Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Prama Sanur Beach Hotel Bali er et nydelig familiehotell rett ved stranden i Sanur. Barna vil elske det store svømmebassenget og barnebassenget med vannsklier.

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Bali
Prama Sanur Beach Hotel Bali er et svært familievennlig hotell som ligger rett ved stranden i koselige Sanur - en av de mest populære badebyene på Bali. Hotellet ligger i nydelige omgivelser med butikker og restauranter rett utenfor døren og har sitt eget private strandområde, som selvfølgelig er gratis å bruke.
 
Prama Sanur Beach Hotel Bali tilbyr et vell av fasiliteter for hele familien. Blant annet er det et vannsportsenter, et herlig lagunebasseng med bassengbar og et stort barnebasseng med små vannsklier som familiens yngste utvilsomt vil elske. Hvis de voksne trenger litt velvære, har hotellet også et spa-senter som tilbyr avslappende spabehandlinger og massasjer.
 
Når sulten melder seg, kan du velge mellom en rekke restauranter som serverer et bredt utvalg av lokale, indonesiske og internasjonale retter.
 
Rommene på Prama Sanur Beach Hotel Bali er innredet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad og balkong eller terrasse der du kan nyte de vakre omgivelsene. Alle rommene er også utstyrt med klimaanlegg, safe, minibar og TV. For familier er sammenhengende rom tilgjengelig.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer