>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Pearl of Trawangan

Pearl of Trawangan er et tropisk paradis, som ligger rett ved den vakre sandstranden på Gili Trawangan.

Her er det god mulighet for å slappe av med føttene begravet i det fine strandsandet, svømme i det tyrkisblå vannet eller utforske det fargerike livet under havoverflaten med snorkel eller dykkemaske.

Hotellet ligger i utkanten av Gili Trawangans pulserende sentrum med gåavstand til gode butikker, barer og restauranter, men langt nok vekk til å være en fredfylt oase, der du kan koble helt av.

Pearl of Trawangan byr på et fantastisk lekkert bassengområde med utsikt over det vakre havet og Rinjani-vulkanen på Lombok.

Her kan du slappe av på de behagelige liggestolene, ta en svømemtur i det deilige bassenget eller nyte en forfriskende drink i den koselige poolbaren.

Vil du ha enda mer ro og luksuriøs stemning, kan du tilbringe dagen ved det litt mindre bassenget med jacuzzi, som ligger gjemt litt bort i den tropiske hagen.

Etter en herlig dag i solen kan du skjemme bort deg selv med en avslappende massasje i hotellets spaavdeling eller nyte en velsmakende middag i hotellets restaurant ved stranden.

Under oppholdet på Pearl of Trawangan bor du i en koselig hytte med terrasse, der du kan nyte de idylliske omgivelsene.

Alle rommene er innrettet med naturlige materialer som tre og sten og byr på en sjarmerende kombinasjon av eksotisk, balinesisk sjarme og vestlig komfort.

Her finner du blant annet aircondition, TV, hårføner, wi-fi, mulighet for å lage kaffe og te, gratis flaskevann, kjøleskap og safebox – alle de fasilitetene, som du har bruk for under ditt opphold på Gili Trawangan.

Vær og klima