kan du unne deg et avslappende urtebad, balinesisk massasje, thaimassasje eller andre herlige spabehandlinger. Spaområdet er bygget med lokale og naturlige materialer, og alle produktene som brukes i behandlingene er naturlige og laget av ferske ingredienser.

Mimpi Resort Menjangan har også en egen grønnsakshage med økologisk frukt og grønnsaker som brukes i restauranten The Sunset Beach, som ligger rett ved sjøen med fantastisk utsikt over vannet. Den koselige atmosfæren i restauranten innbyr til lange kvelder med deilig drikke og gode samtaler. Her kan du nyte den fantastiske solnedgangen med en kopp kaffe, en deilig middag under stjernene eller en forfriskende cocktail fra den koselige, nedsenkede baren midt i restauranten.

Rommene på Mimpi Resort Menjangan er pene og koselige med en sjarmerende blanding av balinesisk arkitektur, komfort og naturlige materialer. Alle rommene har delvis utendørs bad med gratis badeprodukter og en romslig terrasse med loungemøbler hvor du kan slappe av og nyte de fantastiske omgivelsene. I tillegg er det gratis Wi-Fi, safe, klimaanlegg, minibar, TV og vannkoker på rommet. Det er mulig å bestille sammenhengende rom på Mimpi Resort Menjangan.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer