>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Prama Sanur Beach Hotel Bali er et femstjernet hotell, som ligger ved Mertasari Beach i Sanur, som er en av de mest populære turistdestinasjoner på Bali. Fra hotellet er det cirka fem kilometer til byens sentrum.

Hotellet er veldig miljøvennlig og ligger i deilige omgivelser, omgitt av en tropisk hage. Hotellet har sitt eget private strandavsnitt, som det selvsagt er direkte adgang til fra hotellet.

På hotellet er det forskjellige fasiliteter til fri benyttelse under oppholdet, blant annet en Splash Zone-pool for familier og en lagunepool med tilhørende pool-bar. Dessuten er det Watersport Center, der du kan prøve krefter med ulike vannaktiviteter og en spa-avdeling, der du eksempelvis kan få en lekker, avslappende masasje.

Du kommer absolutt heller ikke til å sulte, mens du bor på hotellet, for det er fler restauranter, som serverer både lokale, indonesiske retter og mat fra resten av verden.

Rommene på hotellet er innrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, det er aircondition, safebox, minibar, TV, eget baderom og egen balkong eller terrasse.

Vær og klima